ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96147779 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2021

Cainele
Cainele


ANUL BIVOLULUI DE METAL


2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc începe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. În zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti în semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an în care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an în care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lânga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, în Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (în special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine în viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Câinele
2021 se anunta ca un an norocos, un an plin de energie, un an în care nativii Caine se vor implica în multe activitati diferite. Anul Bivolului este un an foarte important pentru cei nascuti sub semnul Câinelui. Au sanse sa progreseze, sa-si schimbe planurile de viitor si sa urmareasca noi directii, atât în viata lor personala, cât si profesionala.
Persoanele nascute în anul Câinelui au sansa de a întâlni pe cineva special în primele luni ale anului 2021. Pentru ei, se anunta un an stabil, fara prea multe surprize.
Este foarte important sa planificati totul cu mare grija si sa nu treceti cu vederea proiectele despre care stiti ca sunt profitabile. Exista un risc major de a pierde bani si de a deveni îndatorat în 2021. Tendinta de a cheltui bani pe lucruri scumpe de care nu aveti nevoie cu adevarat nu ajuta si nici speculatiile financiare. Chiar daca nativii nu sunt cei mai rationali cumparatori si adesea ramân fara bani, cei nascuti sub zodia Câinelui au adesea unele economii prevazute pentru zilele negre.
Pe tot parcursul anului, veti functiona mai eficient ca parte a unei echipe decât individual. Cu toate acestea, în 2021, nu prea va pasa de aprecierea celorlalti, cat va doriti sa obtineti cele mai bune rezultate. Din punct de vedere profesional, vor fi o multime de oportunitati care vor continua sa apara si pe parcursul anului viitor. Nu lasati ca actiunile voastre sa treaca neobservate. Îmbunatatirea perspectivelor de lucru ale nativilor Câine în 2021 va duce la o crestere a veniturilor acestora. Cu banii suplimentari care vor intra în gospodaria lor, multi nativi vor decide sa cumpere lucruri la care s-au gândit de mult timp, aspect foarte important pentru ei. Dar în acelasi timp vor trebui sa economiseasca bani pentru vacantele viitoare.
Daca nu veti face nici un exces - si nu este în natura voastra sa faceti acest lucru – nu va veti întâlni cu nici o problema. O afectiune cronica v-ar putea deranja din nou, dar nimic sever. Implicati-va în activitati fizice, petreceti timp în aer liber si va veti recupera fortele. În acest fel, totul va fi perfect.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.