ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96147771 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2021

Iepurele
Iepurele/Pisica


ANUL BIVOLULUI DE METAL2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc începe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. În zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti în semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an în care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an în care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lânga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, în Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (în special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine în viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Iepurele (Pisica)
Anul 2021 aduce pasiune, caldura, iubire, bucurie de viata, dar si dorinta de a crea si de a face ceea ce va place. În anul Bivolului, copiii vor fi pe primul plan, astfel încât va veti decide sa va implicati mai mult sau mai putin în viata generatiilor mai tinere. Relatiile romantice si parteneriatele reprezinta principalele subiecte ale anului 2021.
În ceea ce priveste proiectele si activitatile profesionale, acesta va fi un an interesant. Mai ambitiosi decât de obicei, nu va veti mai refugia în roluri secundare si veti îndrazni sa atrageti mai multa atentie asupra voastra. Eforturile va vor fi rasplatite chiar de la începutul anului. Sunt posibile unele întârzieri si sincope spre sfârsitul anului, dar nu va faceti griji, soldul final din 2021 va fi pozitiv. Nativii Iepure se vor confrunta cu unele probleme în cariera lor din cauza dorintei excesive de a face totul perfect. Va trebui sa acceptati ca, pentru a merge mai departe, trebuie sa va aliniati standardelor acceptabile. Fiti constienti de capacitatile dumneavoastra si acceptati numai activitatile pe care le puteti finaliza.
Primul trimestru al anului 2021 va va confrunta cu diferite provocari, mai ales în relatia cu partenerul de viata. În cele din urma, va trebui sa gasiti solutii, pentru ca atmosfera sa nu devina plina de frustrare. Incercati sa ganditi profund pentru a va rezolva problemele din casnicie fara sa va pierdeti echilibrul mental. Daca va doriti un copil, este necesar (în cazul în care aceasta este intentia dumneavoastra) sa asteptati pâna la mijlocul anului. 2021 anticipeaza pentru nativul Iepure ca problemele vor disparea încet si ca va veti bucura de pace si fericire alaturi de partener. Va veti folosi farmecul pentru a va cuceri partenerul de viata, iar romantismul si pasiunea vor aparea în viata voastra.
Anul Bivolului va fi unul delicat pentru Iepure în ceea ce priveste sanatatea, mai ales la începutul anului 2021, când resursele fizice nu va vor oferi sprijin pentru a finaliza sarcinile în situatii stresante. Nu va veti putea concentra la munca, iar acest lucru va va împiedica sa progresati în cariera. Nu veti putea sa va asumati sarcini care necesita atentie la detalii. Pe de alta parte, veti putea obtine rezultate bune pe plan creativ, în muzica sau teatru. Acest lucru îi va ajuta pe nativii Iepure sa se relaxeze si sa reduca tensiunile cauzate de activitatile profesionale sau de afaceri. Aveti posibilitatea sa va folositi imaginatia si sa va exprimati gândurile în mediul artistic.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.