ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 90407066 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
GEMENI
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Gemeni
Gemeni - Zodia pe zile
21 mai - 21 iunie

Semn de aer, dual, mobil, masculin (extrovertit), guvernat de planeta Mercur
Verb caracterisitic: "a gândi"
Dominanta: comunicarea
Atuuri: inteligenta
Piatra pretioasa: smaraldul
Metal: mercurul
Culoarea norocoasă: griul si argintiul
Ziua norocoasă: miercuri
Cifre norocoase: 3, 4
Locurile norocoase: orasele de munte
Primul decan ( 21 mai - 31 mai )

Desi îi lipseste randamentul si nu reuseste să-si atingă scopurile datorită labilitătii psihice este considerat de ceilalti o persoană fermecătoare, plină de viată, volubilă, afectuoasă si totodată un intelectual rafinat. Este un prieten de încredere, usor iritabil la criticile primite.
În relatiile cu femeile este foarte posesiv dar compensează prin elegantă, amabilitate si bun simt.


21 mai: Se foloseste de faptul că cei din jur îi apreciază compania pentru a se îmbogăti sau pentru a urca pe scara ierarhică. Este întodeauna bine dipus, cinstit dar cam snob.

22 mai: Foarte agitat si superficial. Caută un sprijin pentru rezolvarea problemelor care-l macină si se agată de ceilalti care din păcate pentru el nu-i arată întelegerea pe care si-o doreste.

23 mai: Îsi doreste să fie în permanentă în centrul atentiei si dacă acest lucur nu se întâmplă suferă cumplit. Inteligent si plin de imaginatie îsi face usor o multime de prietenii.

24 mai: Spre deosebire de majoritatea Gemenilor, desi este foarte studios, preferă să abordeze un singur domeniu dar pe care să-l stăpânească la perfectie si în felul acesta să ajungă în top.

25 mai: Fire pragmatică, cu idei originale, posedând certe calităti artistice, bun organizator, ar putea face carieră si situatie materială cu ceva mai multă perseverentă.

26 mai: Pasionat de tot ce este legat de masini, are o dexteritate deosebită si îi place ca atunci când a început un lucru să meargă până la capăt. Este prudent si echilibrat în tot ceea ce face.

27 mai: Foarte abil în a construi relatii mai mult decât cordiale cu cei din jur chiar si cu rivalii cei mai înversunati. Capabil să se mobilizeze si să depăsească orice obstacol datorită mentalitătii de învingător.

28 mai: Lipsit de vointă si putin cam prea idealist are totusi capacitatea de a sintetiza aspectele problemelor cu care se confruntă si reuseste să le facă fată.

29 mai: Desi este constient că ceilalti îl detestă pentru că are gura cam mare nu-si face probleme din cauza asta. Ar putea face carieră ca ziarist mai ales la rubrica de scandal.

30 mai: Problema lui este că abandonează mult prea repede datorită vulnerabilitătii în fata criticilor.

31 mai: Trăieste mai mult în trecut iar când îsi dă seama de acest lucru încearcă să contrabalanseze acest lucru cautând senzatii tari.


A1 doilea decan ( 1 iunie-10 iunie )

Nativul din al doilea decan este un tip hotărât, temperamental, cu o personalitate puternică care nu admite să fie contrazis de nimeni. Îi place să-si impună punctul de vedere si din punct de vedere intelectual se poate spune despre el că este foarte dotat, cunostintele pe care le posedă lăsându-i fără replică pe ceilalti. Din păcate desi este foarte inteligent îi lipseste perseverenta si de aceea majoritatea planurilor începute rămân nefinalizate. În relatiile cu ceilalti este susceptibil si dă dovadă uneori de un sarcasm usturător.


1 iunie: Fire independentă, este constient de propria valoare si îsi asumă o multime de responsabilităti. Este cam naiv si se vor găsi întotdeauna persoane care să profite de pe urma rezultatelor muncii sale.

2 iunie: Este un Geamăn devotat familiei care pentru el înseamnă totul si pentru care este în stare de orice sacrificiu. Pasionat de partea ascunsă a lucrurilor, mister, magie si ocultism.

3 iunie: Fire retrasă, nu din mizantropie ci pentru că se consideră un neînteles. Cam arogant si putin sadic nu reuseste să se apropie nici de cei apropiati sufletului său.

4 iunie: Tânăr si nelinistit, frivol si superficial, ar vrea să rămână mereu tânăr si să ducă o viată lipsită de griji.

