ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 87760016 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
PESTI
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Pesti
Pesti - Zodia pe zile
19 februarie - 20 martie


Semn de apa, mobil, feminin (introvertit), guvernat de planetele Jupiter si Neptun
Verbu1 caracteristic: "a crede"
Dominanta: devotament
Atuuri: intelegerea
Piatra norocoasă: rubinul
Metal: paladiu
Culoarea norocoasă: galben, alb
Ziua norocoasă: joi
Cifre norocoase: 5, 9
Locurile norocoase: spariile largi si deschise
Primul decan ( 19 februarie - 28 februarie )

Este dispus să ducă o viată lipsită de bucurii doar pentru a cunoaste mai târziu recunoasterea celorlalti.
În relatiile sale nu se poate abtine să nu devină dominator, uneori tiranic în manifestări, chiar dacă tine foarte mult la persoana cu care are o legătură si îi este devotat.
Ca trăsături generale îl caracterizează sobrietatea, perseverenta si ambitia, dar ideile lui sunt prea rigide si conservatoare si din această cauză nu va reusi să se integreze în societate, poate si din cauza faptului că de cele mai multe ori preferă singurătatea.
Este de felul lui un idealist care caută adevărul cu orice pret.


21 martie: În ciuda greutătilor cu care se confruntă nu abandonează cu nici un pret drumul pe care l-a ales.

19 februarie: Este rational, pragmatic si desi munceste la modul cel mai serios îi lipseste perseverenta si abandonează planurile pe care părea că nimic nu-l poate opri să-le ducă la bun sfârsit.

20 februarie: Nu este dotat din păcate pentru el cu cine stie talente dar este hotărât, viclean si agresiv. Nu are încredere în ceilalti si preferă să păstreze doar pentru el ceea ce stie pentru a putea mai târziu să se răzbune.

21 februarie: Intră foarte usor în diferite conflicte dar de obicei iese câstigător. Încearcă să păstreze aparentele unui om gentil întotdeauna gata să-i ajute pe ceilalti dar dincolo de acest paravan se află un om rece si insensibil. Din acest motiv nici relatiile lui nu durează foarte mult.

22 februarie: Îi judecă pe ceilalti mai mult cu inima decât rational si se lasă luat de val. Este generos cu cei apropiati lui, oferindu-le banii sau cunostintele sale dar nu este în stare să înteleagă ce simt acestia.

23 februarie: Este atras de viata mondenă si de tot ceea ce implică aceasta. Îsi doreste ca totul să se realizeze asa cum si-a propus si nu suportă ca în planurile sale să apară schimbări sau si mai rău nu suportă să aibă esecuri.

24 februarie: Nu stie să se folosească de oportunitătile care îi apar în carieră si în felul acesta să avanseze. Stie să facă afaceri dar este prea orgolios si nu reuseste să se înteleagă nici cu cei din anturajul său.

25 februarie: O persoană mai ascunsă care nu suportă să fie contrazisă, sustinându-si punctele de vedere până la extrem. Nu acceptă să i se spună că a gresit si are impresia că cei din jur urmăresc să-i facă rău.

26 februarie: Foarte pedant cu un simt al datoriei bine conturat si va avea succes în tot ceea ce întreprinde. Crede cu tărie că principalul lui scop este acela de a-i ajuta pe ceilalti si este foarte generos si întelegător cu nevoile lor.

27 februarie: Este lipsit de initiativă dar cald si inteligent si de aceea cel mai bine pentru el ar fi să urmeze o cale în care să urmeze cuvântul Domnului pentru că astfel si-ar putea găsi scopul în viată.

28 februarie: Nu reuseste să transpună întotdeauna în practică ceea ce si-a propus pentru că este mult prea idealist si nu vrea să creadă că nu tot ceea ce zboară se mănâncă. Un punct în favoarea lui ar putea fi consecventa care-l caracterizează.


A1 doilea decan ( 29 februarie - 10 martie )

Poate că sunt idealisti, visători, căutând la nesfârsit binele, adevărul si frumosul. Adevărati artisti care impresionează prin talentul si originalitatea creatiilor. Sunt generosi, plini de bunătate si corecti în deciziile lor.
Au încredere în propriile forte si spre deosebire de Pestii din primul decan, nu sunt atât de retrasi si introvertiti reusind să-si expună ideile si chiar să-i convingă pe ceilalti de justetea opiniilor lor.


29 februarie: Acest nativ este mai deosebit poate si pentru că el îsi serbează ziua “din patru în patru ani”. Rafinat, un adevărat gentleman cu mult bun simt, este un partener căutat de reprezentantii sexului opus.

1 martie: Este puternic ancorat în realitate datorită pragmatismului si nu ratează nici o ocazie de a se lupta pentru dreptate si de aceea cea mai indicată carieră pentru el ar fi dreptul.

