ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 95563481 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
RAC
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Rac
Rac - Ipostaze
22 iunie - 22 iulie

Semn de apă, cardinal, activ, feminin (introvertit), guvernat de Lună
Verbu1 caracteristic: "a simti"
Dominanta: sensibilitatea, profunzimea
Atuuri: fidelitatea, devotamentul fata de familie
Piatra norocoasă: perla
Metal: argint
Culoarea norocoasă: alb, argintiu
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 3, 8
Locurile norocoase: orase amplasate pe malul apelorBărbatul din zodia Rac

Desi este romantic si pasional, îsi va confectiona o platosă pentru protectie, pentru că se simte vulnerabil. Se preocupă de lucrurile exterioare si poate fi impresionat usor. Are o imaginatie fascinantă, pe care si-o va etala atunci când este amorezat, si care reprezintă un atuu important în tentativele de seducere. Are încredere în propriile sale păreri, si nu adesea va ignora sfaturile apropiatilor, chiar dacă stie că acestea sunt corecte. Este destul de instabil si capricios în ceea ce priveste optiunile sale pentru viată, însă este suficient de obiectiv pentru a sesiza esecurile celorlati si pentru a le recomanda solutii care îi pot sustine si propulsa.
Urmăreste să găsească o consoartă care să fie preocupată, ca si el, de stabilitatea si confortul unui cămin, unde să se poată refugia după stresul cotidian. Persoana iubită trebuie să-l sustină în demersurile sale si câteodată să fie plină de initiativă, însă să facă acest lucru cu discretie, pentru ca nativul Rac să nu creadă că i se contestă sau i se pun la îndoială calitătile si curajul său. Este capricios si optează pentru dese schimbări de directie care pot să contrarieze persoana iubită. Este fluctuant, putând fi când extrem de posesiv si atent, când nepreocupat si dezinteresat de relatiile familiale.
În relatiile filiale, se va arăta preocupat de o bună educatie a copiilor săi, pe care îi va înconjura cu o deosebită dragoste. Consideră că este de datoria sa să-i ajute să-si croiască un drum în viată, si va opta fie printr-o manieră autoritară de fixare a carierelor copiilor săi, fie pentru o consultare si o alegere personală a acestora. Se va simti împlinit atunci când copii săi vor reusi în viata, care va constitui, totodată, un nou prilej de a se evidentia fată de cunostintele sale.
Poate scoate din minti o femeie fără să o dezbrace. Desi pare retras si neavenit, intentivitatea sa va frapa si-o va surprinde în mod plăcut pe cea care a intuit sensibilitatea Bărbatului Rac. Calculat dar si stăruitor îsi va stârni partenera, care se va lăsa prinsă în jocul flirtului. Potent si interesat de senzualitate, caută să se împlinească si să-si asigure stabilitatea si din acest punct de vedere. Pretinde fidelitate, si nu de multe ori va fi înfierbântat în partidele conjugale.

