ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 97789183 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
BALANTA
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Balanta
Balanta - Ipostaze
23 septembrie - 22 octombrie

Semn de aer, cardinal,(activ), masculin (extrovertit), guvernat de planeta Venus (aspectul diurn)
Verbu1 caracteristic: "a pendula, a echilibra"
Dominanta: altruism, pacifism
Piatra norocoasă: chrysolitul, aquamarin
Metalul: cuprul
Culoarea norocoasă: albastru pastel, roz
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 6, 9
Locurile norocoase: centre de întruniri sociale
Bărbatul din zodia Balanta

Impresionează sexul opus prin cunostinte si vestimentatie. Oriunde apare face impresie si se află în centrul atentiei tuturor pentru că este comunicativ, manierat si vesel.
Atunci câ doreste să cucerească pe cineva acordă mai multă importantă cuvintelor sale în privinta cărora este un abil mânuitor decât faptelor sale. Nu utilizează atacul ci asteptarea: se va face remarcat înainte de trece la flirt. Bărbatul Balantă poate fi partenerul ideal pentru că atunci când s-a îndrăgostit devine blând si supus, capabil de orice sacrificiu pentru persoana iubită pe care o copleseste cu daruri. Se lasă dominat de o femeie inteligentă, cu un caracter puternic.
Urmăreste să găsească o femeie rafinată, educată si decisă. O relatie cu nativul din Balanta este pasionantă si în acelasi timp comodă. Este în stare să facă compromisuri oricât de mari, numai pentru a avea liniste în cămin. Nu ridică tonul si nici nu urmăreste să-si impună punctul de vedere, dar din păcate acest lucru este interpretat de partenerele sale ca un semn de slăbiciune, iar când ele sunt si persoane foarte hotărâre, indecizia lui este de-a dreptul iritantă. De aceea ar trebui să încerce să se impună în viata conjugală pentru că desi este foarte conciliant, poate fi considerat oscilant.
Nativul optează pentru o viată comodă si un cămin conjugal armonios, unde să-si poată întâlni consoarta. Adeptul educatiei mai mult camaraderesti decât a uneia autoritare, este deschis dialogului si comunicării si în relatiile cu copiii, care îl vor accepta ca pe un prieten. Pune accent pe o instructie aleasă oferită progeniturilor sale, pe care va încerca să-le învete să gândească în mod obiectiv.


Femeia din zodia Balanta

Cochetăria este una din principalele sale ocupatii. Plină de feminitate, gratioasă, foarte preocupată de rafinamentul vestimentar, flirtează ori de câte ori are ocazia, dar îi lipseste curajul să meargă până la capăt. Îi place flirtul si nu va refuza niciodată să răspundă avansurilor unei persoane pe care o consideră atrăgătoare, chiar dacă nu este la fel de inteligentă.
Acceptă cu bucurie complimentele. Îsi poate modifica personalitatea în functie de partenerul pe care îl acceptă lângă ea, fără să considere că a făcut un sacrificiu. Participă cu trup si suflet la realizările sau esecurile acestuia dar caută un partener hotărât. Este dificil de păstrat pentru că desi îsi sustine companionul, va rămâne alături de acesta atâta vreme cât consideră că i se răspunde cu aceeasi intensitate emotională.
Este cucerită de bărbatii sarmanti si generosi, capabili de fapte deosebite care să o impresioneze. Este inteligentă, de bună credintă, nu evită discutiile sau relatiile iar un bărbat care vrea să se realizeze trebuie să stie că se poate baza pe ea. Dacă însă realizează că partenerul ei nu face altceva decât să se folosească de ea, nerăspunzându-i din punct de vedere afectiv, îl va părăsi imediat fără nici un fel de remuscări si se va răzbuna pe următorul bărbat cu care va avea o relatie.
Pare mai fragilă decât este în realitate si în domeniul sentimental este oscilantă.
Este deschisă fată de copii si îi creste în functie de optiunile acestora, fiind un sfătuitor util si abil. Îi place să viseze cu ochii deschisi la ceea ce si-ar fi dorit să aibă si ceea ce are .....


