ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96147613 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2021

Capra
Capra


ANUL BIVOLULUI DE METAL


2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc începe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. În zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti în semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an în care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an în care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lânga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, în Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (în special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine în viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Capra
2021 este un an bun, care poate aduce schimbari neasteptate, surprize si noi cunostinte mai ciudate. Unii nativi Capre se vor bucura de multa tandrete si dragoste. Anul Bivolului de Metal este unul dintre cei mai importanti ani pentru cei nascuti sub zodia Caprei, deoarece au sanse remarcabile si unice de a evolua în toate sferele vietii.
În 2021, nativii sunt dezorganizati, iar afacerile nu sunt punctul lor forte. În schimb, sunt mari artizani, artisti sau scriitori si pot urmari cu încredere orice cariera care implica utilizarea abilitatilor artistice sau a creativitatii. Spre sfârsitul anului, ar putea întâmpina unele dificultati în mentinerea concentrarii, ar putea sa-si piarda calmul si, de asemenea, niste bani. În acelasi timp, trebuie sa-si controleze comportamentul si sa urmareasca ceea ce spun, astfel încât sa nu aiba probleme.
Acesta este un an bun pentru nativii care detin o afacere. Conditia este sa continue sa faca ceea ce stiu sa faca cel mai bine. Orice idei noi sau schimbari profesionale nu vor avea succes anul acesta.
Caprele sunt foarte iubitoare, romantice si pasionate într-o relatie. În dragoste, sunt aproape în întregime dedicati partenerilor lor, sunt foarte afectuosi, dar pastreaza o anumita distanta si constientizare fata de propriile nevoi. În caz contrar, se vor simti frustrati si vor renunta la relatia respectiva. Au nevoie de un partener stabil, care sa puna accent atât pe latura emotionala, cât si pe cea fizica a relatiei lor.
Probabil datorita naturii lor senine, nativii au mai putine probleme de sanatate. Exteriorul lor fragil ascunde faptul ca sunt de obicei foarte sanatosi. Când sunt fericiti, sunt si ei sanatosi.
Sistemul imunitar poate fi afectat din cauza stresului, aspect care poate duce la unele infectii, de aceea este necesara multa atentie la igiena si odihna.
Din punctul de vedere al sanatatii, spre sfârsitul anului 2021, lucrurile nu merg prost, dar exista o predispozitie la diferite accidente, asa ca nativii ar trebui sa fie atenti!

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.