ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96147185 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2021

Calul
Calul


ANUL BIVOLULUI DE METAL


2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc începe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. În zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti în semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an în care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an în care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lânga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, în Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (în special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine în viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Calul
2021 poate fi un an bun pentru din punct de vedere financiar, pentru extinderea afacerii, dar si un an de reconstructie interioara prin întelegerea impactului trecutului si al copilariei asupra vietii personale. Relatiile, casatoria, parteneriatele se bucura în cele din urma de mai multa stabilitate si protectie, dupa ani în care totul parea instabil, temporar si vulnerabil la socuri.
Cei nascuti sub semnul Calului vor avea un început de an plin de succes si realizari. Nu lasati ocaziile sa treaca de dvs., lucrati din greu, iar recompensele nu vor lipsi. La locul de munca, va veti bucura de multe beneficii si veti calatori mult. Gânditi-va de doua ori înainte de a face o investitie si cheltuiti banii cu atentie.
În 2021, nativii Calului trebuie sa se simta independenti, liberi. Caii nu suporta nicio slujba care îi obliga sa fie blocati într-un birou. Natura lor activa îi face sa prefere slujbele în care interactioneaza cu oamenii. Nativilor Cailor le place sa fie originali si sa ia decizii rapid. Daca apar probleme si se „dovedeste” ca nu pot gestiona singuri lucrurile, poti fi sigur ca aceasta este doar o problema de moment.
Au tendinta sa devina prea practici si prea zgârciti cu banii, ajungând în punctul în care nu îsi asuma niciodata riscuri.
În 2021, Caii se pot dovedi superficiali în relatiile lor afective sau se poate întâmpla ca aceasta sa nu mai fie principala lor prioritate. Daca doresc sa evite orice situatii neplacute trebuie sa acorde mai multa atentie partenerilor lor. Spre sfârsitul anului 2021, nativii Calului se îndragostesc cu usurinta si, din aceasta cauza, ajung adesea cu inima frânta. Trebuie sa reziste dorintei de a cheltui prea multi bani pentru a-i multumi pe cei dragi, sperând ca astfel vor obtine o viata amoroasa armonioasa. Cea mai importanta lectie pentru ei în 2021 este ca banii nu pot cumpara dragostea adevarata.
Deoarece iubesc sportul si au un stil de viata nelinistit, nativii Cal nu vor câstiga niciodata prea mult în greutate, ramânând supli pâna la batrânete. Ei duc o viata lunga si pofta lor de viata nu dispare niciodata. Sanatatea lor va fi excelenta în prima jumatate a anului - desi unele probleme dentare minore ar putea distruge buna dispozitie. Spre sfârsitul anului 2021 este posibil ca ca nativii sa fie mai predispusi la unele probleme de sanatate, în special la afectiunile pulmonare. De asemenea, exista un risc crescut de implicare în unele accidente.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.