ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 95563705 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
RAC
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Rac
Rac - Compatibilitati
22 iunie - 22 iulie

Semn de apă, cardinal, activ, feminin (introvertit), guvernat de Lună
Verbu1 caracteristic: "a simti"
Dominanta: sensibilitatea, profunzimea
Atuuri: fidelitatea, devotamentul fata de familie
Piatra norocoasă: perla
Metal: argint
Culoarea norocoasă: alb, argintiu
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 3, 8
Locurile norocoase: orase amplasate pe malul apelorRac-Rac

Firile asemănătoare îi apropie, simtindu-se inevitabil atrasi unul de celălalt. Când au probleme, se sprijină reciproc, încercând să depăsească momentul împreună.
Apar divergente în momentul în care unul dintre ei, dorindu-si prea mult să se regăsească pe sine însusi, se retrage în palatul lui de clestar, făcându-l pe celălalt să se simtă singur.

Rac – Leu

Impulsivitatea si extravanganta Leului nu fac altceva decât să-l umilească pe prea sensibilul Rac.
Există sanse să se înteleagă doar cu conditia ca Racul să accepte rolul de lider al Leului iar acesta să învete ce înseamnă stabilitatea unui Rac.

Rac-Fecioara

Cel mai adesea neîntelegerile dintre ei pornesc de la spiritul critic prea accentuat al Fecioarei, întotdeauna foarte ratională, lucru care-l deranjează pe hipersensibilul Rac.
Desi ambele semne sunt introvertite si exigente cu sine însusi dar si cu ceilalti, va exista un moment în care Racul nu va mai rezista ironiilor malitioase ale Fecioarei.

Rac-Balanta

Temperamentele mult prea diferite si lipsa de tact de care dau dovadă în relatia lor îi desparte.
Desi există un sentiment de admiratie reciprocă, Racul este prea cuminte si traditionalist pentru expansiva Balantă care la rândul ei îl va irita la culme pe Rac cu desele ei crize nervoase.

Rac-Scorpion

Ambele sunt semne de apă si au în comun sensibilitatea si felul de a fi mai rezervat. Relatia este excelentă, fie că este de scurtă sau lungă durată. Sansa aparitiei unui diferend este minimă.
Racul va suporta dominatia Scorpionului fără să se plângă iar acesta va fi fascinat de modul ciudat de a rationa al Racului.

Rac-Săgetator

Este aproape sigur ca legătura dintre aceste două semne nu va rezista foarte mult si asta datorită faptului că excesivul Săgetător nu se poate împăca cu timidul Rac.
Ceea ce îi apropie oarecum este dorinta de a călători si gustul pentru aventură, dar este destul de problematic dacă aceste aspecte sunt de ajuns pentru a le salva relatia.

Rac-Capricorn

Divergentele dintre cei doi se manifestă pe toate planurile, făcând imposibilă colaborarea dintre ei atât din punct de vedere profesional cât si sentimental. Capricornul este flegmatic iar Racul nu reuseste să treacă peste ironia sfidătoare a acestuia.
În plus, în timp ce Capricornul încearcă să-si creeeze o imagine cât mai favorabilă în ochii celorlalti pe Rac nu-l interesează acest aspect.

Rac-Vărsător

Este bine pentru amândoi să se limiteze la o cooperare pe plan professional, fără implicatii sentimentale.
Sunt plini de imaginatie si au certe inclinatii artistice dar temperamentele diferite îi despart fără drept de apel. Racul se manifestă în mod egoist si este posesiv, în timp ce Vărsătorul, doreste să-si păstreze cu orice pret libertatea.

Rac-Pesti

Au multe puncte comune mai ales în ceea ce priveste sensibilitatea, niciunul neagreând manifestările violente în limbaj sau gesturi. Racul admiră altruismul Pestilor si cum ambii au moduri de a gândi cel putin ciudate pentru cei din jur au toate sansele să se înteleagă excelent.
Dominatia Racului este evidentă, dar la fel de clar este că se înteleg doar din priviri, astfel că relatia lor poate fi una foarte serioasă si de lungă durată.

Rac-Berbec

Berbecul agresiv, plin de pasiune arzătoare nu se poate împăca cu moliciunea Racului. Primul îl consideră pe nativul din Rac plicticos, plin de tabieturi iar acesta se va considera jignit de impulsivitatea Berbecului.
Pe pozitie de egalitate nu vor fi nici măcar din punct de vedere profesional, Racul fiind clar dominat de Berbec.

Rac-Taur

În relatia lor, cei doi trebuie să învete să facă compromisuri dacă vor să ajungă la o întelegere si legătura lor să dureze.
În ciuda simpatiei manifestate la început si a dorintelor aproape identice: întemeierea unei familii numeroase în mijlocul căreia să ducă o viată linistită, între ei apar conflicte datorită firii orgolioase a Racului care nu se împacă cu pragmatismul Taurului.

Rac-Gemeni

Gemenii, superficiali cum sunt si aflati în permanentă agitatie îl irită pe conservatorul Rac, mai casnic si posesiv. Plin de umor si vivace, Gemenii vor fi totusi cuceriti de sentimentele profunde si de fantezia nelimitată a Racului. Există asadar sanse de a se întelege, e drept minore, dar există.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1752 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.