ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 95563752 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
RAC
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Rac
Rac - Zodia pe zile
22 iunie - 22 iulie

Semn de apă, cardinal, activ, feminin (introvertit), guvernat de Lună
Verbu1 caracteristic: "a simti"
Dominanta: sensibilitatea, profunzimea
Atuuri: fidelitatea, devotamentul fata de familie
Piatra norocoasă: perla
Metal: argint
Culoarea norocoasă: alb, argintiu
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 3, 8
Locurile norocoase: orase amplasate pe malul apelor
Primul decan ( 22 iunie - 1 iulie )

Este familistul prin excelentă, care se va dedica căminului si apropiatilor săi. Este blajin, melancolic si tandru, reusind să impresioneze prin caracterul său molcom. Se va delecta prin regizarea unor farse foarte reusite si de bun gust, asa că cei care i-au picat în plasă nu-i vor purta ranchiună ci se vor amuza la fel de copios ca si el. Va fi bucuros să păstreze armonia cadrului conjugal, si îsi va pune la contributie imaginatia pentru a-si face fericită consoarta si pentru a-i face cele mai plăcute surprize. Viata cu el nu este monotonă pentru că este interesat tot timpul de nou si de variatie.


22 iunie: Este dinamic si stăpân pe sine, si nu se va lăsa până ce nu a dus la bun sfârsit ceea ce si-a propus. Este un bun profesionist si nu are orgolii exagerate.

23 iunie: 23 iunie: Capricios si nedecis, va oscila mereu în alegerea propriului său drum. Când vesel si optimist, când tăcut si retras, va fi destul de greu de multumit. Nu are un trend pozitiv, dar se poate implica mai mult în activitatea sa profesională.

24 iunie: Dacă ar fi după el, toate se învârtesc în jurul lui pentru că el este centrul universului. Tenace si altruist, se va implica în protectia celor nevaforizati, si poate face carieră în domeniul drepturilor omului.

25 iunie: Este omul a cărei fată este împărtită în două: una veselă si alta tristă, dar nu vei sti nicioadată pe care si-o arată. Este un prestidigitator remarcabil, care vă poate uimi cu capacitatea lui de imitare, asa că nu-l penalizati pentru farsele pe care le pune în scenă pentru că asta este viata lui: exoticul.

26 iunie: Este preocupat de tot ce înseamnă realitatea înconjurătoarepe pe care o va studia cu pasiune. Spirit sintetic, se poate evidentia datorită talentului în artele frumoase, pentru că retine esentialul din lucruri si oameni.

27 iunie: Se aruncă cu capul înainte, si îsi ia masuri de protectie de foarte putine ori. Nu este potrivit pentru sectorul finaciar, pentru că este în stare să facă investitii nerentabile. Este recomandabl să fie mai prudent si să se consulte cu colegii săi.

28 iunie: Tendinta lui de a se plasa în centrul atentiei îi poate aduce mari prejudicii. Cu toate micile sau marile lui defecte are toate sansele de a iesi învingător din orice conflict, căci este foarte inteligent.

29 iunie: Rezervat si introvertit va avea reale probleme de comunicare. Are nevoie de prieteni adevărati care să-l înteleagă si să-l sustină, pentru că nu de putine ori va avea intentia de a se izola atunci când va crede că a fost bruscat.

30 iunie: Poate reactiona violent atunci când este călcat pe coadă, mai ales pentru că nu agrează reprosurile. Tine să-si expună întodeauna propriile păreri si nu este deschis discutiilor, mai ales când i se demonstrează precaritatea lor.

1 iulie: Poate fi luat drept naiv, moale si chiar de modă veche, însă vorbele si faptele sale sunt foarte expresive. Desi este destul de des ironizat, va avea tăria de a se impune prin proprile sale forte.


Al doilea decan ( 2 iulie - 12 iulie )

Nu are încredere în ceilalti si va fi suspicios la orice comentariu asupra lui. Este lucid, apreciază corect realitătile umane si se poate realiza ca om de afaceri. Pretinde fidelitate în relatiile cu ceilati, chiar dacă uneori va folosi un limbaj nu tocmai decent. Este greu de depăsit si convins că, din când în când, si el mai greseste. Nu vă lăsati usor înselati de zâmbetul său ironic si malitios, pentru că aceasta este masca pe care o foloseste pentru protectia proprie.

2 iulie: Nestatornic si liberin, se va implica cu pasiune în orice relatie. Va face o căsătorie din interes care să-l ajute să urce pe scara socială cât mai sus cu putintă. Detestă sentimentalismele ieftine.

3 iulie: Dinamic si întreprinzător, nu se va da în lături de la nici o expeditie sau aventură de orice fel. Din acest motiv are nevoie de un partener care să-i înteleagă dorintele si să-i respecte libertatea.

4 iulie: Incisiv si războinic, crede că are ceva de împărtit cu toată lumea. Nu este impresionat decât de nevoile proprii prea putin păsându-i de ce fac cei din jurul său. Are o părere bună despre sine, si va contracara orice critică adusă lui chiar dacă este reală.

