ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93396376 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN 2014
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

Horoscop European 2014

Berbec
Berbec
23 martie - 20 aprilie

Semn de foc, cardinal, energic, masculin (extrovertit), guvernat de planeta Marte
Verbul caracteristic: "a exista"
Dominanta: cerebralitatea
Atuuri: curajul, energia, initiativa
Piatra norocoasă: diamantul si ametistul
Metal: fierul
Culoarea norocoasă: rosul asociat cu actiunea directa
Ziua norocoasă: marti
Cifre norocoase: 6, 7
Locurile norocoase: aglomerari urbane
General
Anul 2014 va fi un an minunat pentru nativi, un an în care vor putea să finalizeze toate planurile pe care le-au tot amânat. Veti da dovadă de mai multă flexibilitate si în felul acesta veti arăta celorlalti de ce sunteti capabili. Veti dispune de multă energie si acest lucru vă va da un imbold către “aventuri”. Nu sunt excluse totusi unele constrângeri. Deciziile privind casa si tot ceea ce este legat de ea vor trebui luate fără drept de apel. Nu vă complăceti în situatii indecise. Planetele sunt de partea voastră si vă vor ajuta să vă îndepliniti scopurile. Tactul si diplomatia fac casă bună atunci când este vorba despre comunicarea cu ceilalti. Sunteti creativi dar respectati-vă planurile si nu vă lăsati descurajati, aveti răbdare. La sfârsitul anului, cu sigurantă, vă veti bucura de roadele muncii depuse.

Dragoste

În 2014 se anuntă noi relatii, noi cunostinte. Veti cunoaste oameni noi si veti explora căile necunoscute ale romantismului. Realizările pe plan afectiv sunt remarcabile. Veti reusi să depăsiti cu bunăvointă, alături de partener, rutina zilnică si acest lucru va aduce o schimbare uriasă în activitatea voastră. Aplanati situatiile conflictuale fiind deschisi la dialog. Anul acesta veti reusi să vedeti relatiile romantice dintr-o nouă perspectivă. Nu vă judecati aspru partenerul. Cei care sunt singuri vor avea sansa să-si întâlnească partenerul asteptat.

Cariera

Cariera va lua o nouă turnură pe parcursul lui 2014. Situatia pe plan profesional va cunoaste un ritm mai lent dar nu vă pierdeti speranta, trebuie să rămâneti pe pozitii si să vă ascultati instinctul. Activitătile de rutină vă deranjează dar va trebui să le suportati.
Veti avea sansa să aflati lucruri noi si să învătati noi tehnici si astfel veti câstiga încrederea superiorilor. Prima jumătate a anului va fi lipsită de evenimente dar în a doua jumătate veti fi implicati în tot felul de situatii care vă vor oferi si prilejul să vă bucurati de viată.

Finante

Finantelor voastre vor cunoaste schimbări majore în cursul anului 2014. Dacă nu vă tineti sub control cheltuielile vă asteaptă falimentul. Limitati-vă consumul la minim în această perioadă. Fiti atent când împrumutati bani, că s-ar putea să aveti necazuri. Dacă vreti să economisiti asigurati-vă mai întâi că aveti din ce. Renuntati la achizitiile costisitoare. La finalul anului sunt favorizate afacerile în domeniul imobiliar. Aveti grijă să vă achitati toate datoriile înainte de sfârsitul anului.

Sănătate

Anul 2014 vă găseste sănătos, plin de energie si voie bună. Prima jumătate a anului va fi lipsită de probleme dar în a doua parte acordati mai multă atentie unor mici indispozitii. Putin sport nu strică nimănui. Poate că ar fi bine să renuntati la fumat, alcool si fast-food. Perfectiunea nu este cuvântul vostru cheie asa că asteptati-vă la ceva schimbări în planul sănătătii.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1809 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.