ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96375120 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
ZODIAC ARAB
In ce zodie araba sunt eu ?
Zodia natala
Zodia actuala
Compatibilitati arabe
Briceag
Pumnal
Cutitul
Pumnalul Arabesc
Buzdugan
Ghioaga
Toporisca
Lantul
Sabia
Lancea
Prastia
Arcul
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC ARAB

ZODIILE

Prastia
Prastia

20 Ianuarie - 19 Februarie

Prastia - arma "lunga".

Semnificatie: Gandirea celui care foloseste prastia trebuie sa fie atotcuprinzatoare si anticipativa pentru a putea tinti departe cu ea. Prastia se poate utiliza mai mult ca o arma strategica si mai putin tactica.
Arma de Pornire:

Ceea ce reprezinta cel mai bine caracteristica Prastiei este cuvantul “creativitate”.
Este interesata sa-si largeasca universul spiritual, sa evolueze din punct de vedere emotional si intelectual, neavand importanta ca cei din jur o considera o inadaptata.
Se inconjoara cu o aura de mister, indepartandu-se de ceilalti pentru ca nu este interesata sa intretina relatii sociale sau sa-si impartaseasca opiniile in legatura cu ceva anume.

Fire artistica si meditativa, de o mare sensibilitate si cu o capacitate extraordinara de introspectie nu va pune pret pe realizarile materiale.
Pentru ca este capabil sa vada dincolo de aparente nativul nu poate fi inselat, ghicind imediat care sunt intentiile celor cu care vine in contact.

Va avea de intampinat o multime de tentatii dar cum detesta parvenitismul le va da la o parte din calea sa si probabil ca din aceasta cauza posibilitatea de a face avere in timpul vietii este putin probabila.
Nu este mai putin adevarat ca va avea o influenta decisiva in viata celor din preajma sa determinandu-i sa vada lucruri pe care nici macar nu le-au visat.
Are foarte multe calitati si talente ascunse dar ii lipseste increderea in fortele proprii si din pacate modestia sa va fi prost inteleasa.

Atunci cand se simte jignita de o vorba spusa la intamplare dar care pentru ea conteaza enorm, fiind foarte sensibila, se va retrage in cochilia sa din care nu va mai iesi decat in momentul in care va considera ca trebuie si nu pentru ca i-ar fi cerut-o cineva.
Din orgoliu exagereaza cu ranchiuna chiar daca nu are resurse pentru a-si duce la capat scopurile.

Preocupata fiind de analizarea propriei persoane, a gandurilor si a sentimentelor sale acorda prea putina atentie celor din jur, nefiind interesata sa-i cunoasca in profunzime.
In ceea ce priveste viata sentimentala Prastia se manifesta pasional fiind capabila sa arda la foc incandescent pentru persoana iubita lucru de altfel surprinzator pentru cei care o cunosc drept o persoana retinuta.
Partenerul sau trebuie sa fie de acord cu firea boema si independenta a Prastiei si mai ales sa nu faca greseala sa-i incalce teritoriul.

Arma de Sosire:

Ca arma de sosire este posibil sa nu realizeze ca a inregistrat un progres pentru ca ii lipseste increderea in fortele proprii si nici nu realizeaza de ce bogatie de talente dispune.
Daca cei din jur ar intelege uriasul potential de care dispune Prastia si ce idei geniale poate avea, atunci cu siguranta ar putea evolua spre treapta urmatoare, devenind Arc, cea mai puternica arma.


 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1766 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.