ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93396262 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN 2014
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

Horoscop European 2014

Capricorn
Capricorn
21 decembrie - 19 ianuarie

Semn de pamant, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), guvernat de planeta Saturn
Verbul caracteristic: "a folosi, a organiza"
Dominanta: constiinciozitatea, disciplina
Atuuri: organizarea, ambitie, perseverenta
Piatra norocoasă: onixul
Metal: plumbul
Culoarea norocoasă: kaki, negru
Ziua norocoase: duminica
Cifre norocoase: 1, 3
Locurile norocoase: cele linistite si retrase
General

2014 va fi un favorabil nativilor Capricorn. Lucrurile vor lucra mult în favoarea voastră. Cu toate acestea, trebuie să vă concentrati asupra problemelor relationale, în special cu membrii mai în vârstă ai familiei. Faceti eforturile necesare ca să descurcati viata celor din jurul vostru. Este un moment bun pentru o vacantă sau chiar o lungă călătorie.
În acest an veti dori să faceti lucrurile în stil mare. Puneti-vă amprenta personală atunci vine vorba să vă afisati creativitatea în fată celorlalti. Încercati să rezolvati orice obstacole în relatii si să vă păstrati echilibru în viată. Fiti mai implicat în tot ceea ce faceti si veti avea asigurat un viitor mai bun si un an mai bun.

Dragoste

Pe plan afectiv, viată va cunoaste o înnoire si se va îmbogăti mai mult decât v-ati fi închipuit vreodată. Partenerul va reprezenta o bună sursă de inspiratie pentru voi. Uneori veti simti că pierdeti controlul sentimentelor si al emotiilor. Încercati să aveti o perspectivă clară asupra lucrurilor si fiti deschisi dialogurilor si schimburilor de idei cu partenerul. Acesta ar putea fi un moment favorabil întelegerii conceptului de dragoste, al relatiilor si al consecintelor lor. Dacă sunteti singuri vi se vor deschide usile unei noi legături. Cei care sunt deja într-o relatie vor constata că situatia va deveni mult mai “asezată”.

Cariera

Din punct de vedere profesional situatia nu va fi roză. Vor apărea conflicte de tot felul în acest sector. Chiar dacă sunteti un pasionat în ceea ce priveste cariera, nu vor lipsi încercările. Ideal ar fi să vă luati un concediu sau să vă relocati. Lucrul în echipa va fi dificil, fapt care vă va ruina ambitiile. Dacă vă aflati în fruntea ierarhiei va fi si mai greu. Pentru cei aflati undeva la mijloc, presiunea grupului s-ar putea să le fie de folos. Bazati-vă pe instinctele voastre si încercati să creati un nou mediu sau atmosferă în jurul vostru.

Finante

În acest an veti culege roadele investitiilor făcute cu ani în urmă. Generozitatea fată de cei apropiati va fi la cote maxime. Asigurati-vă însă, că acest lucru nu va ruinează bugetul. Satisfaceti-vă unele plăceri în viată, dar în acelasi timp încercati să economisiti sistematic. Planificati-vă finantele în avans ca să evitati momentele dificile. Este o perioadă propice achizitionării unui imobil sau a altor cumpărături de mare valoare. Statutul social se va schimba datorită evolutiei pozitive pe plan financiar.

Sanatate

Starea sănătătii si nivelul energiei vor fi satisfăcătoare în cea mai mare parte a anului. Nu neglijati câteva probleme minore datorate stresului. Practicati meditatia sau altă formă de relaxare ca să alungati anxietatea si nu vă lăsati pradă gândurilor negre. Concentrati-vă energia în mod constructiv către unele preocupări artistice. Stabiliti-vă anumite limite si încercati să le respectati. O schimbare de dietă va face minuni pentru toti Capricornii !

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1809 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.