ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93396444 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN 2014
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

Horoscop European 2014

Rac
Rac
22 iunie - 22 iulie

Semn de apa, cardinal, activ, feminin (introvertit), guvernat de Luna
Verbul caracteristic: "a simti"
Dominanta: sensibilitatea, profunzimea
Atuuri: fidelitatea, devotamentul fata de familie
Piatra norocoasă: perla
Metal: argint
Culoarea norocoasă: alb, argintiu
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 3, 8
Locurile norocoase: orase amplasate pe malul apelor
General
În 2014 veti fi mult mai preocupati de viata personală, mai degrabă decât de cea profesională. Brusc, relatiile vor însemna mai mult decât au însemnat vreodată. Veti beneficia de o multime de oportunităti să avansati pe plan social. A asculta este cheia, mai curând decât a vorbi.
Relatiile de familie rămân stabile pentru cea mai mare parte a anului viitor. Creatiile voastre vor câstiga recunoastere si sprijin. Asigurati-vă totusi că nu vi se urcă la cap. Trebuie să vă opriti la nivelul celorlalti pentru a-i întelege pe deplin. Trebuie să renuntati la atitudinea dominatoare. Învătati să vă înfrânati nevoile interioare si emotiile. Încercati să le demonstrati celor din jurul vostru bunătatea prin cuvinte si fapte.

Dragoste

Este un moment în care veti învăta să faceti diferenta între real si imaginar. Nu vă lăsati indusi în eroare de promisiuni false si trăiti în prezent. Altfel veti rămâne o vesnică victimă. Fixati o limită rezonabilă si nu asteptati prea multe de la sot sau partener. O abordare mai subtilă va face minuni în relatie. Este posibil să faceti cunostintă cu noi parteneri. Învătati să alegeti dacă vreti să vă găsiti sufletul pereche. Va trebui să faceti o alegere în cunostintă de cauză până la sfârsitul anului. Fiti deschisi la dialog cu partenerul atunci când apar obstacole în relatie. Cei care sunt deja într-o relatie trebuie să rămână împreună ca să înfrunte vremurile mai dificile care se anuntă.

Cariera

Viata profesională va fi mult mai satisfăcătoare în 2014. Succesul va veni din toate părtile. Toate eforturile depuse de dumneavoastră în ultimii ani încep să dea rezultate. Veti fi capabili să obtineti o pozitie stabilă în carieră. Veti primi oferte de parteneriat si proiecte care implică lucrări de colaborare. Trebuie să vă consolidati activitatea. Ultima jumătate a anului vă aduce promovarea si schimbări majore dar în acelasi timp benefice în carieră. Unele abateri de la rutină zilnică vor lucra în favoarea voastră.

Finante

În acest an starea financiară va fi în general mai bună si veti primi suport din toate părtile. Veti găsi si mijloacele că să vă îmbunătătiti situatia în societate. Vor fi atinse în sfârsit obiectivele financiare stabilite mai demult. Dacă faceti afaceri acum este momentul ideal să vă aventurati în noi teritorii. Dacă vă ocupati de servicii se pare că veti reusi să dati lovitura. În ultima jumătate a anului veti câstiga suficient de mult încât să stati linistiti pentru următorii câtiva ani.

Sanatate

Sănătatea si în general starea mentală vor fi cu mult mai bune decât în anii anteriori. Vă simtiti bine, atât din punct de vedere fizic cât si mental. Aveti mai multă vigoare că să va îndepliniti idealurile. Fiti totusi atenti la ce mâncati si ce beti. Feriti-vă de intoxicatiile alimentare care sunt posibile în această perioada. Acordati-vă timp pentru odihnă si relaxare. Vă veti bucura de o stare de liniste fără prea mult efort si angajament.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1809 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.