ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96147088 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2021

Bivolul
Bivolul


ANUL BIVOLULUI DE METAL

2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc începe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. În zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti în semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an în care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an în care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lânga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, în Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (în special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine în viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Bivolul
Oamenii nascuti în anii Bivolului vor avea un an destul de bun, mai ales în ceea ce priveste finantele si dragostea. 2021 este un an in care se petrec unele dintre schimbarile majore de personalitate si se clarifica mai multe aspecte pe plan personal si profesional. Sentimental, cei nascuti sub semnul Bivolului vor trece printr-o perioada de care probabil nu s-au bucurat de mult timp, plina de pace, liniste si bunastare în relatia de cuplul si în tot ceea ce înseamna dezvoltarea de parteneriate si relatii importante.
Se asteapta ca 2021 sa fie un an de bun augur pentru Bivol. Munca grea, calmul si caracterul rabdator al nativului Bivol vor asigura o „recolta” bogata si realizari semnificative, atâta timp cât nativii nu se lasa dominati de o încapatânare excesiva. Nativii au sansa de a obtine recunoastere în viata publica, sa se bucure de lumina reflectoarelor, sa-si exprime persuasiv interesele si idealurile, cu conditia sa-si stapâneasca sensibilitatea emotionala, care uneori este cu adevarat mare. De asemenea, au ocazia sa participe la numeroase evenimente sociale si sa stabileasca noi prietenii. Cu toate acestea, daca nu renunta la conservatorismul lor caracteristic, daca nu încearca sa fie pe aceeasi lungime de unda cu circumstantele si cu oamenii inovatori, îsi vor refuza unele avantaje importante. Mai mult, este necesar sa fim cât mai flexibili si sa facem compromisuri, în loc sa ne lansam în batalii neproductive.
Bivolul pare sa aiba posibilitatea de a începe o noua relatie de dragoste, care sta sub semnul unei atractii reciproce intense, datorata unei interactiuni fericite în cercul social. Cei care sunt deja implicati într-o relatie de dragoste vor avea sansa sa o consolideze, sa o aprofundeze, ceea ce ar putea duce în cele din urma la casatorie. Nativii casatoriti ar putea sa fie binecuvântati cu nasterea unui copil mult asteptat.
Desi nativii Bivol par sa aiba o sanatate de fier, este necesar sa-si supravegheze predispozitia lor de a cadea în capcana depresiei sau a unor reactii emotionale extreme si sa faca controale medicale periodice. De asemenea, este necesar sa acordati atentie în special afectiunilor legate de sistemul respirator, gât si stomac. Spre sfârsitul anului 2021, nimic important de raportat din punct de vedere al sanatatii, cu conditia ca nativii sa-si controleze tendinta de a mânca în exces.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.