ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 99852737 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN 2023
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA"


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE EUROPENE IN 2023


Anul 2023

GENERALITATI

Potrivit previziunilor astrologice mondiale, 2023 se anuntă a fi un an excelent pentru a pune în aplicare idei si proiecte noi. Un an de mare transformare, în care vom deveni mai buni si mai flexibili. Oamenii vor avea în minte idei inovatoare, ingeniozitate, inventivitate si activităti filantropice. Ne vom bucura de mult mai multă libertate, ni se va permite să ne exprimăm opiniile mai eficient, iar opiniile contează foarte mult - putând avea o perspectivă si să o exprimăm. Vom avea îndrăzneala de a începe să învătăm ceva nou, iar totul va fi în schimbare, dar va fi nu va fi ca anul pe care l-am avut, care a fost dominat de imprevizibil.

Din păcate, anul 2023 va începe cu Mercur în retrogradare. Dar nu disperati! Mercur retrograd înseamnă mai mult decât frustrare si întârzieri, indiferent de cât de mult este acceptat în astrologie. De fapt, poate fi un moment foarte productiv pentru a vă reexamina trecutul si directia vietii - si pentru a o lua mai usor.

În 2023, semnele de foc - Berbec, Leu si Săgetător - vor fi cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivelor pe care si le-au stabilit si vor avea ocazia de a-si reconfirma valorile care le ghidează viata. Horoscopul indică o perioadă plină de noroc si posibilităti financiare. Toate lucrurile se miscă într-o directie pozitivă. Cu toate acestea, viata de familie si cea personală vor fi pe locul doi si vor rămâne astfel în cea mai mare parte a anului.

Astrele au pregătit un an plin de realizări profesionale pentru Tauri, Fecioare si Capricorni – zodiile de pământ. Dar acest lucru implică si mult efort si un angajament serios din partea lor. Va trebui să îsi dedice toată energia si să profite la maximum de fiecare ocazie care le iese în cale. Norocul va fi de partea lor, si vor constata adesea că tot ceea ce îsi propun să facă se va realiza. Parteneriatele de afaceri sunt, de asemenea, benefice. 2023 este anul în care îsi pot permite să îsi îndeplinească toate dorintele, deoarece planetele contribuie la bunăstarea lor financiară.

Gemenii, Balanta si Vărsătorii – zodiile de aer - vor descoperi o epocă de aur cu resurse neexploatate de energie si vitalitate - asta le rezervă horoscopul anului 2023. Vor realiza multe lucruri, iar astrele le vor oferi exact energia si puterea de muncă de care au nevoie. Sfatul astrologilor este, însă, să nu se grăbească si să nu se epuizeze atunci când nu ar trebui. În schimb, este necesar să se implice în diverse activităti recreative si să facă sport pentru a-si îmbunătăti atât starea fizică, cât si cea mentală.

Zodiile de apă sunt si ele favorizate – Racul va câstiga mai multi bani, Scorpionul s-ar putea să-si schimba casa iar Pestii vor putea cumpăra o nouă măsină.Berbec
03.21 - 04.20Taur
04.21 - 05.20Gemeni
05.21 - 06.21Rac
06.22 - 07.22Leu
07.23 - 08.22Fecioara
08.23 - 09.22Balanta
09.23 - 10.22Scorpion
10.23 - 11.21Sagetator
11.22 - 12.20Capricorn
12.21 - 01.19Varsator
01.20 - 02.18Pesti
02.19 - 03.20

 PARTENERII NOSTRI
Horoscop Iunie
Horoscop European 2023
Anul Iepurelui de Apa
noriel.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1661 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.