ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96147170 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2021

Maimuta
Maimuta


ANUL BIVOLULUI DE METAL2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc începe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. În zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti în semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an în care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an în care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lânga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, în Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (în special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine în viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Maimuta
Cei nascuti sub semnul Maimutei vor avea un an bun, un an axat pe evolutia spirituala. În 2021, preocuparile legate de sectorul financiar sunt accentuate în prima parte a anului, mai ales veniturile obtinute prin munca proprie. Au nevoie de o perioada de timp în care sa poata respira, probabil sa se izoleze mai mult decât înainte si sa se concentreze pe propria lor liniste sufleteasca.
Energia este cuvântul care îi defineste, iar cariera lor merge fara probleme. Sunt protejati de Soare, ceea ce înseamna ca finantele lor vor înregistra profituri mari. Daca nu aveti un loc de munca, în 2021 aveti toate sansele sa gasiti unul care nu numai ca se va dovedi a fi un pas înainte în cariera dvs., dar va fi, de asemenea, foarte bine remunerat. Este posibil sa beneficiati de mai multe surse de venit pentru ca, pe lânga slujba dvs., ati putea deschide o afacere mica. Chiar si asa, nu este recomandabil sa aruncati bani în stânga si în dreapta. Asteptati sfârsitul anului pentru a începe investitii precum renovarea casei sau sa va cumparati o masina noua, mai ales daca este necesar un credit.
Pentru nativii care sunt deja implicati într-o relatie, acesta este un an bun pentru casatorie, în timp ce pentru nativii singuri, este un an ideal pentru a gasi un partener de viata. În dragoste, sfârsitul anului 2021 este plin de aventuri. Cei casatoriti îsi pot pune casnicia în pericol, din cauza tendintei lor de a trisa. Trebuie sa-si controleze impulsurile si, în acelasi timp, sa vegheze, astfel încât partenerii lor sa ramâna fideli. În ciuda tuturor masurilor de precautie luate, este posibil sa apara probleme dar sa stiti ca prietenii dvs. vor ramâne aproape de voi si va vor ajuta sa depasiti momentele dificile.
Nativii sunt de obicei oameni sanatosi, întotdeauna gata sa cucereasca lumea. Maimuta simte nevoia de a gasi pace interioara în 2021, sa se relaxeze. In anul Bivolului vor fi plini de vitalitate, iar daca au intentionat sa înceapa sa faca sport, 2021 este anul perfect pentru asta! Abia spre sfârsitul anului 2021, sanatatea dvs. ar putea sa va creeeze probleme.
Daca sunteti în varsta, ar trebui sa vizitati medicul în mod regulat, mai ales în prima parte a anului si mai ales daca suferiti de afectiuni cronice. Daca sunteti tânar, fiti atenti la dieta dvs. si nu lasati sa treaca o saptamâna fara sa faceti sport. Februarie si august sunt lunile care pot prezenta cele mai mari riscuri pentru sanatate.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.