ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 88459713 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
FECIOARA
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Fecioara
Fecioara - Zodia
23 august - 22 septembrie

Semn de pământ mobil (schimbare), feminin, introvertit, guvernat de planeta Mercur (aspect nocturn)
Verbu1 caracteristic: "a analiza"
Dominanta: simtul practic
Atuuri: minutiozitatea, amabilitatea
Piatra norocoasă: onix
Metal: mercur
Culoarea norocoasă: gri, galben
Ziua norocoasă: miercuri
Cifre norocoase: 4, 8
Locurile norocoase: târguri de provincie
Al saselea semn al zodiacului, Fecioara este guvernată de Mercur ca si zodia Gemenilor ceea ce îi conferă o disponibilitate aparte pentru analiză si o viziune pragmatică asupra vietii. Spre deosebire de Gemeni, Fecioara nu se opreste la aspectele superficiale ale lucrurilor si caută esenta lor. În opozitie cu semnul Fecioarei se află zodia Pestilor iar acest lucru se evidentiază în primul rând prin faptul că Pestilor le place să se integreze într-un grup, au nevoie ce compania celorlalti, în timp ce Fecioara este mai individualistă si preferă să-si asume rolul care i-a fost încredintat cu responsabilitate.

Dacă semnele care îl preced sunt axate pe cunoasterea si dezvoltarea propriei personalităti, cei născuti sub semnul Fecioarei utilizează toate disponibilitătile proprii pentru a-i ajuta pe ceilalti.
Nativul din Fecioară este foarte ordonat. Eficient si harnic, are simt practic si o logică solidă. Cea mai importantă calitate este capacitatea de a analiza în profunzime toate aspectele unei probleme. Metodic, atent la detalii si capabil să reziste muncilor de rutină, se poate impune în lumea afacerilor.
Fiind un semn de Pământ, nativul analizează lumea cu obiectivitate si detasare emotională. De obicei, nu actionează înainte de a fi convins de utilitatea demersului său. Pe de altă parte, din cauza meticulozitătii poate deveni pedant, cicălitor si chiar enervant; se poate lansa în incisive ironii, nesfiindu-se să-i critice vehement pe cei apropiati.

Este deosebit de interesat de bunăstare. Poate fi considerat cam avar atunci când este vorba de bunurile pe care le posedă si îi este în permanentă frică că s-ar putea să piardă ceea ce a agonisit. În afaceri este ajutat de aceeasi gândire practică: tatonează întotdeauna terenul, este sceptic atunci cînd i se fac promisiuni si acordă o deosebită importantă negocierilor.

Datorită atentiei acordată detaliilor, nu poate fi altcumva decât perfectionist. Intră repede în panică atunci când lucrurile nu functionează asa cum si-ar dori el. Din păcate, multi dintre cei care îl înconjoară confundă dorinta sa de a se autodepăsi cu o pedanterie inutilă si excesivă.
Preferă să-si petreacă majoritatea timpului meditând la lucrurile importante pentru el. Rareori acceptă să facă lucruri neasteptate care să-l scoată din rutină. Poate părea rece si inabordabil din cauza faptului că impartialitatea de care dă dovadă nu este percepută asa cum trebuie, însă tendinta de a critica, sarcasmul si zeflemeaua îi poate deranja pe ceilalti.

Desi încearcă să-i domine pe ceilalti, atunci când realizează că atitudinea lui nu este cea mai potrivită renuntă la tentativa de a-si impune punctul său de vedere. Foarte modest si emotiv nu reuseste întotdeauna să-si expună propria părere, desi dispune de argumente convingătoare. Are încredere în instinctele sale, dar nu actionează întotdeauna conform lor. Reactiile lui pot părea încete si nesigure, pentru că vin după o îndelungată analiză.
Este sensibil la influentele exterioare, intuind cu usurintă mesajele negative venite din partea celorlalti. Acest lucru chiar îi crează stari de indispozitie care îl fac nefericit, si care afectează relatiile sale cu apropiatii.
Timid si cam nervos în manifestările sale, nativul este retras si îsi doreste să nu deranjeze pe nimeni. Este prea orgolios pentru a cere ajutorul celor din jur, detestând să fie compătimit, asa că se străduieste să ascundă emotiile în spatele unei măsti impenetrabile.

Datorită capacitatii sale de a desprinde ideile importante din context, nativul poate impresiona auditoriul fără un efort deosebit; datorită acestor artificii reuseste să-si mascheze caracterul său introvertit, sensibil si meditativ.
Îsi doreste o viata din toate punctele de vedere linistită, evitând să devină patetic. Nu tine să devină un înflăcarat care trebuie sa cucerească inima persoanei iubite sau respectul rudelor. Căminul, în opinia lui, este locul unde se poate retrage după confruntările cu problemele cotidiene care din punctul lui de vedere sunt prea multe si prea grele.
Nu poate fi acuzat că nu trăieste cu intensitate fecare clipa; preferă să-si ascundă sentimentele, să savureze în solitudine bucuriile si să nu dea curs resentimentelor. Câteodată, are senzatia că nu poate exprima adevaratele sale gânduri si trăiri sufletesti. Pretinde sinceritate apropiatilor si le acordă cu bunăvointă sfaturi. Este foarte critic si uneori dă dovadă de cinism în raporturile cu cei pe care îi consideră mai putin inteligenti decât el.

Fiind foarte nervos, nativul din Fecioară nu are o constitutie fizică puternică, fiind mai mereu uscativ si nu foarte înalt. Ceea ce este distinctiv la Fecioare este privirea lor inteligentă, expresia sarcastică, rictusul nelipsind din coltul gurii.
Sunt genul de persoane care nu îmbătrânesc niciodată, netrădându-si decât foarte rar vârsta. Manierat si sobru, de teamă să nu devină ridicol nu-si manifestă trăirile adevărate controlându-se în permanentă.
Miscările nativului Fecioară sunt calculate. Mersul este calm iar pasii mici si egali. Nu ridică decât foarte rar vocea, tonul său calm fiind mai mult persuasiv decât unul artăgos.
Este o persoană ordonată, prudentă si echilibrată, astfel că are toate sansele să urce în ierarhia socială.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2018
Anul Cainelui de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1905 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.