ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 99852835 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< HOROSCOP
<< ZODIAC
HOROSCOP CHINEZESC 2023
SOBOLANUL
BIVOLUL
TIGRUL
IEPURELE (PISICA)
DRAGONUL
SARPELE
CALUL
CAPRA
MAIMUTA
COCOSUL
CAINELE
MISTRETUL
Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC CHINEZESC

ANUL IEPURELUI DE APA
2023Sobolan
2023


Bivol
2023Tigru
2023Iepure
2023Dragon
2023Sarpe
2023Calul
2023Capra
2023Maimuta
2023Cocos
2023Caine
2023Mistret
2023
ANUL IEPURELUI DE APA


Pe 22 ianuarie 2023 începe anul chinezesc al Iepurelui de Apă Neagră. Conform astrologiei chineze, negrul este culoarea care reprezintă constiinta de sine, stăpânirea carierei si eliberarea. Nu contează dacă acest lucru înseamnă să îti iei liber de la serviciu pentru a călători, să primesti o promovare, să înveti o nouă meserie sau să îti deschizi propria afacere. 2023 este un an minunat pentru a-ti găsi scopul în viată.
În contrast extraordinar cu 2022, care a fost un an guvernat de Tigrul feroce, Anul Iepurelui promite să fie pasnic. Ostilitatea si competitia fac loc unei armonii blânde. Fie că visezi să ai un copil, să lansezi o afacere, să manifesti o relatie sau să începi un proiect creativ, gândurile se pot transforma în lucruri cu un minim de efort în Anul Iepurelui de Apă Neagră. Această combinatie dintre zodia Iepurelui si elementul Apă va aduce noroc, răbdare, prosperitate si vigoare celor născuti în anii asociati cu Iepurele, inclusiv 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 si 2023.
Conform astrologiei chineze, Iepurele reprezintă energia pasnică si răbdătoare. Iepurele este o creatură blândă, cunoscută pentru faptul că se gândeste bine la lucruri înainte de a actiona. Această energie ne va încuraja să abordăm provocările si oportunitătile cu calm si rationalitate. În plus fată de energia pasnică a Iepurelui, elementul Apă aduce intuitie si pace interioară. Apa înseamnă să ne folosim întelepciunea interioară si să ne încredem în instinctele noastre. Ne încurajează să fim mai în ton cu emotiile noastre si mai sensibili la cei din jurul nostru.
Profitati de oportunitătile de networking, construiti relatii cu colegii si chiar luati în considerare asumarea de noi proiecte sau responsabilităti suplimentare. Desigur, Iepurele reprezintă bogătia si prosperitatea, asa că, potrivit horoscopului chinezesc pentru 2023, este un moment excelent pentru a ne concentra asupra finantelor noastre si a lucra pentru a ne creste veniturile. Fie că este vorba de investitii în actiuni, proprietăti sau alte tipuri de planuri de economii, acum este momentul să facem miscări financiare inteligente.
Dar să ne amintim importanta de a fi prudenti. Iepurele este, de asemenea, asociat cu încrederea si cu o atitudine usuratică, dar este esential să fim vigilenti în ceea ce priveste eventualele escrocherii sau fraude. Aveti încredere, dar verificati.
Într-o notă mai creativă, Iepurele este, de asemenea, asociat cu creativitatea si talentele artistice. Posibilitătile sunt nelimitate, fie că este vorba de a vă ocupa de un nou hobby, de a încerca pictura, scrisul sau orice altă formă de artă care vă interesează.
În cele din urmă, Iepurele este asociat, de asemenea, cu grija de sine, asa că haideti să acordăm prioritate îngrijirii de sine si mentinerii unui stil de viată sănătos. Mâncatul bine, exercitiile fizice regulate si somnul suficient ne vor ajuta să rămânem echilibrati si să profităm de energia pozitivă a anului.


 PARTENERII NOSTRI
Horoscop Iunie
Horoscop European 2023
Anul Iepurelui de Apa
noriel.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1661 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.