5 iulie: Este un tip muncitor si va depune un efort deosebit pentru a-si realiza visurile. Chiar dacă este pus într-un loc, considerat de apropiati ca nepotrivit, prin temeritatea sa va căuta să depăsească aceste greutăti.

6 iulie: Pasiunile artistice nu rămân doar idealuri, pentru că ceilalti au nevoie de frumos. Distinctia si deschiderea lui îl pot ajuta să-si împlinească dorintele, chiar dacă la un moment dat, ele pot părea utopice.

7 iulie: Tentat să se retragă în solitudine, va realiza că pentru a fi cu adevărat om trebuie să relationeze cu semenii săi. Chiar dacă este introvertit si discret, tocmai aceste dezavantaje, în opinia lui, pot să constituie atuurile proprii.

8 iulie: Rafinat si preocupat de frumos, nu poate găsi o realizarea mai mare decât în calitate de filantrop. Iubeste distinctia si este atras irezistibil de armonie si permanentă.

9 iulie: Simte nevoia să-si impună propria autoritate si conceptie de viată. Va avea succes numai dacă va renunta la cerintele sale, uneori excesive si extravagante. Prestigiul său va creste si va fi apreciat dacă nu va uita că e totusi un om.

10 iulie: Temperamental si entuziast, este nerăbdător să se implice aproape în orice. Esecurile sunt inerente în acest caz, dar acest lucru nu înseamnă că nu se poate pune bază pe el sau că este neserios.

11 iulie: Se poate folosi cu nonsalantă de buna-credintă a celor cu care vine în contact însă nu trebuie să abuzeze pentru că oricând roata se poate întoarce si va trebui să returneze o parte din privilegiile obtinute.

12 iulie: Este atrăgător iar compania lui este una din cele mai dorite si căutate. Este deschis si plăcut ca interlocutor, iar ideile si capacitătile sale analitice îl vor face remarcat.


Al treilea decan ( 13 iulie - 22 iulie )

Este un om de încredere, căruia puteti să vă confesati si care stie să fie discret. Este oarecum paradoxal pentru că desi se poate apela fără restrângeri la ajutorul său iar usa casei sale este întotdeuna deschisă, este un individ căruia îi place solitudinea si linistea. Este preocupat de latura ezoterică a vietii si de misterele lumii. Îsi va cauta cu răbdare partenerul dorit pentru că doreste ca mariajul său să fie armonios si să-l împlinească.


13 iulie: Este dependent de cei din anturajul său, si poate că ar trebui să aibă mai multă încredere în propriile sale forte. Se simte stânjenit atunci când este admonestat si acceptă discutiile constructive.

14 iulie: Nu vrea sau nu poate să-si mărturisească frământările. Are o bună părere despre sine, iar asta îl va ajuta să depăsească barierele din viată. Este inteligent, iar intuitiile sale se confirmă de cele mai multe ori.

15 iulie: Nu stie prea bine ce vrea, deci în consecintă nu stie pe ce să se axeze. Este neîntrecut în făurirea de planuri si proiecte care să-l propulseze, însă viata nu este făcută numai din visuri si sperante, mai are nevoie si de cineva care să le pună în practică.

16 iulie: Este nestatornic si împrăstiat, nereusind să se facă apreciat. Se simte izolat si persecutat, însă nu constientizează că inconstanta sa este generatoare de dezamăgiri.

17 iulie: Este pragmatic si preocupat excesiv de bunăstarea materială. Întruchiparea adevărata a laturii pământesti a Racului, ceea ce îl interesează este doar beneficiul personal. Nu are prea multi prieteni si nu se poate spune că ceilati se dau în vânt după el.

18 iulie: Nu se teme de provocări, de orice fel ar fi ele. Poate fi apreciat ca fiind nesăbuit si imprudent, motiv de aprinse discutii cu cei din jurul său, însă temeritatea sa îl va ajuta să depăsească momentele dificile.

19 iulie: Inteligent, însă - în acelasi timp - plin de sine, se va impune pentru că va sti să fructifice oportunitătile. Se foloseste de oamenii cu abilitate urmârind să-si atingă scopurile. Posedă o mare putere de atractie, iar camarazii săi îl vor recunoaste ca un adevărat lider.

20 iulie: Crede că tot ce zboară se mănâncă si această naivitate este taxată frecvent de cei cu care vine în contact drept prostie. Se va dedica partenerului său si nimic nu-l va împiedica să încerce să-i ofere acestuia confortul material si afectiv pe care acesta si-l doreste.

21 iulie: Este intuitiv si practic, încercând să pătrundă în misterele vietii. Va încerca să-si explice siesi si celorlati minunatele legi ale naturii, aceea sub a cărei oblăduire ne aflăm cu toti.

22 iulie: Încăpătânat si greu de cap, va fi dificil de agreat de ceilalti. Nu acceptă să fie mustrat chiar dacă stie că a gresit, si va avea tot timpul ceva de comentat atrăgându-si nemultumirile sefilor care au impresia că vrea să le submineze autoritatea.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1752 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.