95107060 accese din 01.01.2002      
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DSCLEX PORTAL

E-MAIL
 << ASTROLOGIE
 TAROTUL
 DIVINATIE in TAROT
 Semnificatia
 Istoria
 Istoria Timpurie
 Asocieri ezoterice
 Concluzii
 Tipuri de Tarot
 Moduri de Etalare
 Articole
 Carti de Tarot
 Horoscop prin mail
DESPRE STIINTLE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" - DscLex.ro


TIPURI DE TAROT

"Tarotul Oamenilor Pisica" (The Cat People Tarot) infatiseaza o imagine a tarilor indepartate, cutreierate de catre prototipuri mistice si companionii lor felinele. Aceste carti sunt un mijloc perfect de divinatie pentru visatori si idealisti si ofera marea sansa de a diviniza natura creatiei si a imaginatiei umane.

"Tarotul Haindl" (The Haindl Tarot) impleteste o suita de imagini reprezentand traditiile americane, Sfantul Graal, I Ching, Cabbala si Runele norvegiene si reprezinta o alegere pentru invatacei preocupati de misticism.

"Tarotul Renascentist" (The Renaissance Tarot) este un tarot modern cu simbolurile culese din anii eroicii si redate intr-un stil renascentist. Este o excelenta alegere pentru a cerceta problemele legate de pasiune, autoritate si modul in care actioneaza gandirea umana.

"Tarotul Rusesc" din Saint Petersburg este rezultatul muncii lui Yuri Shakov. Acest pachet de carti reprezinta o capodopera a picturii miniaturale rusesti - o piesa de arta rara. Imaginile generoase, intunecate conduc ele insele catre o interpretare mai stoica.

"Tarotul William Blake" (The William Blake Tarot) exploreaza viziunea mistica si artistica a renumitului pictor si poet englez. Printr-o interpretare generoasa concentrata pe sarcina creatiei, a constituit pentru mult timp alegerea pentru artisti, scriitori, muzicieni si ganditori.

"Tarotul Colman Smith" (The Colman Smith) este o reinventare moderna a clasicului tarot Rider Waite (Calaretul Alb), caruia i s-a infuzat prin desenul Pamelei Colman Smith, o linie moderna cu colori caracteristice epocii psihedelice.

"Tarotul Noului Paladin" (The New Palladini Tarot) a fost creat ca “o punte intre trecut si viitor”, folosind elemente din arta medievala, egipteana si moderna. Este una dintre variantele cele mai populare pentru incepatorii in cititul Tarotului.

"Tarotul Calaretului Alb" (The Rider Waite Tarot) este un tarot clasic si cel mai raspandit pachet de carti cunoscut, bun pentru toate tipurile de divinatie. Este in special favorabil intrebarilor de natura mistica si problemelor care implica lumea in general.

"Tarotul Sola Busca" (The Sola Busca Tarot) este o reproducere infrumusetata cu culori a singurului pachet de carti gravat in metal cunoscut ca existent in sec. 15.

PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
lafemme.ro


Astro Promote
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1764 de abonati.

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.