ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 89666811 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
GEMENI
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Gemeni
Gemeni - Zodia
21 mai - 21 iunie

Semn de aer, dual, mobil, masculin (extrovertit), guvernat de planeta Mercur
Verb caracterisitic: "a gândi"
Dominanta: comunicarea
Atuuri: inteligenta
Piatra pretioasa: smaraldul
Metal: mercurul
Culoarea norocoasă: griul si argintiul
Ziua norocoasă: miercuri
Cifre norocoase: 3, 4
Locurile norocoase: orasele de munte
Gemenii sunt cel de al treilea semn zodiacal, guvernat de Mercur (aspectul diurn) care era considerat la romanii, zeul comertului dar totodată si mesagerul zeilor si poate tocmai de aceea această zodie stăpâneste atât de bine arta comunicării.

Îi uimeste pe ceilalti prin inventivitate si aerul spontan pe care îl are în tot ceea ce spune si face, dar în acelasi timp este instabil si plin de incertitudini.
Măcinat de contradictii, dă impresia de nesigurantă pentru că desi vrea să păstreze aparentele de persoană pe deplin încrezătoare în fortele proprii se descurajează repede si abandonează ceea ce a început dintr-un exces de entuziasm.

Emblema zodiei sunt cei doi frati, Castor si Pollux care reprezintă de fapt cele două fete ale zodiei, pentru că Gemenii se caracterizează prin ambivalentă, prin dualitate. Mai mult decât în oricare altă zodie aici se pot întâlni pe de o parte indivizi superficiali, frivoli dar si persoane de o pedanterie dusă la extrem, Gemeni generosi până la risipa totală dar si Gemeni cumplit de zgârciti.
Are reactii rapide, este volubil si comunică cu mare plăcere cu ceilalti tocami din dorinta de a fi la curent cu ultimele noutăti din orice domeniu, pentru că este si foarte curios. Inteligent si abil se adaptează cu usurintă la orice situatie nou apărută, chiar dacă la început poate reactiona un pic mai ciudat.

În societate este fermecător si destul de prevăzător încât să-si facă prietenii din toate categoriile sociale.
Prea rece si lipsit de pragmatism, lasă impresia în relatiile cu ceilalti că se foloseste de oamenii pentru a-si satisface propriile interese pentru ca după aceea să uite de cei care l-au ajutat.
Nu are calităti de lider, poate din cauza superficialitătii cu care tratează lucrurile, nefiind în stare să se concentreze si să ia deciziile cele mai bune dar se entuziasmează usor de ale celorlalti si încearcă să le pună în practică.
Bun orator, îi face placere să se audă vorbind si are obiceiul să gesticuleze în timpul discutiei pentru a-si sustine mai bine părerile.

Desi este guvernat de Mercur ca si zodia Fecioarei, singurul lucru pe care-l au în comun este comunicarea, interpretată de fiecare în alt mod. Gemenii doresc să-si facă cât mai multi prieteni si să cunoască lucruri noi în timp ce Fecioara preferă să analizeze oamenii si situatiile mai în profunzime pentru a întelege motivatiile ascunse.

În opozitie cu Gemenii se află Săgetătorul, care este filozoful zodiacului si căruia îi face plăcere să disece lucrurile pentru a ajunge la esenta lor. Din contra, desi firi cerebrale, Gemenii au tendinta de a trece mult prea repede de la un subiect la altul, fără a face o analiză amănuntită a lucrurilor pentru că le lipseste capacitatea de a se concentra asupra unui singur lucru.
Ca mod de a reactiona, în viata de zi cu zi, Gemenii se feresc de excese de orice natură. În cazul unei dispute vor prefera întotdeauna aplanarea conflictului în mod pasnic, prin mijloace diplomatice.

Încearcă să-si mascheze hipersensibilitatea printr-o atitudine demnă. Doreste să-si impună propria personalitate si nu-i lipseste ambitia de a reusi, însă dincolo de aparente este un timid, pentru care contează excesiv de mult părerea celorlalti.
Stările de anxietate si de deprimare a Gemenilor alternează cu perioada de maximă activitate. Nu se lasă dominat de emotii si analizează situatiile cu mult sânge rece, logic si obiectiv. Este un bun organizator si nu se lasă pierdut în amănunte, astfel încât să piardă din vedere esentialul. Lipsa lui de pasiune poate deveni exasperantă pentru cei din jur mai ales pentru nativii din zodiile de foc, cunoscuti pentru temperamentul lor vulcanic.

Ceea ce pretuieste cel mai mult este propria libertate care nu trebuie să-i fie îngrădită de nimeni. De aceea are nevoie de un partener întelegător, inteligent, dotat cu simtul umorului si care să-l sustină, mai ales în momentele de confuzie. Detestă să se ataseze de o singură persoană si de aceea va evita relatiile de lungă durată în care să fie implicat emotional.
Din punct de vedere fizic, nativul îsi păstrează aspectul tânăr, aproape copilăresc si la maturitate. Atrage atentia, nu prin înfătisarea lui deosebită ci prin energia pe care o degajă în jurul său. Gemenii sunt într-o permanentă miscare, gesticulează mult, vorbesc repede iar atunci când merg parcă ar fi la o cursă de alergări.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2018
Anul Cainelui de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1904 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.