Femeia din zodia Rac

Este feminitatea întruchipată. Sensibilă, atractivă, exuberantă si sentimentală, este dificil de cucerit pentru că tine suficient de mult la independenta ei. Îsi alege cu grijă partenerul, la care va aprecia frumusetea, însă nu se va ori numai la aceasta pentru că nu îi stă în fire să se oprească la primele impresii. Seducătoare, distinsă si pasională, este capabilă de un devotament impresionant fată de familia ei.
Apreciază corectitudinea si onestitatea, si nu agrează indiscretiile si comentariile despre viata sa familială si amoroasă.
Tine la stabilitatea cuplului si este interesată de o viată armonioasă, unde vrea să discute de la egal la egal cu partenerul său si să-i fie recunoscute calitătile. Se va implica cu pasiune si dinamism în toate problemele vietii de familie si nu va pregeta în a rezolva probleme casnice sau de altă natură.
Este o companie adorabilă si plină de voiosie, motive pentru care va fi apreciată de toti cei cu care vine în contact. Bună gospodină si organizatoare a reuniunilor familiale, va face ca domiciliul său să fie des vizitat de rudele si apropiatii săi. Tine sa rezolve în familie neîntelegerile si discutiile. Este iubită de copii săi pentru că le va acorda încredere si va discuta cu ei ca si cu niste oameni adulti. Nu optează pentru violentă în educarea celor mici si se va interesa îndeaproape de evolutia lor. Copiii săi vor aprecia spiritul său deschis precum si grija ce le-o poartă.
Cel care a întâlnit o femeie Rac, si aceasta îl place, trebuie să facă primul pas. Este interesată de deliciile si exuberantele erotice, si va face totul pentru ca ea si partenerul ei să se simtă satisfăcuti. Este pasională, supusă si senzuală. Nu se va sustrage de la jocuri amoroase ci se va dovedi fremătătoare, plină de afectiune.
Poate face partide reusite cu nativii din zodia Pestilor, Scorpionului, Taurului, Leului, Fecioarei.

Copilul din zodia Rac

Este foarte problematic si necesită un tratament deosebit. Are nevoie de afectiune si de încurajări permanente pentru a se simti confortabil. Poate întâmpina probleme în comunicare si va dificil pentru el să-si împărtăsească nedumeririle si problemele. Se simte terorizat atunci când se răsteste la el sau i se aplică corectii si va avea tendinta să se izoleze. De obicei este ascultutător si cooperant, si se va simti recompensat de aprecierile pozitive ale celorlati.
Datorită comportamentului său rezervat nu se va impune ca lider însă va fi căutat pentru ideile si sfaturile sale deosebite. Îi place să meargă la scoală pentru că este interesat de cunoasterea lucrurilor si a fenomenelor, si mai ales pentru că nu vrea să fie în urma celorlati. Este perseverant si prietenos, mai ales cu cei discreti, cu care simte că are o sensibilitate comună.
Eforturile sale trebuie să fie apreciate la adevărata lor valoare si în mod constant pentru a crea o punte de comunicare cu acest nativ, si pentru a nu-l forta să se izoleze si să se încăpătâneze.

Seful din zodia Rac

Ponderat, muncitor si precis, vrea ca disciplina adoptată de el să fie urmată si de colaboratorii săi. Deoarece una din preocupările sale o reprezintă o situatie financiară cât mai bună, va lupta din greu pentru a se impune si va munci din răsputeri pentru a-si păstra pozitia si privilegiile dobândite.
Vrea ca cei cu care lucrează să fie fideli companiei, urmărind îndeaproape evolutia fiecăruia. Contabilizează efortul depus si beneficiile aduse de fiecare angajat. Nu suportă ca pozitia si realizările sale să fie contestate, si se poate manifesta revansard cu cei care au îndrăznit asta.
Nu se va impune dacă va adopta o pozitie oscilantă si va fi necomunicativ cu colegii săi de lucru. De obicei, este corect în evaluarea performantelor si va compensa realizările deosebite.
Printre pasiunile caracteristice nativilor acestei zodii se numără colectionatul. Poate opta pentru o carieră în stiinte umaniste (istorie, stinte politice, drept). Pentru că adoră să cunoască lumea, poate să aibă succes în domenii care au legătură cu această pasiune: transporturi, geografie-geologie, relatii internationale, etc.

Subalternul din zodia Rac

Vrea din toată inima să se impună, asa că nu va agrea pozitiile inferioare ale ierarhiei profesionale. Desi se distinge prin atasament si initiativă, i se vor reprosa caracterul acid si tendinta de supraevaluare. Nu acceptă să se amestece nimeni în viata sa personală si nici să râdă pe seama lui.
Detestă să se simtă ridicol. Luptă pentru asigurarea propriului confort dar mai ales pentru cel al familiei sale.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1752 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.