ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96147576 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2021

Dragonul
Dragonul


ANUL BIVOLULUI DE METAL


2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc începe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. În zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti în semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an în care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an în care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lânga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, în Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (în special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine în viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Dragonul

2021 va fi un an norocos pentru Dragoni, dar noul an vine cu o multime de responsabilitati, cu disciplina, organizare si un stil de viata foarte riguros planificat si impus. Anul Bivolului poate aduce, de asemenea, schimbari neasteptate, idei nonconformiste si provocari spectaculoase în cariera. Viata sentimentala se elibereaza de orice tensiuni si restrictii, astfel nativii Dragon se pot exprima din nou liber, iar acum sunt gata sa-si asume angajamente serioase.
În 2021, Dragonul va avea o cariera promitatoare. Cei nascuti în acest semn zodiacal vor putea, mai mult ca oricând, sa-si foloseasca abilitatile analitice in vederea finalizarii proiectelor lor. Toate provocarile care apar în cele 12 luni ale acestui an vor fi rezolvate cu usurinta prin inteligenta si expertiza. Afacerea va excela, în special în marketing si vânzari, partenerii straini fiind alaturi de voi în activitatile comerciale. Calatoriile pentru afaceri sunt, de asemenea, binevenite pentru dezvoltarea zonei de afaceri. Cei nascuti sub semnul Dragonului trebuie sa-si organizeze situatia financiara si sa se concentreze pe echilibrul financiar si pe o mai buna contabilitate. În prima jumatate a anului, situatia financiara se va îmbunatati, avand beneficii atât din interior, cât si din exterior, si veti avea un buget pozitiv substantial. Cu toate acestea, nativii Dragon ar trebui sa fie prudenti în ceea ce priveste cheltuirea banilor.
În 2021, Dragonii pot gasi dragostea în timpul interactiunilor sociale sau chiar în timpul întâlnirii cu colegii de munca. Pentru ca doriti sa va pastrati relatia existenta, va trebui sa faceti cateva compromisuri in cursul lunii mai.
Începând cu luna aprilie, trebuie sa fiti mai atenti la sanatatea voastra si este o idee buna sa va faceti timp, periodic, pentru recuperarea fizica si mentala. Luati în calcul si posibilitatea de a merge in excursii de relaxare pentru a va restabili moralul. Este necesar sa aveti o dieta echilibrata în aceasta perioada.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.