ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 98844732 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2022
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL TIGRULUI DE APA
2022Sobolan
2022


Bivol
2022Tigru
2022Iepure
2022Dragon
2022Sarpe
2022Calul
2022Capra
2022Maimuta
2022Cocos
2022Caine
2022Mistret
2022
ANUL TIGRULUI DE APANoul an chinezesc al Tigrului începe pe 1 februarie si durează până pe 21 ianuarie 2023, marcând totodată si sfârsitul anului Boului de metal.
Esenta Tigrului este cea a nobletei. În viată si în dragoste, Tigrul personifică măretia. Loial, uman si protector acerb al celor aflati sub protectia lor, Tigrii vor stapani „jungla” in 2022.
Tigrul este pe locul trei în zodiacul chinezesc si este cunoscut ca un reper pentru celelalte zodii, având toate trăsăturile unui lider. Sunt logici, hotărâti si au succes, ajutandu-i pe altii să functioneze optim.
Fiecare dintre noi vom trece prin schimbări semnificative: unii vor pierde averi enorme, altii vor câstiga putere. În 2022, oamenii cu o puternica încredere în propria persoana, care-si depăsesc cu usurintă zona de frică si în mod natural îsi asuma riscuri, nu vor avea decât de câstigat.
2022 se afla sub influenta elementului apă, ceea ce înseamnă că va fi un an în care trebuie să facem tot felul de schimbări în vietile noastre. În acelasi timp, elementul apă reprezintă bogătia, deci noul an chinezesc va aduce cu sigurantă abundentă si prosperitate. Apă amplifică forta vitală, sănătatea si esenta Tigrului – spiritul.
Tigrul de apă este discret si nu vrea să iasă în evidentă, dar va avea întotdeauna încredere în instinctele sale. Lemnul este favorizat si într-o relatie armonioasă cu acest element de apă. Caii si Caprele ar trebui să înceapă noi proiecte în 2022, pentru ca se vor dovedi productivi, valorificându-si din plin talentele în acest an.
2022 ar putea fi un an dificil pentru cei nascuti în anii de Metal, deoarece anul de Apa distruge Metalul si intra in discordanta cu acesta. Anul Tigrului de Apa va fi un an armonios pentru cei nascuti intr-un an de Pamânt si ar putea aduce bogatii neasteptate - deoarece Pamântul controleaza Apa, transformand-o in bani. Persoanele apartinand elementului Foc se bucura de o relatie foarte calda cu acest an al Apei. 2022 este un an plin de „îngrijire adecvata”, o multime de resurse si fericire pentru nativi. Cei nascuti sub semnul Apei ar putea traversa o perioada marcata de concurenta sau rivalitati in familie în 2022.
În 2022, sub influenta Tigrului, zodiile îsi pot asuma riscuri si nu vor esua, având doar beneficii atât din punct de financiar, cât si romantic. Anul aduce noroc extraordinar si momente fericite Cailor si Câinilor, semne care sunt aliati traditionali ai Tigrului. Cei nascuti sub aceste semne zodiacale trebuie sa se concentreze asupra obiectivelor lor si vor fi norocosi în toate domeniile.
Semnele Maimuta si Sarpe sunt la polul opus, deoarece norocul nu va fi de partea lor în 2022. Ei trebuie sa evite gelozia si invidia la locul de munca dar si în cercul lor social. Este mai bine sa încerce sa se concentreze pe îmbunatatirea proiectelor personale. Totusi, la sfârsitul anului, se pot astepta sa fie binecuvântati cu un succes neasteptat. De asemenea, cei nascuti în zodia Tigru trebuie sa fie atenti la sanatatea lor, sa evite excesele alimentare si sa se odihneasca mai mult.
Ianuarie, februarie si martie sunt cele mai bune luni pentru a va schimba locul de munca si pentru a începe noi proiecte. Aprilie, mai si noiembrie sunt lunile norocoase în dragoste, luni în care cei care sunt singuri îsi pot gasi un partener si cei aflati într-o relatie se pot gândi sa-si extinda familia. Lunile de bun augur pentru majoritatea semnelor zodiacale sunt iunie, iulie si august, în care multi dintre ei se vor casatori, vor începe sa construiasca o casa sau sa mearga in vacanta.


 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2022
Anul Tigrului de Apa
farmec.ro - Livr?m frumuse?e!


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1688 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.