ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96146892 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2021

Sarpele
Sarpele


ANUL BIVOLULUI DE METAL2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc începe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. În zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti în semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an în care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an în care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lânga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, în Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (în special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine în viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Sarpele
Mult noroc se anunta pentru cei nascuti sub semnul Sarpelui. Anul Bivolului este unul pentru concretizarea unor dorinte si idei mai vechi care nu au putut fi puse în practica pâna acum. În 2021, cel mai valoros avantaj este comunicarea, prin care va puteti îmbunatati relatiile, puteti rezolva conflicte mai vechi cu familia si rudele si puteti obtine beneficii contractuale.
Din punct de vedere financiar, Serpii au noroc la începutul anului, pentru ca banii vin ori de câte ori au nevoie. În 2021, nativii sunt precauti cu banii lor, dar generosi când vine vorba de prieteni si familie. Serpii trebuie sa abordeze o cariera care nu implica asumarea de riscuri, mai ales daca riscul implica si munca grea. În cursul acestui an, sunteti eficient în functiile de luare a deciziilor. Daca sunteti un manager sau daca lucrati în domeniul IT, totul ar trebui sa decurga fara probleme pentru voi.
Anul Bivolului nu este cel mai potrivit pentru schimbarea locurilor de munca si, cu atât mai putin, pentru schimbarea domeniului de activitate. Trebuie sa dati dovada de multa tenacitate, iar ajutorul celor din jurul vostru poate fi decisiv. În ceea ce priveste cariera profesionala, în a doua parte a anului, nativii se pot astepta la o perioada în care trebuie sa munceasca din greu si sa nu conteze prea mult pe noroc.
Barbatul Sarpe este romantic si fermecator. El are un simt al umorului, în timp ce femeile sunt de obicei frumoase si de succes. Daca Sarpele îsi alege un partener, devine gelos si posesiv, chiar si dupa ce înceteaza sa mai fie îndragostit. Respingerea este cea mai mare lovitura pentru ego-ul sau delicat, care ajunge sa sufere. Sarpele trebuie sa fie primit, acceptat si are nevoie de aprobarea celor care intra în contact cu el.
În timp ce munca este mai stresanta decât în alte perioade, viata de familie este libera de orice probleme. Dimpotriva, realizarile copiilor dumneavoastra si ale rudelor mai tinere sunt un motiv de bucurie. Puteti încerca lucruri noi în viata personala si, de fapt, este recomandat sa faceti acest lucru în cursul anului 2021. Puteti conta pe sprijinul rudelor si prietenilor, iar noile relatii pe care le stabiliti în cursul acestui an se pot dovedi în curând foarte valoroase.
Nativii Serpi sunt pline de energie. Cu toate acestea, nu este exclus sa treaca prin stari depresive usoare si anxietate tranzitorie. Acestea pot duce chiar la unele episoade de insomnie. O ocupatie fizica, cum ar fi gradinaritul sau sportul poate fi foarte utila pentru a scapa de excesul de energie, mentinerea echilibrului mental, si a va bucura de somn odihnitor. Spre sfârsitul anului 2021, situatiile tensionate care apar din cauza suprasolicitarii se vor manifesta ca dureri la nivelul organelor interne (în special cele cu rol vital). În 2021, punctul slab în ceea ce priveste afectiunile este reprezentat de zona gâtului, nativul Sarpe fiind foarte expus la afectiuni ale cefei, gâtului si ale altor parti din aceasta zona.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.