Astrologie Zilnic Saptamanal Lunar 2003 Zodiac Rune Astroharti


HOROSCOP CHINEZESC

ANUL 2001

2001 – Anul Sarpelui

Anii Sarpelui deseori anuntă evenimente dramatice după sărbătorescul Dragon. Revolutii, crize financiare si în general orice fel de colaps se datorează exceselor bătătoare la ochi a jocului Dragonului. Ceea ce înainte se petrecea în exterior acum se va desfăsura în interior. Aspectele apartinând psihicului si romantismul vor cunoaste o dezvoltare. Charisma Sarpelui pluteste în aer si senzualitatea ocupă locul central. Se extind interesul personal si de asemeni se îmbunătăteste imaginea de sine prin studii. Sunt multe de învătat dacă oamenii nu au ochii acoperiti de propriul orgoliu. Exprimati-vă pe voi însivă si abordati o perspectivă spirituală.

Anul 2001 pentru fiecare animal

Sobolan : Un an provocator din punct de vedere financiar. Continuă să muncesti si vei reusi să depăsesti acest an. Fă-ti putin timp pentru o călătorie si încearcă să te relaxezi după agitatul an al Dragonului. Fii practic si în acelasi timp econom si acest an va trece în liniste. Bucuria Sobolanului va fi de a tine în sah acest an. Nu este un an în care să trăiesti de pe o zi pe alta. Pregăteste pentru “iarnă”. Va fi un an dificil în care personalitatea ta va avea de luptat cu circumstantele. În cărti se arată pierderi asa că fii pregătit.

Bou : Senzualitatea acestui an se va simti fără îndoială. Concentrează-ti atentia asupra propriei persoane si gândeste-te la modul pozitiv. Nu lăsa ostentativul Sarpe să vorbească pentru tine. Anul acesta va trece. După un an în care provocările s-au intersectat cu drumul tău se pare că lucrurile încep să se aseze. Se arată câteva succese, dar fi prudent, o decizie gresită poate face ca totul să-ti alunece printre degete.

Tigru : Ai grijă de afaceri si acordă atentie detaliilor. Este un an linistit pentru Tigru, si relaxarea si distractiile vor fi o plăcută schimbare după anul Dragonului. Nu astepta prea mult de la acest an atât timp cât munca ta va fi aceeasi. Anul trecut nu a fost cel mai bun an, dar odată ce anul Dragonului a trecut, Sarpele va crea conditii mai bune pentru ca tu să strălucesti. Ai grijă de sănătate. Pe plan financiar prudenta si răbdarea vor fi răsplătite.

Iepure (Pisica) : Un an de contemplare. Îmbunătătirea propriei imagini pe care o implică Sarpele îl face pe Iepure să se gândească îndelung în căsuta lui confortabilă. Studiază. Citeste câteva poezii. Acumulează noi cunostinte si dezvoltă-ti intuitia. Ultimul an nu a fost un an remarcabil, dar anul Sarpelui care vine îti va aduce câteva oportunităti remarcabile. Acest lucru poate avea un impact asupra vietii familiei tale, si este foarte important pentru tine să cântăresti cu atentie pro si contra orice ofertă. Te vei descurca bine departe de casă, dar problemele de familie trebuie rezolvate cum se cuvine.

Dragon : În acest an va coborî de pe piedestalul pe care l-a ocupat în 2000. Micile afaceri pe care le-ati facut va mai oferă energie, dar nu uitati c implica un volum mare de muncă. Părăsiti scena si continuati ceea ce ati început cu succes. Pentru multi Dragoni, ultimul an a fost plin de victorii, chiar dacă nu au venit de prima dată sau fără efort. Făceti-va rezerve si veti avea multe rezultate pozitive. Anul Sarpelui este o sansă care se construieste pe anul trecut si voi trebuie să stii acest lucru. Nu uitati că datora-ti respect si acordati-l acolo unde se cuvine.

