ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 97789426 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
BALANTA
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Balanta
Balanta - Zodia
23 septembrie - 22 octombrie

Semn de aer, cardinal,(activ), masculin (extrovertit), guvernat de planeta Venus (aspectul diurn)
Verbu1 caracteristic: "a pendula, a echilibra"
Dominanta: altruism, pacifism
Piatra norocoasă: chrysolitul, aquamarin
Metalul: cuprul
Culoarea norocoasă: albastru pastel, roz
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 6, 9
Locurile norocoase: centre de întruniri sociale
În încercarea de restabilire a atmosferei idilice de la începutul lumii, semnul Balantei este preocupat de altruism, îndreptându-si atentia mai mult asupra celorlalti decât asupra propriei persoane. Sare în ajutorul tuturor si se mobilizează pentru reglarea situatiilor conflictuale sau tensionate, chiar dacă nu este implicat în mod direct.
Spre deosebire de semnul opus, Berbecul, care vrea să se cunoască, nativul din Balantă este interesat mai mult de relatiile interumane. Venus, planeta care guvernează zodia Balantei, semnifica în panteonul roman iubirea, frumusetea si plăcerea. Zeita reprezenta bucuria de a trăi si bunul gust, care exacerbat poate deveni decadent. Venus guvernează atât Balanta (aspectul masculin), cât si Taurul (aspectul feminin). Ambele semne zodiacale apreciază în mod deosebit frumusetea, Taurul - pe cea a lucrurilor - iar Balanta pe cea a oamenilor.

Spiritul de dreptate si echidistantă o posedă. Nu suportă conflictele. Are tendinta de a analiza foarte mult lucrurile pentru că se teme să fie incorect. Din acest motiv nu poate lua rapid decizii, căci nu vrea să se pripească si să facă greseli. De fapt, teama că ar putea gresi si că nu ar sti cum să reactioneze diminuează mult din spontaneitatea nativului care ar putea fi unul dintre punctele lui forte.
Desi vede clar toate aspectele unei probleme, reflectă îndelung până ajunge la o concluzie, pentru acest motiv este etichetat ca nehotărât si oscilant. Dă dovadă de mult tact si diplomatie, reusind să evite multe situatii dificile. Are oroare de situatiile tensionate, desi i se poate întâmpla câteodată să le provoace chiar el.
Atunci când consideră că ceilalti sunt niste ingrati, îsi focalizează toată energia si perseverenta în atingerea scopurilor personale. De obicei reuseste, pentru că îsi doreste îndeajuns să reusească. Autocontrolul si autodisciplina pe care si le impune îl ajută în afaceri.

Nativul este o prezentă agreabilă în societate, mereu vesel si plin de energie. Este usor dependent de părerea celorlalti, semn de slăbiciune pe care, cel mai adesea, îl constientizează. Crede în utilitatea compromisurilor. Îsi împărtăseste experienta de viată, relizările sau esecurile, bucuriile sau tristetile.
Bucuria nativului din Balantă este alimentată de numărul cunostintelor făcute. Îi place să fie înconjurat de oameni bine-crescuti si loiali. Nu suportă viclenia si bârfa. Este atrăgător în orice anturaj, iar uluitoarea sa capacitate de comunicare îl fac dorit ca interlocutor. Este generos, oferindu-si ajutorul camarazilor săi, însă are mari dificultăti în întelegerea problemelor personale ale acestora.

Acumulează experientă, pentru a o utiliza ulterior. Nu face altceva decât să stea în expectativă, în eventualitatea posibilitătii implicării sale în activitătile care il pasionează. Are o memorie bună, simt analitic dezvoltat si o logică solidă. Pentru a-si asigura succesul în viată îsi va folosi propriile calităti si nu slăbiciunile celorlalti. În comparatie cu Fecioara (semnul zodiacal anterior) - critică si protestatară - Balanta este discretă, retrasă si lipsită de pretentii costisitoare.

În general nativul este optimist iar convingerile lui ferme îl fac să vadă în mod obiectiv realitatea. Propria dorinta de perfectiune este foarte puternică si îi poate face viata insuportabilă. Cu toate că este rational, deschis si prietenos, acceptă cu greu si opinii contrare celor proprii. Este sensibil si visător, fiind interesat de artă. Modul său de gândire si de actiune poate fi un atuu în domeniul relatiilor publice; poate fi un bun psiholog, judecător, arbitru sau diplomat.
Este foarte activ din punct de vedere emotional, trăind din plin fiecare clipă. Este foarte pasional si exuberant din punct de vadere erotic. Desi nu este un partener usor de tolerat, se simte împlinit doar atunci când se dăruieste trup si suflet într-o relatie sentimentală. Când este îndrăgostit, nativul devine cochet, foarte romantic si dinamic. Trăieste totul la intensitatea maximă, iar dacă avansurile lui sunt respinse sau ignorate, dragostea de până atunci oarbă se poate transforma în ură.

Nativii născuti în această zodie au o tinută îngrijită, cazurile în care nativii sunt neglijenti fiind rare pentru că pune mare pret pe aspectul său fizic - un fel de completare, în opinia sa, a calitătilor sale intelectuale si etice. Balanta zâmbeste aproape în permanentă si transmite o stare de liniste, creând bună-dispozitie. Nu se agită decât atunci cind este nevoie.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2022
Anul Tigrului de Apa
elefant.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1720 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.