ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96146646 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2021
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL BIVOLULUI DE METAL
2021

Tigrul
Tigrul


ANUL BIVOLULUI DE METAL2021 este anul Bivolului de Metal. Anul chinezesc īncepe pe 12 februarie si se termina pe 31 ianuarie 2022.
Este un an norocos si perfect ca sa ne concentram pe relatii, indiferent ca este vorba despre prietenie sau dragoste. Īn zodiacul chinezesc, Bivolul este metodic si muncitor. 2021 va fi un an in care munca va fi rasplatita, si cei nascuti īn semnele zodiacale norocoase financiar vorbind vor fi cei care vor face un efort urias.
Energia Yin, specifica semnului Bivoului, va fi destul de intensa. Va fi un an īn care vom simti pe deplin greutatea responsabilitatilor noastre, un an īn care este necesar sa ne dublam eforturile pentru a realiza orice. Deoarece acesta este un an al metalului, pentru al doilea an succesiv, culoarea lui 2021 va fi alb. Pe lānga alb, avem si culorile norocoase ale Bivolului: galben si verde, culori care, īn Feng Shui, atrag prosperitatea si succesul. Pentru a va creste norocul, purtati accesorii din metal.
Anul acesta, nu vor avea loc evenimente explozive sau catastrofale, deci este un an favorabil pentru redresarea economica sau consolidare, un an de investitii pe termen lung (īn special pentru crearea unui stoc de rezerve pentru urmatorii ani neproductivi).
Anul Bivolului de Metal este, de asemenea, un an minunat pentru a face ordine īn viata de familie. La urma urmei, daca viata de familie este pasnica, totul se rezolva! Astfel, 2021 este un an īn care toate problemele se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Evident, cu un efort suplimentar din partea noastra privind organizarea timpului personal.

Tigrul

Anul Bivolului de Metal este un an norocos pentru Tigrii, un an al dezvoltarii, al evolutiei, al cunoasterii. In 2021, Tigrii se vor orienta catre un stil de viata mai bun, īn care au multe de īnvatat, de īnteles, de explorat arii mai subtile cum ar fi propriul eu. Atentia lor va fi captata de domeniul spiritual. De asemenea, va fi un an bun pe plan socio-profesional si īn ceea ce priveste sanatatea.
Va veti confrunta cu noi proiecte dar veti avea resurse limitate si nu veti stii cum sa procedati in viitor. Daca va ganditi sa va schimbati serviciul, luna iunie este cea mai buna luna in care sa faceti asta. Nu va grabiti si analizati toate variantele inainte sa va aruncati cu capul inainte.
Perioada cuprinsa intre lunile iunie si noiembrie este bine s-o folositi in avantajul vostru si sa incercati sa rezolvati toate problemele ramase povara de anul trecut. Nativii Tigru vor fi obligati sa se concentreze asupra unui plan financiar pe termen lung, acordand multa atentie cheltuielilor neprevazute. Ar fi o idee foarte buna sa va revizuiti situatia financiara si sa faceti corectiile necesare. Veti fi tentati sa va redecorati casa dar acest lucru inseamna costuri mari. La fel si calatoriile in strainatate, va pot lasa lefter. A venit timpul sa faceti economii si sa renuntati la cheltuielile care va depasesc bugetul.
Este posibil, ca nativul Tigru dominant prin temperament dar plin de romantism si pasiune sa intre intr-o noua relatie sentimentala. Tigrii casatoriti se vor confrunta cu o serie de provocari in noul an chinezesc. Va fi o perioada dominata de o anumita anxietate si chiar de dezamagiri, o perioada care va afecta din punct de vedere afectiv relatia voastra.
Este īn acelasi timp un an bun sa concepeti un copil sau sa adoptati unul.Tigrii au nevoie de multa miscare pentru a-si reveni la o buna forma fizica si sa aiba capacitatea sa-si revina dupa perioada dificila pe care au traversat-o. O buna sanatate emotionala va va ajuta sa evitati conflictele cu cei din jurul vostru.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1769 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.