ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93396549 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN 2014
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


HOROSCOP EUROPEAN

Horoscop European 2014

Balanta
Balanta
23 septembrie - 22 octombrie

Semn de aer, cardinal, (intreprinzator), masculin (extrovertit), guvernat de planeta Venus (diurna)
Verbul caracteristic: "a pendula, a sta in echilibru"
Dominanta: altruism, pacifism
Piatra norocoasă: chrysolitul, acvamarin
Metalul: cuprul
Culoarea norocoasă: albastru pastel, roz
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 6, 9
Locurile norocoase: intrunirile sociale
General

2014 va fi un an lipsit de încercarile si necazurile care v-au bântuit în ultimii câtiva ani. Acum veti fi în stare sa va orientati clar prin viata. Va veti deplasa pe un teritoriu mai profitabil si va exista mai multa libertate ca niciodata înainte. Vi se da sansa sa uitati si sa iertati. Este momentul sa va depasiti limitele. Va veti simti ghidati în acest an de o lumina interioara. Va schimbati perspectiva asupra lumii exterioare si veti fi capabili sa întelegeti realitatea de la locul de munca.
Pe parcursul acestui an, nu va veti lasa influentati de ceilalti ci mai degraba acestia vor fi influentati de voi. Veti fi în masura sa faceti alegerile corecte în viata personala si precizia va fi cuvântul cheie. Nu va lasati coplesiti de emotii.

Dragoste

Va veni o perioada în care veti realiza ca în dragoste lucrurile nu sunt întotdeauna atât de roz pe cât par. Trebuie sa pastrati un echilibru în relatiile existente daca vreti sa aveti control asupra lor. Aveti nevoie de o schimbare pe plan emotional ca sa aveti succes în acest domeniu. Nu va ascundeti sentimentele, împartasiti-le cu cei dragi. Acest lucru va aduce o schimbare majora în viata afectiva.
În prima jumatate anului veti primi vesti bune dar asteptati-va ca în partea a doua sa va confruntati cu obstacole si despartiri. Veti fi ademenit de unele „ispite” care va vor îndeparta de relatia curenta. Concentrati-va mai bine asupra angajamentelor facute si nu cedati tentatiilor.

Cariera

Cariera se va afla în primul plan si veti stabili o multime de conexiuni. Pe plan profesional va asteapta o perioada favorabila si veti fi înclinati sa dati tot ce aveti mai bun. Vor fi favorizati cei care lucreaza în domenii de cercetare si eforturile lor vor fi recompensate. Abilitatile voastre îi vor surprinde acum pe colegi. Planificati-va cu atentie actiunile înainte sa va aventurati într-un domeniu necunoscut daca asta va doriti. Veti lucra mai bine în echipa decât singuri. Încercati sa rezolvati problemele de ordin juridic înainte de sfârsitul anului.

Finante

2014 va avea o influenta puternica din punct de vedere financiar asupra vietii voastre. Sunteti într-o etapa importanta din viata, care necesita cheltuieli mai mari. Prin urmare, aveti nevoie de câstiguri pe masura ca sa pastrati lucrurile în miscare. Nu faceti însa greseala sa muscati mai mult decât puteti mesteca. Nu va asteptati la câstiguri fabuloase. Este posibil totusi, ca lucrurile sa se îmbunatateasca spre mijlocul anului. Evitati în acest an toate deciziile financiare pe termen lung. Trebuie sa asteptati sa vedeti cum vor decurge lucrurile.

Sanatate

Starea sanatatii nu va fi la cote maxime pe parcursul anului. Modul curent de viata si obiceiurile în ceea ce priveste sanatatea trebuie sa se schimbe total. Gestionarea sanatatii va fi o sarcina complicata pentru voi în acest an. Planificati-va timp suficient pentru exercitii si relaxare. Prima jumatate a anului va implica vizite regulate la medic. Fiti precauti atunci când desfasurati activitati dificile. Sunt posibile probleme legate de oase si muschi, asadar feriti-va cât puteti de activitatile fizice.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1809 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.