ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 95563787 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
RAC
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Rac
Rac - Sexualitatea
22 iunie - 22 iulie

Semn de apă, cardinal, activ, feminin (introvertit), guvernat de Lună
Verbu1 caracteristic: "a simti"
Dominanta: sensibilitatea, profunzimea
Atuuri: fidelitatea, devotamentul fata de familie
Piatra norocoasă: perla
Metal: argint
Culoarea norocoasă: alb, argintiu
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 3, 8
Locurile norocoase: orase amplasate pe malul apelor
Racul este sensibil, emotiv si sentimental. Îi place postura de amorez si se poate impune prin farmecul său aparte. Este elegant si manierat. Stie să-si stăpânească dorintele, iar dacă consideră că a găsit un partener potrivit, va încerca să se apropie de acesta cu tenacitate.
Oarecum paradoxal, odată implicat într-o relatie, nativul va întâmpina greutăti în exprimarea proprilor sentimente, poate dintr-un reflex de apărare. Oricum va trebui să-si depăsească această temere, pentru că altfel va avea de suferit reprosurile iubitei. Poate deveni brutal si pasionat îndeosebi de sex.
În căsătorie, se va dedica familiei, dorind să împartă cu ei toate realizările, bucuriile si plăcerile vietii. Poate fi uneori gelos fată de consoarta sa si posesiv.

Introvertit si emotiv, Racul nu “atacă” deschis ci prin învăluire. Dacă este preocupat de cineva care-l atrage va consuma suficiente resurse pentru pregătirea “acrosajului”. Pentru că este conservator va opta pentru schemele clasice ale unei relatii: vizionarea unui film sau a unei piese de teatru, un spectacol de operă sau un concert simfonic. Apoi va căuta să deschidă o discutie despre experiente, pasiuni si aspiratii într-un cadru romantic. Poate fi tutuit si elogiat (si chiar îsi doreste si apreaciază asta). Desi poate părea entuziasmat după prima întâlnire, va calcula cu meticulozitate calitătile si defectele presupusului ales.

Este sensibil la caracterizările pozitive. Nu încercati să-l jigniti sau să-i faceti reprosuri pentru că riscati să devină un dusman de temut, care nu va evita să contabilizeze remercile ironice pe care i le-ati adus. Nu trebuie să-l bruscati si ar fi bine să lăsati ca relatia să mergă de la sine. Pentru că este preocupat de o bună situatie materială, care să-i permită împlinirea confortului si extravagantelor dorite, puteti să-l impresionati prin oferirea de cadouri, favoruri sau de idei care să-i permită ascensiunea. Dacă vă invită în oras, spuneti că preferati să plătiti nemteste, lucru care îl va măguli.

Are o bună dispozitie molipsitoare si o imaginatie care-l ajută în situatiile controversate. Urmăreste să-si asigure un confort interior si vrea reciprocitate. Ajută întotdeuna când i se cere ajutorul, uneori poate cu prea mult entuziast, motiv pentru care va fi luat drept naiv, însă îi place să fie folositor. Multumirile trebuie însă să fie pe măsură, pentru a mai apela apoi la el.
În relatia de cuplu se va dovedi seducător si preocupat de satisfacerea partenerului, iar bucuriile pe care le face asteptă să fie confirmate printr-u atasament deosebit.
Poate deveni, însă, irascibil si violent, dacă se simte amenintat sau dacă presiuni exterioare îi afectează stabilitatea. Câteodată este cu capul în nori si entuziasmat în realizarea unor proiecte care sunt de la bun început sortite esecului.

Trebuie să-l ajutati să-si dea singur seama de acest lucru si să-i spuneti de la bun început cum stau lucrurile. Nu-l lăsati să lenevească, si asigurati-vă că cuplul vostru este unul dinamic. Partenerul său trebuie să încerce să înteleagă caracterul si comportamentul nativului din Rac si e nevoie să-i repete constant că se poate baza pe suportul si afectiunea sa.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1752 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.