ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 95563817 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
RAC
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Rac
Rac - Zodia
22 iunie - 22 iulie

Semn de apă, cardinal, activ, feminin (introvertit), guvernat de Lună
Verbu1 caracteristic: "a simti"
Dominanta: sensibilitatea, profunzimea
Atuuri: fidelitatea, devotamentul fata de familie
Piatra norocoasă: perla
Metal: argint
Culoarea norocoasă: alb, argintiu
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 3, 8
Locurile norocoase: orase amplasate pe malul apelor
Semnul zodiacal al Racului, al patrulea în ordinea horoscopului, este influentat de Lună, simbol al fertilitătii si al instinctului dominator si acest lucru se reflectă în desele schimbări de dispozitie ale nativului. Când Luna se află într-un semn aflat în contradictie cu Racul, acesta devine hipersensibil si reactionează în consecintă.
În opozitie cu Racul se află Capricornul care este preocupat de părerea celorlalti vis-á-vis de el si de actiunile sale în timp ce Racul se gândeste în permanentă la bunăstarea familiei, încercând să o protejeze cât mai mult, lucru care la un moment dat devine prea obositor pentru acestia iar pe Rac, grija excesivă îl poate transforma într-o persoană posesivă.

Racul are ca principală caracteristică devotamentul, în primul rând fată de familie si din această cauză de cele mai multe ori îsi dedică viata celorlalti, uitând de sine însusi. Cel mai mult îsi doreste stabilitatea afectivă, siguranta emotională si de aceea îsi doreste o familie solidă, numeroasă în mijlocul căreia să se simtă ocrotit.
Conservator, tine foarte mult la valorile traditionale, la copii, familie si păstrează un permanent contact cu acestea.
Fire impresionabilă, emotivă, îsi exprimă sentimentele si emotiile în mod zgomotos si nu va ezita să-i manipuleze pe ceilalti prin aceste manifestări pentru a obtine ceea ce îsi doreste. Este foarte egoist chiar dacă în aparentă pare foarte amabil si trebuie să tineti cont că el de fapt nu are încredere în nimeni. Îsi cunoaste foarte bine interesul si consecvent cum este va sti cum să profite de orice ocazie, exagerând chiar si iritându-i pe ceilalti dar pentru el nu contează.
Vointa care-l conduce si spiritul combativ, precum si entuziasmul îl vor ajuta să-si atingă scopul.

Poate oferi sfaturi bune si pertinente pentru că are un fin spirit de observatie, posedă o memorie excelentă si este prudent.
Este legat cam prea mult de trecut si îi place să trăiască din amintiri, preferând să colectioneze tot felul de lucruri mai mult sau mai putin pretioase dar care să-i aducă aminte de trecut. Romantic, plin de imaginatie, îi place să-si amenajeze interiorul cât mai cald si intim cu putintă.
Dacă iubeste trecutul nu înseamnă că întoarce spatele prezentului, dar preferă să se bazeze pe propria experientă.
Schimbător, ca orice semn de apă, trece brusc de la o stare la alta si nu are răbdare să analizeze problemele, bazându-se pe ratiune si intelect, ci reactionează urmându-si intuitia.

De felul lui zgârcit, Racul se privează de micile bucurii ale vietii pentru că din punctul lui de vedere eset o prostie să arunci banii pe tot felul de fleacuri, chiar dacă aceste fleacuri îti fac plăcere.
Tăcut, introvertit, observă cu atentie tot ceea ce este în jurul său, lipsit de reactii rapide are momente de agresivitate, când se enervează cumplit si tot atât de rapid îi trece, uitând de la ce a pornit totul.
Ar vrea să-i conducă pe ceilalti dar desi este inteligent, rolul de lider nu îl prinde, fiind prea nervos si bănuitor în relatiile cu cei din jur ceea ce nu îi atrage foarte multă simpatie. Iar acest aspect al agresivitătii Racului se datorează vulnerabilitătii sale pe care încearcă să o ascundă, evitând să ceară ajutorul cuiva chiar si atunci când îsi dă seama că singur nu are nici o sansă să se descurce.

Are curaj dar actionează de cele mai multe ori bazându-se mai mult pe ceea ce simte decât pe ratiune si acest lucru poate părea celorlalti nesăbuintă. Nu tine neapărat să se implice indiferent despre ce este vorba si dacă poate se detasează complet, abordând un aer arogant.
Detestă să asculte de autoritatea cuiva dar cu toate acestea, munceste din greu pentru că detestă trândăvia.
Se face greu înteles si desi ideile sale sunt uneori excelente ceilalti nu le iau în considerare pentru că nu stie cum să le prezinte.

În ciuda faptului că are o minte organizată este superstitios, acordând prea multă importantă unor lucruri pe care ceilalti nu le consideră decât simple coincidente dar care pentru el capată proportii uriase.
Nu suportă să fie criticat de nimeni,indiferent dacă este vorba de prieteni, familie sau sefi si nici să se simtă presat mai ales din punct de vedere sentimental, devenind în aceste situatii devine foarte agresiv.
Îi place să călătorească, deoarece are o fire curioasă si vrea să afle lucruri noi, să încerce si altceva care i-ar putea contrabalansa puternicul conservatorism.

Încearcă să-si păstreze aer dur chiar agresiv în orice împrejurare, să pară sigur de sine pentru că încearcă să-i domine pe ceilalti dar nu reuseste întotdeauna astfel încât zâmbetul lui este mai degrabă un rânjet sarcastic iar privirea răutăcioasă. Atunci când este vesel nu vei putea citi pe fata lui bucuria propriu-zis ci mai mult un aer condescendent.
Slăbiciunea Racului este evidentă si în aspectul fizic, de cele mai multe ori fiind palid, cu o privire temătoare sau absentă, departe de realitate. La nativul Rac si gesturile sale sunt moi, se miscă lent, parcă fără vigoare ca si cum n-ar vrea să-si consume energia. I se pot citi cu usurintă sentimentele pe fată pentru că nu-si poate ascunde paloarea când are emotii sau dimpotrivă roseala când se bucură.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1752 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.