5 iunie: Vorbeste cam mult si îsi face usor dusmani, mai ales pentru norocul care-l însoteste mereu. Nu este din cale afară de inteligent dar se descurcă.

6 iunie: Introvertit, îsi pierde timpul analizând o problemă din toate punctele de vedere, este pretentios si cere foarte mult de la el si de la ceilalti.

7 iunie: Relatiile sale nu sunt niciodată stabile, pentru că desi leagă usor prietenii la fel de repede renuntă la ele pentru că este inconsecvent si vorbeste mai înainte de a gândi. Închis în sine însusi si meditativ.

8 iunie: Nu se poate spune despre el că ar fi cea mai cinstită persoană si în plus are prostul obicei de a se folosi de ceilalti. Îsi doreste o familie linistită, cu copii multi si eventual animale la care tine foarte mult.

9 iunie: Prea complicat, ar vrea să se îmbogătească rapid fără prea multe eforturi. Ceea ce il interesează cel mai mult este să-si satisfacă micile capricii, si să-si cumpere tot felul de fleacuri decât să pună bani deoparte pentru zile negre.

10 iunie: Ceea ce îl caracterizează este pasivitatea si pentru că îsi doreste o viată comodă si îmbelsugată va face o căsătorie din interes. Posedă un talent artistic deosebit si dacă are conditii favorabile va face carieră.


Al treilea decan ( 11 iunie - 21 iunie )

Poate fi un bun conducător pentru că este inteligent, are simtul umorului care-l ajută să treacă peste momentele de sarcasm, autoritar dar din păcate dă dovadă de inconsecventă si din această cauză îi va fi greu să facă o carieră strălucită.
Este inflexibil în părerile sale si nu admite replică atunci când hotărăste ceva. Îi plac călătoriile lungi pe care vrea să de întreprindă singur.
Datorită neatentiei este predispus accidentelor.


11 iunie: Prea mândru pentru a recunoaste că a gresit va avea de suferit si odată cu el si familia din cauza orgoliului personal. Este foarte sociabil si îsi face usor prieteni.

12 iunie: Agitat, anxios, cu un ascutit simt al dreptătii, ar vrea ca în toată lumea să domnească pacea si corectitudinea, un ideal imposibil de atins.

13 iunie: Pentru el cel mai important lucru îl reprezintă viata mondenă, luxul si eleganta si pentru a-si satisface aceste capricii nu ezită să plătească oricât. Se îndrăgosteste la prima vedere dar uită la fel de repede de ce.

14 iunie: Mai mult intuitiv decât rational, se bazează pe noroc în tot ceea ce face si se pare că acest lucru îl ajută. Pentru a-si face o carieră întretine relatii amicale cu toate persoanele care i-ar putea fi de folos.

15 iunie: Oriunde apare, prezenta lui nu îi lasă indiferenti pe ceilalti, stârnind de cele mai multe ori comentarii fie pline de admiratie, fie pline de dispret. Curios din fire, plin de entuziasm, foarte activ, vrea să cunoască cât mai multe.

16 iunie: Nu reuseste să-si exprime întodeauna gândurile si sentimentele si acest lucru dă nastere multor nedumeriri în anturajul său. Este foarte sensibil si din această cauză poate părea mai greoi în actiunile sale.

17 iunie: Fin observator al realitătii, cu capacitate de analiză profundă. Limba lui ascutită si tentatia de a spune mai mult decât se cuvine îi pot atrage nemultumirea celor din jur care se pot considera jigniti.

18 iunie: Pentru că este un mare timid si îi este teamă că ceilalti ar putea sesiza acest lucru si l-ar răni, încearcă să păstreze aparentele, pozând într-o persoană tupeistă si lipsită de bun simt.

19 iunie: Are toate calitătile de a face carieră mai ales în domenii în care trebuie să manipuleze oamenii cum ar fi: lipsa de scrupule, cinismul si viclenia iar singurul lui scop pentru care nu tine cont de mijloacele folosite sunt banii, cât mai multi bani.

20 iunie: Cel născut pe această data este constient că are nevoie în permanentă de aprecierile celorlalti si desi are o părere foarte bună despre sine însusi, ceea ce aduce cu îngâmfarea, se va corecta si va învăta din greselile comise.

21 iunie: Datorită superficialitătii sale nu reuseste să-si aleagă prietenii care l-ar putea ajuta. Generozitatea si amabilitatea sa le vor determina pe femei să-i acorde un sprijin total dezinteresat.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2018
Anul Cainelui de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1882 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.