ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96147639 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN 2021
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

Horoscop European 2021

Leu
Leu
23 iulie - 22 august

Semn de foc fix, (stabil), masculin (extrovertit), guvernat de Soare
Verbul caracteristic: "a vrea"
Dominanta: creativitatea si imaginatia
Atuuri: generozitatea si entuziasmul
Piatra norocoasă: rubin
Metal: aur
Culoarea norocoasă: galben, orange
Ziua norocoasă: sambata
Cifre norocoase: 1, 8, 10
Locurile norocoase: orase foarte mari, spatii deschise
General

Anul 2021 promite sa fie un an în care nativii Leu vor beneficia de mari oportunitati si vor face progrese. Veti duce lucrurile la bun sfarsit cu mult farmec si inteligenta. Planetele sunt plasate strategic ca sa arate lumii intregi ce talentati sunteti. Veti fi binecuvântati cu resurse abundente anul acesta. Folositi-va talentele cat mai creativ cu putinta! Raspânditi optimism în jur si fiti generosi.

Anul acesta Leii vor stabili noi conexiuni în viata personala si profesionala, care pe termen lung le va oferi în viitor cele mai bune perspective. Oportunitatile vor veni fara prea multe insistente sau întrebari, dar e bine sa fiti atenti. Folositi-le bine, pentru ca nu va veti mai intalni prea curand cu perioada atât de norocoasa.

Anul acesta, nativii Leu vor tânji dupa o schimbare în viata lor amoroasa sau în familie. Nu va mai simtiti foarte angajat fata de partenerul dvs. si s-ar putea sa incepeti sa cautati ceva mai bun în alta parte. Aveti rabdare si lasati ca acest timp sa treaca. Dragostea nu se va materializa pur si simplu pentru ca nu exista întelegere. De asemenea, fiti pregatiti sa faceti fata concurentei dure pentru dragostea voastra. Anumite sentimente v-ar putea doborî în aceste zile.

Cu toate acestea, majoritatea Leilor vor acorda prioritate finantelor si carierei pentru moment, mai degraba decât iubirii si casatoriei. Nativii trebuie sa se asigure ca partenerul gandeste la fel. Faceti-va timp ca sa va întelegeti si petreceti mai mult timp impreuna daca vreti sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Asigurati-va ca punctul dvs. de vedere este inteles.

Pentru anul 2021, planetele sunt pozitionate favorabil pentru Lei, anuntand schimbari majore în cariera. Ati putea sa va organizati si sa va îndepliniti sarcinile mai eficient decât înainte, încercand totusi sa ramâneti în zona dvs. de interes, sa nu va abateti de la traseu deocamdata. Pe masura ce anul se desfasoara, s-ar putea sa existe o perioada „moarta” din punct de vedere profesional. Dar, pe masura ce anul progreseaza, va trebui sa fiti mai vigilenti. În jur se ascund probleme, poate fara impact major, dar trebuie sa folositi mai multa energie daca vreti sa ramaneti pe linia de plutire.

Unele planete, în special Saturn si Pluto vor lucra împotriva aspiratiilor dvs. profesionale. Beneficiati totusi de protectia lui Jupiter care va mentine status quo-ul în domeniul carierei pentru moment. În ciuda furtunilor puternice din jurul nativilor Lei, acestia vor iesi nevatamati pe plan profesional.

Anul care urmeaza va fi un an destul de provocator pentru Lei. Prin urmare, vi se cere sa fiti curajosi si sa va pastrati calmul. Nu este un moment de relaxare, cu lucrari de rutina. Trebuie sa va aparati pozitia în societate, sa va asumati riscuri si sa veniti la viata. De asemenea, nu va legati emotional atât în viata personala, cât si în cea profesionala. Nativii sunt sfatuiti sa stea departe de speculatii si sa investeasca în planuri solide precum aurul si imobilele. Relatiile ar putea cere mult angajament din partea dvs.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.