ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 97789406 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
BALANTA
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Balanta
Balanta - Compatibilitati
23 septembrie - 22 octombrie

Semn de aer, cardinal,(activ), masculin (extrovertit), guvernat de planeta Venus (aspectul diurn)
Verbu1 caracteristic: "a pendula, a echilibra"
Dominanta: altruism, pacifism
Piatra norocoasă: chrysolitul, aquamarin
Metalul: cuprul
Culoarea norocoasă: albastru pastel, roz
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 6, 9
Locurile norocoase: centre de întruniri sociale
Balanta-Balanta

Deoarece modul în care văd viată este apropiat, relatia dintre ele este excelentă.
Niciuna nu este contrariată de defectele celeilalte pe care le cunoaste din proprie experientă si acestea sunt: oscilatiile, imprevizibilitatea si libertinajul din comportamentul lor. În plus le uneste aceeasi dorintă de găsire a binelui, adevărului si frumosului.


Balanta-Scorpion

Desi sunt foarte diferiti, îi aproprie pasiunea pentru dimensiunea sexuală a vietii care constituie un liant între ei. Balanta este fascinată de misterul care-l încojoară pe Scorpion, iar acesta va sti să aprecieze fidelitatea conjugală a Balantei, dar si tactul si diplomatia acesteia.
Din păcate, Balanta nu poate suporta mult timp mândria si felul răzbunător al Scorpionului.


Balanta-Sagetator

Dorinta de aventură si de a descoperi cât mai multe lucruri noi, de a stabili cât mai multe contacte cu cei din jur reprezintă câteva din preocupările comune. Pe plan sentimental se vor întelege minunat, însă pot apărea scântei atunci când Balanta va constata că temperamentalul Săgetător îsi permite mici escapade amoroase care o deranjează teribil de mult pe devotata Balantă.


Balanta-Capricorn

Relatia dintre cei doi nativi este conflictuală: Balanta este exuberantă, comunicativă si instabilă iar Capricornul decis si pragmatic. Acesta îi poate reprosa Balantei nu numai că este prea schimbătoare dar si că este superficială iar aceasta la rândul îl găseste pe Capricorn mult prea rece pentru ea.
Pot face echipă bună doar din punct de vedere profesional.


Balanta-Varsator

Ambele zodii sunt preocupate mai mult de viata apropiatilor decât de cea proprie. Sunt doi interlocutori vivaci si se simt bine pentru că pasiunile comune îi vor face să petreacă timp îndelungat împreună fără a se plictisi.
Un punct comun este pasiunea pentru artă, cunostintele lor împletindu-se în mod armonios, preluînd ideile unul de la celălalt.


Balanta-Pesti

Vor descoperi foarte repede că nu au nimic în comun si că este mai bine să păstreze doar relatii de amicitie. Desi ambii sunt binevoitori, diferenta este clar una de atitudine: Balanta tine să-si facă cunoscute opiniile, pe când Pestii sunt introvertiti, nefiind în stare să se adapteze la o viată mult prea agitată pentru ei.


Balanta-Berbec

În opozitie cu Balanta, Berbecul este mult mai interesat de propria lui viată decât de problemele celorlati. Desi sunt semne diametral opuse, se pot completa unul pe celălalt dacă au răbdarea să se cunoască mai bine, fiecare încercând să înteleagă modul de viată al celuilalt.
În relatia lor pot apărea conflicte destul de des, datorită temperamentului coleric al Berbecului dar calmul Balantei reuseste să aplaneze orice diferend si să readucă lucrurile la firesc.


Balanta-Taur

Pot face o echipă pentru că ambele semne sunt guvernate de planeta Venus. Amândoi au înclinatii spre artă, sunt sensibili la frumos, prudenti si diplomati, atasati de valorile familiale. Au totusi modalităti diferite de abordare a frumosului: Balanta vede frumusetea din oamenii în timp ce Taur este pasionat de frumusetea lucrurilor.
Fiecare dă dovadă de disponiblitate sufletească, de sensibilitate si romantism.


Balanta-Gemeni

Una dintre legăturile aproape ideale, ambele zodii fiind semne de aer. Sunt atrasi unul de celălalt pentru că au în comun volubilitatea, imprevizibilitatea chiar si superficialitatea.
S-ar putea ca pe plan profesional să aibă opinii diferite dar se va stabili o comuniune afectivă si spirituală care va tinde spre perfectiune.


Balanta-Rac

Rezervatul si ascunsul Rac va fi contrariat si în final iritat de expansiva si mobila Balantă. Desi amândoi îsi doresc un cămin linistit, plin de căldură vor avea probleme în realizarea acestui lucru pentru că Balanta îsi doreste un cerc cât mai larg de prieteni si cunostinte iar Racul preferă să aibă relatii cât mai strânse cu familia.


Balanta-Leu

Au interese comune care se manifestă mai ales în privinta vietii mondene pe care ambii o iubesc cu pasiune. Colaborarea dintre ei poate fi deosebit de fructuoasă pentru că au gusturi comune traduse prin nevoia de lux si elegantă.
Ambii sunt expansivi, cu un plus din partea Leului, care va avea nevoie de aprecierile Balantei, iar aceasta va trebui să învete metode de abordare de la experimentatul Leu.


Balanta-Fecioara

Între ei se instaurează un soi de tolerantă reciprocă fiecare crezând că si-a găsit partenerul ideal. Desi au idealuri comune pentru care luptă, ambele cautând confortul si calea de mijloc, eventuala superficialitate a Balantei o va deranja pe metodica si meditativa Fecioară, o relatie pe termen lung fiind contraindicată.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2022
Anul Tigrului de Apa
elefant.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1720 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.