ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93396533 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN 2014
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

Horoscop European 2014

Fecioara
Fecioara
23 august - 22 septembrie


Semn de pământ mobil (schimbare), feminin, introvertit, guvernat de planeta Mercur (nocturn)
Verbul caracteristic: "a analiza"
Dominanta: simtul practic
Atuuri: minutios, amabilitatea
Piatra norocoasă: onix
Metal: mercur
Culoarea norocoasă: gri, galben
Ziua norocoasă: miercuri
Cifre norocoase: 4, 8
Locurile norocoase: targuri de provincie
General

Pe parcursul anului 2014 veti fi plini de fortă si energie, ceea ce vă va permite să vă bucurati de viată. Situatia va fi linistită, cu cer senin în general, lipsită de ploaie sau nori. Totul va fi în echilibru perfect în această perioadă de timp. Veti obtine sprijinul celor din jurul vostru. Viata voastră va cunoaste o deviere de la rutină zilnică dar în sens pozitiv. Preocupările artistice vă vor da sentimentul de satisfactie si de fortă interioară.
Este un an în care vă veti extinde cercul de cunostinte si legături. Veti stabili contacte cu străinătatea. Se vor petrece schimbări majore în viată, care includ si promovarea mult asteptată sau o recunoastere pe plan artistic. Concentrati-vă toată energia si demonstrati de ce sunteti în stare. Puteti întreprinde chiar diverse actiuni în folosul comunitătii. Este un moment propice să vă consolidati reputatia în societate.

Dragoste

Viata afectivă va fi echilibrată, cu mici picanterii, ici si colo. Veti petrece momente plăcute cu sotul sau partenerul. Forta de atractie fată de sexul opus va fi mai mare si veti avea o multime de oportunităti să vă întâlniti cu sufletul pereche. Va trebui să depăsiti diferenta de opinii care poate să apară în relatiile voastre. Cu o mai bună întelegere, legăturile voastre vor deveni mai profunde si mai romantice. Acest an vă va ajuta să abordati relatiile cu o mână fermă dar aveti grijă să nu ardeti toate podurile.

Cariera

Viata profesională va fi lipsită de evenimente în 2014. Totusi, la locul de muncă, există lucruri care vor cunoaste o schimbare în bine pentru voi. Veti câstiga bunăvointa superiorilor fără prea mult efort. Veti avea ocazia să aflati mai multe si să vă îmbogătiti cunostintele legate de jobul propriu. Puneti-vă în actiune talentele ascunse si veti câstiga aprecierea sefilor. Evitati conflictele cu colegii. Nu vă impuneti cu forta ideile.

Finante

Acest an va însemna si multe cheltuieli nedorite. Riscurile financiare ar putea fi mai mari comparativ cu anii anteriori. Economiile se vor reduce la minimum însă va trebui să faceti fată acestor probleme financiare. Bunurile cele mai de pret vor fi cinstea si munca grea. Lichidarea proprietătilor funciare ar putea fi o mare problemă. Planificati din acest an investitiile pe termen lung. Limitati-vă datoriile si împrumuturile cât mai mult posibil spre sfârsitul anului; după aceea, se anuntă vremuri mai bune pentru nativi.

Sanatate

Starea generală de sănătate va fi mai bună în comparatie cu perioada precedentă. Nivelul de energie va fi, de asemenea, mult mai confortabil. Mental stati foarte bine si dovadă sunt creatiile proprii. Sunt probabile reactii alergice la substante chimice sau mediu. Este timpul să luati măsuri pentru a le evita fără să ignorati nici cel mai mic avertisment. Odihniti-vă si bucurati-vă de viată dar nu vă consumati întreaga energie interioară. Luati în considerare si excursiile dacă vreti să mai schimbati peisajul.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1809 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.