ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 88459712 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
FECIOARA
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Fecioara
Fecioara - Ipostaze
23 august - 22 septembrie

Semn de pământ mobil (schimbare), feminin, introvertit, guvernat de planeta Mercur (aspect nocturn)
Verbu1 caracteristic: "a analiza"
Dominanta: simtul practic
Atuuri: minutiozitatea, amabilitatea
Piatra norocoasă: onix
Metal: mercur
Culoarea norocoasă: gri, galben
Ziua norocoasă: miercuri
Cifre norocoase: 4, 8
Locurile norocoase: târguri de provincie
Bărbatul Fecioară

Static, rezervat si prudent, pare un nobil englez care a depus un jurământ de castitate.
Pentru că, pur si simplu, crede că are lucruri mai importante de făcut nu este foarte interesat de latura romantică a vietii. Nu dispretuieste femeile, însă îi e teamă că nu s-ar putea ridica la înăltimea exigentelor partenerei de viată.
În bună parte conservator si puritan, este practic incapabil de efuziuni sentimentale, de înflăcărate declaratii de dragoste, de jurăminte de fidelitate, desi aceasta constituie unul dintre principiile lui. Evită să pozeze într-un romantic, chiar dacă în interiorul său visează la ipostaza unei morti pentru persoana iubită,într-un duel.
Desi nu este extrovertit, cunoaste îndeajuns arta seductiei, conversatia cu el fiind o adevăra delectare.
Dacă se hotărăste să renunte la celibat (destul de târziu) va prefera o sotie blândă si nepretentioasă, pe care să o protejeze. Nativul este capabil de curaj pentru a-si apăra consoarta si va face orice pentru a-i oferi un trai îndestulător.
Nepunând mare accent pe viata sa sexuală, prefera mai degrabă să-si împărtăsească ideile si să simtă că e pe frecventă similară cu partenera sa. lubeste copiii, dar nu-si doreste prea multi din convingerea că nu va fi tatăl perfect si că nu se va apropia suficient de ei iar acestia nu vor întelege indisponibilitatea lui de a se exterioriza.


Femeia Fecioară

Elegantă, fină si rafinată, produce adesea o impresie deosebită în societate. Desi atrage privirile bărbatilor datorită rafinamentului ei si a usurintei cu care abordează unele domenii delicate, este în realitate rece, introvertită si incapabilă de a face primul pas într-o relatie. Este greu accesibilă, rezervată si sceptică în privinta celor care o curtează, numai un bărbat extrem de insistent putând ajunge la inima ei.
Este dificil de descoperit adevărata ei personalitate, si cele mai multe încercări de a sparge gheata vor fi sortite esecului: va lăsa impresia că nu are nici o taină (desi ea însăsi este una), că este foarte comunicativă (desi poate fi catalogată si ursuză), că se apropie de blândetea întruchipată (când, de fapt, se chinuie să îsi reprime accesele de sarcasm).


Copilul Fecioarâ

În relatiile cu copiii de vârsta lui, dă dovadă de timiditate si nesigurantă, simtindu-se bine în compania adultilor. Refuză adesea sugestiile părintilor, pe care le consideră prea fanteziste. Nu încearcă să se refugieze în lumi imaginare căci se plictiseste usor de ele. Tentativa de a fi adormit prin lectura unei povesti nu va avea succesul scontat pentru că copilul va adormi de plictiseală, gândindu-se la treburile lui, nu imaginându-si că are ceva în comun cu personajele de legendă.
Are un simt critic dezvoltat, lucru care nu prea e pe placul prietenilor lui (care e posibil să nu-l mai caute) si nici al părintilor sau rudelor care vor fi agasate de corecturile lui. Devine sârguincios dacă e convins că face un lucru util.Seful Fecioară

Desi nu are calităti înnăscute de conducător, cu certitudine poate deveni un excelent întreprinzător. Ajuns în functii de conducere, va fi însă un sef greu de suportat pentru că nu este neapărat exigent, ci foarte critic, câteodată doar pentru a arătă că este mai puternic decât ceilalti. Va da însă dovadă de spirit analitic si de multă perseverentă.
În relatiile cu colaboratorii săi va aprecia întotdeuna seriozitatea, sinceritatea si lucrul bine făcut, si mai ales fidelitatea fată de compania pe care o conduce. Desi afacerea pe care o detine nu va înregistra cresteri spectaculoase, munceste pentru a o mentine mereu pe o linie ascendentă.
Poate lăsa impresia că este necomunicativ si fixat în cadre proprii de gândire si actiune, si câteodată chiar asa si este. Nu agrează planurile hazardatate si riscante. Nu este lipsit de fantezie, însă rigiditatea si luciditatea de care nu se dispensează îl pot face să rateze sansa de a se îmbogăti foarte repede, ci numai după eforturi sustinute si îndelungate.
Tinând seama de tendinta lui de a controla, de a disciplina si de a analiza, ar putea face carieră în munca de cercetare-inovare.


Subalternul Fecioară

Este foarte potrivit pentru această pozitia de colaborator (subaltern), căci este un bun executant, metodic, precis si eficient. Minutiozitatea, perseverenta si modestia lui vor fi foarte apreciate de sefi, care stiu că pot conta pe discretia si pe corectitudinea sa, mai ales că nu se vor plânge niciodată de lenevia sau de încăpătânarea lui.
În biroul său va domni ordinea si va încerca să-si convingă si colegii de utilitatea acesteia. Îsi asumă responsabilităti si este sigur că le va indeplini, căci stie foarte bine să-si eficientizeze munca.
Nu are pretentia de a fi răsplătit cu sume umflate sau să fie avansat, dar se asteaptă ca eforturile lui să fie recompensate la adevărata lor valoare.
În cazul in care se va considera nedreptătit, va ajunge să-si desconsidere sefii si nu se va putea abtine să nu-i ironizeze, ceea ce poate duce la clasarea lui drept arogant, impertinent, sau chiar inutil si deci bun de dat afară.
Meseriile cele mai indicate, în această postură, sunt cele de operator calculator, stenograf, secretar, bibliotecar, arhivar, tehnician, matematician, statistician, farmacist, chimist, bijutier sau ceasornicar, contabil.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2018
Anul Cainelui de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1905 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.