ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96146295 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2021

Sobolanul
Sobolanul


ANUL BIVOLULUI DE METAL2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc începe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. În zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti în semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an în care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an în care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lânga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, în Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (în special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine în viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an în care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Sobolanul
Desi nu este ceva caracteristic pentru acest semn, Sobolanul si-ar putea asuma unele riscuri în acest an, ceea ce ar putea duce la profituri financiare din surse neasteptate. Nativii pot avea realizari extraordinare chiar si fara a-si forta norocul. Spre sfârsitul anului 2021, Sobolanii trebuie sa evite orice tip de speculatii, în special in domeniul jocurilor de noroc sau al proprietatilor imobiliare. Ei trebuie sa foloseasca acest timp pentru a-si economisi bani si pentru a-si tine sub control dorinta de a cheltui.
Nativii vor trebui sa evite actiunile care pot fi interpretate gresit deoarece acest lucru fie le va diminua realizarile, fie le va crea dusmani sau momente tensionate în viitor. În 2021, simtul lor de observare si autoconservare îi face sa se descurce perfect în perioadele de criza când Sobolanul gaseste întotdeauna cea mai buna metoda de salvare.
Ca lider, Sobolanul va functiona foarte bine, atâta timp cât i se cere sa faca ceea ce stie. El este tipul de lider care va arata o mare întelegere subalternilor sai (retineti ca acest lucru se aplica doar la nivel umanitar individual), facând din problemele lor ceva demn de rezolvat, mai ales daca are sentimentul ca locul de munca este pentru el o alta familie.
Daca sunteti casatorit, ambianta din cadrul cuplului va fi afectuoasa si senina, iar partenerul va face tot ce îi sta în putinta pentru a va vedea fericiti. Daca sunteti singuri veti visa la o mare dragoste dar va trebui sa aveti rabdare. Se pare ca numai la sfârsitul anului 2021 sau la începutul anului 2022 s-ar putea sa aveti o întâlnire interesanta.
În 2021, cei nascuti sub semnul zodiacal al Sobolanului se bucura, în general, de o stare de sanatate excelenta. Sunt foarte activi, ceea ce îi ajuta sa se mentina în forma si sa lupte împotriva oricaror boli posibile. Cele mai sensibile organe pentru nativii Sobolan sunt stomacul si vasele de sânge, hipertensiunea arteriala si/sau afectiunile gastrice pre sau post ulcerative fiind unele dintre cele mai frecvente afectiuni. De-a lungul anului 2021, Sobolanii pot deveni foarte tensionati, agresivi, plini de tensiune nervoasa si toate acestea pot duce la o acumulare majora de stres.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.