ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 97789169 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
BALANTA
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Balanta
Balanta - Zodia pe zile
23 septembrie - 22 octombrie

Semn de aer, cardinal,(activ), masculin (extrovertit), guvernat de planeta Venus (aspectul diurn)
Verbu1 caracteristic: "a pendula, a echilibra"
Dominanta: altruism, pacifism
Piatra norocoasă: chrysolitul, aquamarin
Metalul: cuprul
Culoarea norocoasă: albastru pastel, roz
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 6, 9
Locurile norocoase: centre de întruniri sociale
Primul decan ( 23 septembrie - 2 octombrie )

Nativul născut în această perioadă se bucură de protectia astrelor. Înclinat spre meditatie si spiritualitate, nu îsi consumă timpul pentru a-si asigura o pozitie stabilă în plan social, financiar si profesional. Nu trebuie compătimit pentru că desi nu dedică acestor activităti importanta cuvenită, se bucură de privilegiile ce i le oferă personalitatea sa atrăgătoare.

23 septembrie: Este retras, discret si aproape imposibil de scos din sărite prin violente fizice sau verbale. Întelegător si pasnic, îl irită totusi faptul că ceilalti încearcă să profite de bunătatea lui.

24 septembrie: Are înclinatii spre aventură, este bănuitor cu ceilalti dar reuseste să se impună pentru că este foarte perseverent. Atunci când îsi doreste ceva, indiferent că vizează latura afectivă sau pe cea materială nu renuntă până când nu obtine ceea ce îsi doreste.

25 septembrie: Foarte adaptabil la orice persoană sau situatie si reuseste să stabilească foarte repede relatii cu ceilalti dar le poate termina la fel de repede cum si le-a făcut. Este destul de superficial în relatiile sale, neinteresându-l decât flirtul.

26 septembrie: Îsi doreste să fie înconjurat în permanentă de prieteni si de aceea le acordă tuturor o atentie exagerată iar acestia îl consideră cam naiv. Încearcă să-i menajeze pe cei dragi, tratându-i cu multă întelegere si simpatie.

27 septembrie: Abil si cu tendinte dominatoare vrea să-i conducă pe ceilalti dar are si calităti care să-i sprijine aceste tendinte. Este foarte organizat si posedă mult simt practic ceea ce îl ajută să se impună în fata celor din jur.

28 septembrie: Se lasă influentat de ceilalti, ascultându-le sfaturile si executând fără nici o împotrivire ordinele acestora. Este lipsit de proprie initiativă, lipsit de pragmatism dar este loial si la locul de muncă îsi realizează constiincios sarcinile.

29 septembrie: Dotat cu o vointă de fier în ciuda aspectului nu tocmai aspectuos. Ambitia si hotărârea de care dă dovadă, precum si intuitia care nu dă gres aproape niciodată îl ajută să se descurce în orice împrejurare. Este un fin observator al reactiilor umane.

30 septembrie: Linistea si confortul sunt dorintele sale cele mai arzătoare si pentru a le obtine este în stare să facă orice. În ciuda acestor dorinte are idei revolutionare dar este prea comod pentru a le pune în practică.

1 octombrie: Introvertit, inclinat spre autoanaliză ar vrea să fie înconjurat în permanentă de afectiunea celorlalti iar când aceasta îi lipseste se închide în turnul său de fildes, pozând într-un neînteles al vietii.

2 octombrie: Inteligent si cu o memorie excelentă, bine organizat, pasionat de tot ce înseamnă progres si viitor, poate face o carieră de succes în activitatea de cercetare stiintifică.


Al doilea decan ( 23 septembrie - 2 octombrie )

Pretuieste mai putin valorile spirituale si se dedică aproape în exclusivitate cunoasterii vietii din punct de vedere practic. Încearcă să abordeze domenii aproape inaccesibile pentru ceilalti, de cele mai multe ori aflate la granită între real si fantastic. Este foarte dinamic, îndrăznet, puternic, hotărât iar randamentul său evoluează constant, posedând o energie aproape inepuizabilă.
Dacă simt că nu mai pot atrage interesul celorlalti se vor retrage în carapacea lor si vor prefera singurătatea.


3 octombrie: Nu este prea sociabil si atitudinea lui negativistă îi deranjează pe ceilalti. Preferă singurătatea mai mult decât compania oamenilor si permanenta agitatie pentru supravietuire îl oboseste.

4 octombrie: Spiritual si putin cam cinic, exercită o atractie deosebită asupra celor care îl înconjoară, reusind să-si facă prietenii foarte usor. Este foarte spontan, uimindu-i pe ceilalti cu răspunsurile sale. Pedant, munceste cu constiinciozitate si elan, dorind ca în jurul să domine ordinea si disciplina.

5 octombrie: Intelectual rafinat, bun observator al realitătii, posedă certe înclinatii artistice, putând să se ocupe de artă cu succes. Analist fin al lucrurilor, poate trece dincolo de suprafetele limitate, ajungând la esenta lor, întelegându-le asa cum nu reusesc multi oamenii.

6 octombrie: Se îndoieste mult timp înainte de a lua o decizie si atunci când o face este de regulă prea târziu. Este susceptibil în privinta celor din jur si nu reuseste întotdeauna să comunice foarte bine si să se facă înteles. Nu este mizantrop si îsi doreste să fie înconjurat în permanentă de prietenii fără de care nu poate trăi.

7 octombrie: Stie cum să facă bani si este foarte persuasiv, având multă fortă de convingere. Este avid să-si clădească o stare materială cât mai solidă si de aceea cei mai multi nativi născuti pe această dată devin oamenii de afaceri sau comercianti, capabili să facă orice sacrificiu pentru a o realiza.

