ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93396386 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN 2014
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

Horoscop European 2014

Taur
Taur
21 aprilie - 20 mai


Semn de pământ fix, feminin (introvertit), guvernat de planeta Venus
Verbul caracteristic: "a avea"
Dominanta: vointa
Atuuri: încrederea în sine însusi si tenacitatea
Piatra norocoasă: safirul
Metal:
Culoarea norocoasă: albastru, maro-ul
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 1, 9
Locurile norocoase: orase mici de provincie
General

2014 va aduce schimbări majore în viată personală si profesională. Veti reusi să vă descotorositi de obiceiurile proaste care vă dau bătaie de cap. Fiti consecventi si ocupati-vă de acele activităti care vă pot aduce linistea. Mental veti fi mai puternici si vă veti simti inspirati de cei din jurul vostru, însă cea mai mare realizare va consta în capacitatea de a vă adapta la orice fel de situatii. Acum este momentul să înfruntati lumea cu curaj si diplomatie. Evitati ispitele care pot să apară în drumul vostru si fiti pregătiti să ascultati sfaturile celor din jur.

Dragoste

Veti da un nou sens iubirii si relatiilor sentimentale în 2014. Perspectiva din care priviti lucrurile se va schimba în bine. Este un moment favorabil să renuntati la relatiile nedorite care v-au chinuit atâta timp. Faceti pasul către acele relatii autentice si interesante. Învătati să vă adaptati la nevoile si dorintele partenerului. „A da” si „a primi” sunt cuvintele cheie ale acestei perioade. Evitati neîntelegerile si acordati mai multă atentie vietii de cuplu. Simtiti-vă liber si aventurati-vă să vă petreceti timpul liber împreună cu el/ea. Fiti flexibili în abordarea partenerului si dati-i deplină libertate în viată personală. Are si el nevoie să respire, nu-i asa?! Încercati să nu-l coplesiti prea mult cu sentimentele voastre.

Cariera

Din punct de vedere profesional viitorul sună promitător în 2014. Păziti-vă de înselătorii si acuzatii false care vă pot descuraja. Proiectele actuale vor merge mai departe si veti învăta din greselile trecute. Veti progresa si veti câstiga ajutorul superiorilor. Prima jumătate a anului va aduce schimbări majore în cariera voastră iar în a doua parte vă veti consolida interesele. Colaborarea cu colegii va fi recompensată.

Finante

Sunt posibile anumite probleme financiare în 2014 dar nu este vorba despre ceva cu un impact major. Asigurati-vă că aveti puse deoparte rezerve. Faceti investitii, cum ar fi cele în domeniul imobiliar sau cumpărati obligatiuni. Încercati să vă protejati viitorul financiar, gândindu-vă si la un plan de pensionare. Evitati cheltuielile inutile sau achizitiile mai putin importante, cum ar fi de exemplu a doua masină. Spre sfârsitul anului, veti avea cheltuieli legate de starea sănătătii unor membrii ai familiei.

Sanatate

Nu ignorati nici cel mai mic semnal pe care vi-l dă organismul. Preventia este mai eficientă decât tratamentul. Faceti exercitii fizice care vă vor ajuta să vă păstrati tonusul muscular si să vă mentineti în formă. Fiti atenti în această perioada la ce mâncati si ce beti. Este momentul să vă echilibrati dieta. Sunt probabile unele probleme nervoase si dureri musculare în prima jumătate a anului. În partea a doua vă veti simti bine si veti fi preocupat de activităti sportive.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1809 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.