ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 90407053 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
GEMENI
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Gemeni
Gemeni - Ipostaze
21 mai - 21 iunie

Semn de aer, dual, mobil, masculin (extrovertit), guvernat de planeta Mercur
Verb caracterisitic: "a gândi"
Dominanta: comunicarea
Atuuri: inteligenta
Piatra pretioasa: smaraldul
Metal: mercurul
Culoarea norocoasă: griul si argintiul
Ziua norocoasă: miercuri
Cifre norocoase: 3, 4
Locurile norocoase: orasele de munte
Barbatul din zodia Gemeni

Dacă în aparentă pare distins, un adevărat cavaler, în realitate este un om rece si egocentric. Amabilitatea de formă care îi poate cuceri pe cei cu care vine în contact ascunde o persoană insensibilă. Niciodată nu rămâne singur, pentru că este inteligent si are simtul umorului. Din dorinta de a se simti în permanentă liber, neconstrâns de nici un angajament îsi schimbă partenerele foarte des. Pentru el o femeie trebuie să fie nu numai frumoasă si inteligentă, dar mai ales întelegătoare. Cere foarte mult într-o relatie, dar el nu este dispus să ofere nimic în schimb.
Detestă femeile posesive iar dacă aceasta încearcă să-l “cumintească” o va părăsi urgent. Îsi doreste o relatie în care femeia să-i fie mai putin sotie sau amantă cât mai mult amică. O prietenă care să-l accepte asa cum este si cu care să poată comunica fără inhibitii pentru că trebuie spus că bărbatul Gemeni este o persoană vulnerabilă care trăieste în permanentă cu teama că va fi dezamăgit. Dacă la un moment dat consideră că a găsit femeia ideală, firea lui dificilă îi va crea probleme din nou, pentru că în loc să se arate satisfăcut că a găsit în sfârsit ceea ce căuta îsi va manifesta dimpotrivă, nemultumirea fată de cea mai mica greseală a partenerei.
Desi preferă celibatul, găseste că este mai comod să se căsătorească pentru a scăpa de grijile vietii cotidiene, plasându-le pe umerii altora.


Femeia din zodia Gemeni

Desi ca fizic pare fragilă femeia Gemeni este ambitioasă, tenace si foarte rezistentă. Nativa este genul de femeie pe care o cunosti fără a o cunoaste de fapt niciodată. Atrage bărbatii prin veselia debordantă si cunostintele pe care le etalează, conversatia cu ea fiind o plăcere, dar nu va apartine în întregime unui singur bărbat, tocmai pentru că vrea să fie singurul ei stăpân.
Firea contradictorie a Gemenilor se manifestă si în cazul ei: desi despre ea nu poti să afli mai nimic, în schimb îti va povesti cu lux de amănunte vietile celorlalti, care se pare că o preocupă îndeosebi. Nu este o bună gospodină, dar compensează acest defect prin cultura pe care o are.
Are nevoie de un sot foarte răbdător cu o personalitate puternică.


Copilul din zodia Gemeni

Pustiul Gemeni este foarte independent si de mic vrea să fie luat în serios, chiar dacă face o multime de năzbâtii. De aceea adultii ar trebui să încerce să pătrundă în lumea lui pentru a-l întelege iar atunci când greseste să i se explice ca unei persoane mature de ce a gesit si cum ar fi trebuit să se comporte. Pedeapsa fizică în cazul unui copil Gemeni nu are nici un efect, dimpotrivă spiritul rebel din el se va trezi si va avea tendinta de a comite aceeasi greseală. Este din fire un copil foarte curios si părintii ar trebui să exploateze această curiozitate copilărească spre un scop mai bun, cum ar fi acela de acumulare de noi cunostinte si evolutia spirituală. Problema lui este însă aceea că se plictiseste repede si nu are suficientă răbdare să cunoască lucrurile mai în profunzime, rămănând doar cu suprafata. Ajunge să cunoască o multime de lucruri dintr-o multime de domenii dar nimic serios.


Seful din zodia Gemeni

În permanentă agitat are tendinta de a începe o multime de lucruri si de a nu termina nici unul. Îsi asumă responsabilităti prea mari si nu reuseste întotdeauna să se achite de sarcinile asumate. Poate avea idei geniale dar poate fi depăsit uneori de evenimente. Este mult prea orgolios si nu va recunoaste niciodată că si el poate gresi sau că nu are dreptate.
Dacă subalternii au proasta inspiratie să-i atragă atentia că lucrurile nu stau chiar asa cum spune el s-ar putea să aibă surpriza neplăcută de a fi concediati fără nici un fel de menajamente, pentru că nu-i asa, el este sef si toti ceilalti subalterni.


Subalternul din zodia Gemeni

Este genul de coleg pe care si-l doreste toată lumea. Întodeauna vesel, plin de idei, stie cum să-si amuze colegii si nu va ezita să va ajute atunci când aveti nevoie. Numai că ar fi bine să fiti atent pentru că schimbător cum este, s-ar putea să se răzgândească la fel de repede cum s-a oferit.
Din punctul lui de vedere este foarte util să întretină relatii cordiale cu toată lumea dar aceste relatii sunt superficiale, nefiind dispus să se implice prea mult pentru a nu fi dezamăgit. În relatiile cu sefii are o problemă deoarece acestia au impresia că vorbeste prea mult si munceste prea putin. Nu este mai putin adevărat că entuziasmul cu care se apucă de un lucru se estompează pe parcurs până când dispare total si nativul abandonează proiectul fără remuscări.
Dacă îsi impun autodisciplina si îsi vor îndeplini obligatiile cu seriozitate s-ar putea să fie promovati, altminteri cum sefii nu au răbdare să-i acorde si o doua sansă pentru a demonstra ceea ce poate, mai mult ca sigur că va fi concediat.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2018
Anul Cainelui de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1882 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.