ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 94771855 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
SAGETATOR
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Sagetator
Sagetator - Compatibilitati
22 noiembrie - 20 decembrie

Semn de foc (schimbator), masculin (extrovertit), guvernat de planeta Jupiter
Verbu1 caracteristic: "a vedea"
Dominanta: cunoasterea
Atuuri: intuitie, anticipare
Piatra norocoasă: turcoaz (peruzea)
Metal: cositor
Culoarea norocoasă: purpura, bleumarin
Ziua norocoasă: joi
Cifre norocoase: 2, 7
Locurile norocoase: spatiile exterioare, deschiseSagetator-Sagetator

Apropierile dintre ei pot fi fericite doar dacă vor proveni din acelasi mediu social, vor avea grade de instructie apropiate sau preocupări comune. Pot lucra bine împreună pentru că amândoi îsi cunosc propria valoare însă se vor întelege doar dacă îsi vor accepta unul altuia ideile si nu se vor lansa în discutii contradictorii. Posibile conflicte sentimentale pentru că nu stiu să accepte si cu atât mai putin să înteleagă infidelitătile proprii.

Sagetator-Capricorn

Extrovertitul si amuzantul Săgetător se va adapta greoi cu retrasul si taciturnul Capricorn. Desi amândoi iubesc libertatea, o interpretează în mod diferit. Săgetătorul este malebil si nu se eschivează să cerceteze subiecte interzise, pe când Capricornul este rigid si conservator. Dacă sentimental relatia lor nu va fi îndelungată, pot face o echipă bună din punct de vedere profesional.

Sagetator-Varsator

Ambii au o mobilitate impresionantă si îndrăgesc excursiile, escapadele, voiajele. Vor face un cuplu dinamic si se pot întrece în evaluarea numărului important de cunostiinte ale fiecăruia. Adoră să-si petreacă timpul liber împreună, frecventând serate, cubluri, magazine, petreceri. La serviciu fiecare este interesat de recunoasterea calitătilor, valorilor si capacitătilor.

Sagetator-Pesti

Nu este o combinatie foarte fericită pentru că desi au multe lucruri comune, aspiratiile si viziunea asupra vietii este diferită. Lentul, discretul si romanticul Pesti nu se va acomoda la dinamismul si ritmul infernal de lucru al Săgetătorului. Nu sunt excluse relatiile acceptabile între cei doi nativi, însă nevoia de stabilitate si protectie a Pestilor îl poate incomoda pe libertinul Săgetător

Sagetator-Berbec

Ambii sunt impetuosi si energici, asa că legătura lor nu va fi una monotonă. Berbecul îsi va asuma initiativa, care va fi mai fructuoasă pentru că este mai bine organizat si va putea potenta resursele Săgetătorului. Fiecare apreciază curajul si competitivitatea ceiluilalt. Săgetătorul va reusi să-l tempereze pe Berbec si îl va face să înteleagă care îi sunt carentele.

Sagetator-Taur

Perioada de acomodare este lungă pentru că temperamentele lor sunt diferite: volubilitatea, spontaneitatea si exuberanta Săgetătorului vor trebui împăcate cu posesivitatea, spiritul pasnic si automatismele Taurului. Si unul si celălalt sunt încăpătânati, preocupati de explorarea lumii si de atingerea scopurilor. Se preconizează conflicte frecvente în relatia intimă, însă o colaborare eficientă profesională.

Sagetator-Gemeni

Legătura dintre ei este deosebit de fructuoasă, pentru că au în comun tenacitatea, spiritul de investigatie si înclinatia spre aventură. Au preocupări comune si discutiile dintre în nici un caz nu sunt plictisitoare, iar week-endurile petrecute alături de ei sunt memorabile, atât prin frumusetea peisajelor văzute cât si prin gradul sporit de risc la care se vor expune.

Sagetator-Rac

Diferentele temperamentale sunt mari: primul este deschis, generos si imprevizibil iar celălalt posesiv si arivist, desi ambii îsi apără cu îndârjire libertatea. Ceea ce îi apropie este imaginatia fabuloasă, care dacă este canalizată spre proiecte comerciale le poate asigura un succes stabil. Săgetătorul trebuie să fie foarte prevenitor în legătură cu aprecierile negative pentru că Racul este sensibil si susceptibil.

Sagetator-Leu

Sunt dinamici, impetuosi si puternici, si pot forma un cuplu solid. Scopul lor comun îl constituie realizarea profesională si sufletească. Se înteleg foarte bine, ambii fiind plini de vitalitate si ambitiosi. Poate că efervescenta vocală a Săgetătorului poate fi îndreptată spre complimente, necesare si apreciate de Leu, iar acesta poate întelege ce înseamnă altruismul si generozitatea.

Sagetator-Fecioara

Sunt doi duelisti care mânuiesc cu abilitate cuvintele iar discutiile aprinse dintre ei pot fi presărate cu expresii colorate. Unul este expansiv si energic, pe când celălat este static si meticulos. Este bine ca Fecioara să nu abuzeze de comentarii ironice la adresa Săgetătorului, care poate răspunde fie incisiv, fie o va lăsa să se consoleze singură.

Sagetator-Balanta

Pasiunea pentru artă si cultură, umanismul si echidistanta fiecăruia îi pot apropia. Pasnica Balantă are nevoie de un partener afectuos, stabil si de un cămin confortabil. Poate că Săgetătorul îsi va găsi loc de manifestare chiar în locuinta conjugală pe care Balanta o poate transforma într-un apreciabil loc de întâlnire, de discutii si de dans

Sagetator-Scorpion

Atractia fizică si aprecierea caracterului celuilalt nu pot constitui o retetă pentru fericire. Amândoi sunt curiosi, însă primul va fi interesat de lume pe când celălalt de psihicul acestuia. Săgetătorul nu este la fel de analitic ca Scorpionul, însă îsi fructifică mai bine inventivitatea. Se pot da lupte surde pentru cucerirea întâietătii, însă reprosarea defectelor îi poate separa.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1755 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.