Copilul din zodia Balanta

Se va distinge încă din copilărie prin inteligenta si ideile sale mai mult decât originale.
Va încerca să pună în aplicare diversele sale “inventii” una mai năstrusnică decât alta, preferând să descopere lucruri noi decât să-si piardă timpul cu fleacuri.
Părintii ar trebui să tină cont că este recomandabil să-si educe copilul Balantă fără a se recurge la clasica “altoire”. Nu suportă să fie umilit si dacă acest lucru se întâmplă totusi, se transformă fie într-un copil retras, închis în sine, considerând în sinea lui că a fost pedepsit pe nedrept, fie într-un rebel fără cauză.
În majoritatea cazurilor este un copil ascultător, disciplinat si de aceea trebuie discutat cu el, ca si cu un adult pentru că este un foarte inteligent si întelege ceea ce doresc părintii de la el. Nu agrează corectiile fizice sau pedepsele chiar si atunci când a fost obraznic si dacă este pedepsit, va răspunde prin încăpătânare, considerând că nu a fost tratat cum merita.
Plin de entuziasm, fermecător până si în răspunsurile impertinente pe care obiceiul să le mai dea, copilul Balantă stie să-i cucerească pe adulti cu farmecul si inteligenta pe care le are.


Seful din zodia Balanta

Este potrivit pentru pozitia de lider pentru că în acest post îsi poate evidentia cunostintele, creativitatea si puterea de convingere. Rafinamentul său intelectual îl determină să aleagă metoda de conducere care nu cere prea mult efort fizic ci mai mult unul bazat pe rationament si comunicare interumană.
Optează pentru un mod deschis de colaborare si în tot ceea ce face îsi urmează propriul ideal, echilibrul si armonia. Consideră că cheia succesului o reprezintă eficientizarea permanentă a muncii, calmul si optimismul si că nu are rost să te zbati aiurea, făcâns exces de zel.
Nu se impune prin fortă ci prin tact si diplomatie. Evită loviturile sub centură, pledând pentru cooperare.
Nu reuseste să-i domine pe cei care-i contestă calitătile, dar nu suportă să fie contrazis mai ales atunci când el consideră că are dreptate si în cele mai multe cazuri chiar are. Are o logică de fier si argumente solide pe care stie cum să le folosească însă are dificultăti în luarea deciziilor rapide si de aceea ceilalti au tendinta de a-l considera lipsit de randament si eficientă.
Detestă conflictele si tensiunile de la locul de muncă si poate că ar fi mai bine pentru el să-si urmeze vocatia în domeniul artelor plastice si audio-vizuale, în litere si muzică, în diplomatie sau în domeniul stiintelor socio-umane (psiho-sociologie, jurnalistică, relatii publice, justitie).


Subalternul din zodia Balanta

Trebuie să se disciplineze si să se preocupe si de calitatea serviciului pe care îl prestează. Este prea combativ si cu mult spirit critic ceea ce îl face să nu fie prea bine văzut în ochii sefilor.
Desi majoritatea apreciază soliditatea rationamentelor sale, acestea nu pot constitui întotdeauna o scuză pentru superficialitate, dezordine si slabă implicare.
Se poate întâmpla să nu fie persoana cea mai potrivită pentru postul pe care îl ocupă, dar inteligenta si rationamentul de necombătut fac din el un subaltern apreciat de sefi.
Nu se pricepe să demareze o afacere, nu are initiative strălucite în acest sens, de aceea el trebuie lăsat să termine ceea ce au început altii, să finiseze, să-i dea forma finală. Desi nu este un temerar consideră că metodele sale de management sunt mai eficiente decât ale celorlati, fie ei si sefi.
Datorită caracterului său contestatar va depune eforturi serioase pentru a ajunge la consens cu ierarhia firmei, iar când îsi dă seama că nu este sprijinit de ceilalti va încerca să ia totul pe cont propriu chiar dacă nu este foarte sigur că va reusi să se descurce cu problema respectivă si va avea tendinta să abandoneze.
Desi are nevoie de aprecierile anturajului nu trebuie să să se descurajeze dacă consideră că nu i se dă suficientă atentie.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2022
Anul Tigrului de Apa
elefant.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1720 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.