2 martie: Una dintre persoanele cele mai cinstite, încercând de fiecare dată să privească lucrurile cât mai obiectiv. Pentru adevăr si dreptate este în stare să lupte împotriva tuturor.

3 martie: Foarte bun organizator si dispus să muncească din greu însă conservator si inflexibil. Nu se lasă convins să riste niciodată iar în relatiile cu cei din jur este scrupulos si plin de malitiozitate.

4 martie: Nelinistit si cu mari incertitudini reuseste să dea peste cap nu numai viata proprie ci si vietile celorlalti. Tot ce vrea de la viată este să îsi găsească linistea si pentru acest lucru este în stare să facă orice compromisuri.

5 martie: Deschis oricăror propuneri, entuziast si din fericire pentru el va avea parte de multe satisfactii în viată. Ca persoană este foarte complicat, pe de o parte calm si rational, pe de altă parte agitat si imposibil de stăpânit.

6 martie: Fire labilă care preferă să se lase condus de altii decât să aibă initiative proprii. Îi place să fie înconjurat de o aură de mister si are preocupări în domeniul ocultismului.

7 martie: Evită cu multă diplomatie conflictele de orice natură si este total dependent de dragostea partenerului său. Are nevoie să se simtă iubit si ar fi în stare de orice pentru a păstra afectiunea persoanei iubite, chiar să se lase folosit.

8 martie: Vrea să trăiască bine iar farmecul personal îl ajută să aibă succes în rândul partenerilor de sex opus. Nu urmăreste să se realizeze încheind o căsătorie din interes si de aceea va căuta o persoană pe care să o iubească cu adevărat.

9 martie: Nu este în stare să privească lucrurile în mod obiectiv, fără să se implice mai mult decât ar trebui în probleme care de cele mai multe ori nu-l privesc. Datorită perseverentei si a faptului că analizează plin de precautie pasii pe care îi are de urmat va reusi să realizeze ceea ce si-a propus.

10 martie: Îi place să conducă pe ceilalti si nu renuntă la principiile sale chiar dacă este combătut cu cele mai solide argumente. Priveste lucrurile obiectiv si inteligenta lui îl ajută să le analizeze în mod just.


Al treilea decan ( 11 martie – 20 martie )

Este prin definitie un luptător care nu abdică niciodată, constient că viata este o permanentă luptă în care trebuie să fie agresiv, curajos si plin de initiativă, fără să astepte ajutor de la cineva. Plin de vanităti desarte îi suspectează pe toti si din această cauză are putini prieteni. În general este generos si tolerant cu capriciile celorlalti.

11 martie: Are o părere foarte bună despre el însusi si chiar dacă se simte trădat sau înselat nu va recunoaste acest lucru, orgoliul împiedicându-l să caute compătimirea la ceilalti.

12 martie: Se simte atras de viata plină de neprevăzut si desi este capabil să-si asume riscuri, lipsa simtul practic îl împiedică să obtină un statut social avantajos.

13 martie: Puternic atras de partenerii de sex opus de care devine complet dependent. Îsi doreste foarte mult să se simtă în sigurantă si dacă află că încrederea în persoana iubită i-a fost înselată va suferi cumplit.

14 martie: Are noroc în viată desi de multe ori se găseste pe marginea prăpastiei. Va face o căsătorie din interes pentru a avea acces la ceea ce se numeste lumea bună.

15 martie: Îl asteaptă succese importante atât în carieră cât si pe plan sentimental. Posedă mult tact si poate citi printre rânduri pentru a întelege exact sensul cuvintelor. Doreste să producă impresie în rândul celorlalti prin generozitate si corectitudine.

16 martie: Cunoaste urcusuri si coborâsuri frecvente. Ambitios, e în stare să-si urmărească planurile până când acestea se îndeplinesc, nerenuntând cu nici un pret la luptă.

17 martie: Îl interesează doar aspectele materiale ale vietii si în general se va bucura de o situatie financiară stabilă. În relatiile cu reprezentantii sexului opus se manifestă cam agresiv.

18 martie: În drumul lui va avea de înfruntat obstacole mari dar îsi doreste cu obstinatie să-si realizeze planurile si este perfect constient de propria valoare astfel încât va face orice efort îi este cerut în acest scop.

19 martie: Principala lui menire o consideră construirea unui cămin linistit si confortabil. Posedă calitătile necesare realizării unei cariere, fiind ajutat de inteligenta nativă si de perseverenta caracteristică.

20 martie: Nehotărârea si emotivitatea îl împiedică să-si impună punctul de vedere în fata celorlalti. Evită să se implice în probleme serioase desi este capabil să le facă fată.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2018
Anul Cainelui de Pamant
Invata Office, Excel ...


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1924 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.