Sarpe : Este anul când Sarpele străluceste. Se vor afla în culmea senzualitătii si a recunoasterii. Apreciati pacea acestui si nu vă mai frământati că totul pare mult prea usor. Problemele nu vă bat la cap, linistea este odihnitoare sau este plictisitor? Este un an în care păstrarea echilibrului este foarte importanta. Nu ignora realitatea. Echilibrează viata socială cu munca, îmbină ambitiile cu compasiunea. Anul acesta promite succes dar numai dacă ai în vedere o perspectivă de ansamblu.

Calul : Se preconizează probleme conjugale anul acesta. Încrezătorul si mândrul Cal va fi tot anul acesta deranjat de vigilenta celorlalti. Nu te îngrijora. Urmăritul Cal îsi va găsi linistea anul viitor. Mai sunt încă o grămadă de lucruri în dezordine în jurul tău si este nevoie să fii prudent cu ceea ce a rămas de anul trecut. Mai ales în ceea ce priveste aspectul financiar. Schemele făcute la repezeală par a fi atractive, dar aminteste-ti, nu tot de străluceste este din aur. Cântăreste cu atentie sfaturile primite, ai încredere în tine.

Capra : Un an al Sarpelui reprezintă un loc de sigurantă. Încrederea se construieste ca o fortăreată în jurul sensibilei Capre. Dragostea din acest an ti se va potrivi atât de bine si oamenii în sfârsit văd lucrurile ca tine. Anul trecut a fost un an al consolidării care a însemnat multă muncă cu putină recunoastere pentru ea. Ei bine, anul Sarpelui oferă sansa unui start câstigător. Nu te teme să răspunzi la provocări. Continuă să muncesti din greu si vei fi în stare să te uiti în urmă la sfârsitul anului si să vezi diferentele remarcabile în ceea ce te priveste. Nu rata nici o sansă si mergi mai departe.

Maimuta : Fii propriul tău gardian. Continuă să muncesti si să zâmbesti. Munca în anul acesta poate părea foarte dificilă, dar cu toată energia senzuală a Sarpelui, nu există nici un motiv să nu te distrezi putin la locul de muncă. Putină senzualitate nu strică, dar nu abuza. Modestia si cumpătarea nu sunt la îndemână pentru tine, dar acest an incendiar te poate conduce la discutii cu cei de o seamă cu tine. Oricum, te găsesti într-o situatie favorabilă pentru a avea acest aer de autoritate. Fii diplomat, oameni invidiosi din jurul tău se pot decide să te tragă în jos.

Cocos : Este un an al provocărilor pentru cocos. Inteligenta practică a Cocosului este uneori în total dezacord cu viata plină de sarm a Sarpelui. Nu renunta la drumul tău în fata perspectivei de a nu fi câstigător în fata celorlalti. Este un an în care îti vei aminti că întâmplările din viata ta au părti bune dar si părti rele. Nu fii dezamăgit dacă descoperi că oportunitătile care apar în drumul tău sunt amestecate, bune si mai putin bune. Dacă construiesti pe aspectele pozitive ale acestor oportunităti vei vedea că devin temelia viitoarelor succese.

Câine : Câinele nu se va folosi de eleganta Sarpelui. Din contra Câinele va găsi de cuviintă să beneficieze de avantajele intelectuale ale acestui an. Sarpele fericit nu va trebui să se păzească. Relaxati-vă si continuati-vă studiile. Este timpul să-ti folosesti energiile naturale. Anul Sarpelui este un an când trebuie să acumulezi. Fii atent si oricum, aminteste-ti că este un an când ai nevoie de echilibru în tot ceea ce faci. Nu te astepta ca succesul să vină fără nici un efort si chiar dacă esti pregătit să plătesti personal, fii atent să nu-i obligi pe altii să aleagă. Nu fii lacom.

Porc : Norocul porcului va continua, dar dacă analizezi în sinea ta anul care a trecut îti vei reconsidera pozitia în legătură cu generozitatea. A tot trebuit să dai în impetuosul an al Dragonului? Probabil. Cea mai mare parte a anului Sarpelui va fi un timp favorabil pentru a face bani. Nu uita, că este un an al “Sarpelui dormind în iarnă” si este important să fii atent cu problemele financiare mai ales în a doua jumătate a anului. Este posibil să ai la fel de multe succese ca si esecuri, asa că este important să îti faci planuri pentru “zilele ploioase”.Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.