8 octombrie: Are tendinta de vedea viata asa cum ar vrea el să fie nu asa cum este. Ar vrea să schimbe lumea si să se transforme într-un fel de justitiar si de aceea se izolează în singurătate, considerându-se un neînteles pentru că el are o părere foarte bună despre sine însusi, nimeni nereusind să atingă performantele lui intelectuale.

9 octombrie: Închis în sine însusi si taciturn, dar inteligenta sa si spiritul analitic îi atrag sprijinul celorlalti si reuseste în felul acesta să-si facă o carieră si să urce pe scara ierarhică, putând ajunge chiar sef.

10 octombrie: Trăieste viata din plin, entuziasmându-se din orice. Poate si de aceea cei din anturajul său cred că este cam fraier. Este din fire foarte curios si din cauza bunei sale credinte poate fi usor înselat de ceilalti care vor căuta să profite de el. Pasionat de viata animalelor ar putea ajunge un apărător al drepturilor acestora sau veterinar.

11 octombrie: Îsi consacră cea mai mare parte a vietii carierei, fiind apreciat de colaboratori pentru activitatea desfăsurată si felul în care stie să coordoneze planurile pe care tot el le-a pus la cale.

12 octombrie: Este atât de prins de relatia cu partenerul său încât toate actiunile sale depind de dorintele acestuia, fiind foarte devotat familiei. Dă dovadă de mult optimism si se adaptează usor la diferitele situatii cu care se confruntă în viata de zi cu zi. Va avea parte de mari satisfactii pe toate planurile.

13 octombrie: Un tip superficial mai ales în ceea ce priveste viata sentimentală. Este în permanentă dornic de noi aventuri si nu se poate decide usor ceea ce vrea cu adevărat să facă. Nu suportă conflictele si caută să-si impună de fiecare data propria părere. Pe plan profesional va avea succese dar nu acelasi lucru se poate spune si despre viata personală.


Al treilea decan ( 14 octombrie - 23 octombrie )

Este preocupat de ascensiunea sa profesională. Vointa de a reusi si obiectivitatea sa îl vor propulsa spre pozitii importante. Desi este un excelent organizator al activitătilor personale si ale institutiei unde lucrează, odată ajuns în vârful ierahiei va întâmpina dificultăti în abordarea unei pozitii autoritare pentru că colaboratorii săi vor vedea în el un camarad si nu un sef. Este o persoană altruistă, generoasă, simpatică chiar dacă uneori îsi arată si cealaltă fată a sa, susceptibilă în raporturile cu ceilalti si dominatoare. Nativul Balantă din cel de al treilea decan are o fire cam sentimentală si va realiza că ideal pentru el este munca de creatie si mai putin cea care implică decizii rapide si hotărâte
Cu toate acestea va găsi resurse de energie pentru a porni lupta de la început.


14 octombrie: Este dependent de opiniile apropiatilor săi dar va încerca să-si creeze propriul stil caracteristic. Are de cele mai multe ori succes în actiunile sale datorită inteligentei sale si bine îndrumat si decis cum este s-ar putea să-si atingă scopul.

15 octombrie: Se poate spune că este prea entuziasmat de caracterul si posibilitătile pe care, consideră el, că le posedă. Îsi supraestimează calitătile si îsi asumă riscuri inutile, nereusind întotdeauna să facă fată solicitărilor la care este supus. În ceea ce îl priveste, sentimentele domină ratiunea, putând din cauza aceasta să comită greseli ireparabile.

16 octombrie: Pe ansamblu se comportă ca un spirit plin de bunăvointă si optimist. Îsi doreste să găsească partenerului de viată ideal. Dacă crede că a întâlnit marea iubire, va face totul ca viitoarea căsnicie căreia i-a pus bazele să fie una ca în povesti.

17 octombrie: Un tip nehotărât si intrigant si prima persoană care va avea de suferit va fi el însusi. Nu reuseste să-si găsească linistea din cauza vesnicelor sale îndoieli si nehotărâri.

18 octombrie: Compania sa este foarte căutată, veselia si optimismul său fiind fortifiante pentru apropiatii săi. Iubeste viata mondenă si farmecul său face agreabilă orice reuniune la care participă. Este vanitos dar are asigurat succesul atât din punct de vedere profesional cât si afectiv.

19 octombrie: Drumul lui în viată este plin de obstacole si uneori îi va fi greu să le ocolească dar cu mai multă perseverentă si cum ambitia nu-i lipseste va reusi să depăsească momentele critice, bineînteles cu conditia să fie mai calm si mai echilibrat. Este foarte apreciat de reprezentantii sexului opus pentru altruismul si sfaturile sale.

20 octombrie: Dinamic si entuziast, se va implica cu pasiune în tot ce întreprinde, fiind interesat continuu de lucruri cât mai extravagante si exotice. Duce în general o viată linistită, fără mari excese – modestă si la locul ei. Este fericit cu ceea ce are si nu-si doreste mai mult.

21 octombrie: Tenace si muncitor, capabil de eforturi sustinute, îsi asumă mai multe sarcini decât poate rezolva. Ceea ce îl salvează este calitatea si disponibilitatea prietenilor săi care-l vor ajuta în orice împrejurare si el nu uită acest lucru.

22 octombrie: Nativul este lipsit de vointă, aspect sesizat si de ceilalti care îl vor folosi fără scrupule. Bunătatea si mai ales disponibilitatea sa afectivă îi va atrage simpatizanti chiar si printre dusmani.

23 octombrie: Este plin de initiativă si caută în permanentă să se implice în actiuni cu caracter revendicativ. Dacă va dispune de resurse va persevera în solutionarea chestiunilor de interes general.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2022
Anul Tigrului de Apa
elefant.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1720 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.