ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96146613 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2019

Cocosul
Cocosul


ANUL BIVOLULUI DE METAL


2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc începe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. În zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti în semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an în care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an în care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lânga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, în Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (în special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine în viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Cocosul
2021 este anul redobândirii puterii si autoritatii personale. Nativii Cocos vor fi foarte organizati, disciplinati, eficienti si responsabili.
Anul Bivolului ofera celor nascuti sub semnul zodiacal al Cocosului recompense speciale în sectorul financiar si în segmentul parteneriatului. Se anunta noi posibilitati de castig din propria munca, dar si prin intermediul altora, gasirea de solutii privind mostenirile, investitiile sau afacerile.
Dar 2021 este si anul schimbarii pentru Cocos. Desi probabil ca aceasta schimbare va însemna si unele sacrificii, vor reusi sa-si depaseasca propria conditie si sa realizeze tot ce vor. Va veti împaca cu greselile din trecut si veti înceta sa mai tolerati persoanele negative din jurul vostru.
Va doriti ceva nou, indiferent daca va mutati într-o alta tara sau va schimbati locul de munca. Fie ca este vorba despre cariera, despre dragoste sau despre viata de familie, nu luati niciodata o decizie fara sa încercati sa anticipati consecintele pentru cei din jur.
La începutul anului 2021, s-ar putea sa va confruntati cu unele situatii incomode la locul de munca din cauza unor persoane care nu va plac. Dar daca va doriti rezultate satisfacatoare va trebui sa va împacati cu toata lumea, indiferent de personalitate.
În perioada mai - august, viata financiara a Cocosului este foarte stabila. Nu sunt mari cheltuitori si îsi calculeaza fiecare banut pentru a se asigura ca este bine investit.
Nativii Cocos ar trebui sa-si adune energia mentala pentru a se concentra mai bine pe viata lor profesionala. Pentru ei, sfârsitul anului 2021 va aduce schimbari rapide, unele dintre ele având loc cu viteza fulgerului si, daca nu iau din timp deciziile potrivite vor actiona prea târziu.
Cea mai buna luna pentru gasirea iubirii este iulie. Nativul Cocos este o persoana mândra, care îsi doreste întotdeauna sa fie în centrul atentiei. Daca este deja implicat într-o relatie, ar fi bine sa încerce sa aprecieze persoana de lânga el si sa-i ofere suficienta atentie partenerului, altfel riscand sa-i piarda sprijinul.
Spre sfârsitul anului, nativii pot fi destul de dificili, mai ales atunci când încearca sa-si conduca partenerii pe o cale pe care acestia nu cred ca ar trebui sa o urmeze.
Din punct de vedere al sanatatii, este foarte probabil sa întâmpinati unele probleme cauzate în principal de stres. Anxietatea este, de asemenea, un factor de risc pentru sanatatea lor, iar dificultatile cu care se confrunta se pot manifesta prin epuizare.
Spre sfârsitul anului, nativii Cocos au o stare buna de sanatate, dar ar trebui sa fie atenti atunci când calatoresc, deoarece sunt predispusi la accidente!

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.