ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93929518 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN 2019
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

Horoscop European 2019

Leu
Leu
23 iulie - 22 august

Semn de foc fix, (stabil), masculin (extrovertit), guvernat de Soare
Verbul caracteristic: "a vrea"
Dominanta: creativitatea si imaginatia
Atuuri: generozitatea si entuziasmul
Piatra norocoasă: rubin
Metal: aur
Culoarea norocoasă: galben, orange
Ziua norocoasă: sambata
Cifre norocoase: 1, 8, 10
Locurile norocoase: orase foarte mari, spatii deschise
General

Leii în 2019 vor avea un an optimist si plin de zel, deoarece veti fi plini de încredere si entuziasm care se vor reflecta asupra activitătilor zilnice. Desi anul precedent nu a fost prea bun, în acest an se va produce o schimbare drastică în situatia dumneavoastră, una pozitivă. Astfel, performanta dumneavoastră va avea o influentă pozitivă asupra statutului, onoarei si respectului de sine. De asemenea, vă va spori încrederea, ceea ce vă va face mai productiv si mai plin de vervă.

În ciuda supraîncărcării cu o multime de sarcini, devotamentul, dorinta si energia voastră personală nu vor scădea, ci vă vor determina să obtineti mai mult. Veti simti o schimbare bruscă în viata voastră. Entuziasmul vă va face să vă simtiti deosebiti, puternici si vă va ajuta să vă îndepliniti sarcinile în cel mai scurt timp, fără complicatii.

În ceea ce priveste viata afectiva, aceasta va fi plină de căldură, făcându-vă foarte energic atât la nivel fizic, cât si mental. Dar asigurati-vă că acordati atentie copiilor dumneavoastră, mai ales din aprilie până în august. În plus, există sanse mari pentru dumneavoastră să călătoriti si să cheltuiti niste bani, dar fiti prudenti in privinta cheltuielilor, deoarece este posibil să risipiti prea multi bani, mai ales cu rudele.

Pe lângă asta, se pare că norocul va fi cu siguranta de partea dumneavoastră si vă va ajuta în acest an. De asemenea, veti putea să vă renovati casa pe care o aveti în minte de mult timp. În sfarsit, ar trebui să vă simtiti relaxat, deoarece vi se echilibrează finantele si sursele de venit vor creste în viitorul apropiat, conform previziunilor. Poate că ar fi momentul să mergeti într-un pelerinaj si să experimentati esenta religioasă, dacă asta va doriti.

În acest an, se recomandă să acordati o atentie deosebită sănătătii tatălui dumneavoastră si să aveti grijă de el, deoarece s-ar putea sa nu fie în cea mai buna formă. Perioada cuprinsă între lunile aprilie si septembrie va fi foarte încurajatoare pentru dumneavoastră, deoarece vă veti simti recompensat, ceea va face să vă simtiti fericiti din interior. Se va reduce presiunea de la locul de muncă, dar asigurati-vă că detineti controlul asupra propriului discurs si asupra emotiilor legate de invidie, care s-ar putea sa aibă un impact negativ asupra dumneavoastră.

Dacă intentionati să aveti un copil, atunci aceasta este perioada cea mai potrivită pentru a face acest lucru. Este, de asemenea, un moment bun si pentru continuarea studiilor superioare.

Persoanele care suferă de boli cum ar fi diabetul, este bine să fie într-adevăr foarte precaute, deoarece acest lucru poate duce, la rândul său, la ceva mai grav, cum ar fi gangrena. Este bine să fiti foarte atenti la orice probleme de sănătate care pot aparea în acest an, deoarece preventia este întotdeauna mai bună decât tratamentul.

Veti traversa o perioadă mai dificila în mariaj, deoarece relatia dumneavoastră cu partenerul poate fi afectată din cauza disputelor legate de aspectele financiare. Incercati să vă păstrati calmul.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1790 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.