ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 94772316 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
SAGETATOR
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Sagetator
Sagetator - Ipostaze
22 noiembrie - 20 decembrie

Semn de foc (schimbator), masculin (extrovertit), guvernat de planeta Jupiter
Verbu1 caracteristic: "a vedea"
Dominanta: cunoasterea
Atuuri: intuitie, anticipare
Piatra norocoasă: turcoaz (peruzea)
Metal: cositor
Culoarea norocoasă: purpura, bleumarin
Ziua norocoasă: joi
Cifre norocoase: 2, 7
Locurile norocoase: spatiile exterioare, deschiseBarbatul din zodia Sagetator

Este foarte simpatic, elegant si curajos, făcând impresie în orice conjunctură. Dacă v-ati complăcut într-o existentă oarecum monotonă, nu aceasi impresie veti avea dacă aveti o legătură cu un nativ din Săgetător. Nu-l asteptati acasă cu mâncarea pregătită ci optati pentru un program comun în oras. Nu este un contemplativ ci unul care se implică cu pasiune în viata de zi cu zi. Are un umor seducător si este sarmant. Iubeste compania feminină si nici acestea nu-l privesc cu indiferentă. Este elegant, cu o tinută impecabilă si impunătoare, curat, îngrijit si parfumat, iar imaginea sa va avea impact asupra femeilor. În societate va fi când foarte vorbăret si aventuros, când retinut si discret.
Îi face o deosebită plăcere să fie în lumina reflectoarelor si, în consecintă nu-l prea veti găsi la propriul domiciliu. Îi plac copii si vrea să aibă cât mai multi, speră că sotia sa îi va întelege personalitatea si va accepta diversele escapade. Desi nu-i place să fie burlac, se decide greu pentru o legătură stabilă. Se va zbate pentru a procura tot confortul necesar unei familii. Partenera sa, e recomandabil să nu fie cicălitoare, pentru că s-ar putea să-l sperie si să-l contrarieze.
Personalitatea sa este captivantă, în el îmbinându-se frecvent preocupările intelectuale cu gustul pentru misterios si interzis. În dragoste este exuberant si subtil. Sotia sa nu trebuie să aibă exigente sporite, ci trebuie să aibă în atentie metode rafinate de potentare a abilitătilor partenerului său. Copii săi vor avea parte de o educatie în care va pune accent pe capacitatea lor critică si pe progresismul ideilor lor. Este îndrăgostit de natură si animale, iar aceste pasiuni îi pot contamina si pe cei cu care vine în contact.
Este extrovertit, îndrăznet si direct, un tip jovial, care nu are probleme de comunicare cu persoanele apartinând altor categorii sociale. Manifestă compasiune pentru cei necăjiti, pe care nu ezita să-i sprijine de câte ori are posibilitatea, fie prin bani, fie prin diverse ajutoare. Desi este adeptul iubirii totale si profunde, nu se poate spune că este constant în dragoste.

Femeia din zodia Sagetator

Foarte îngrijită, cochetă si manierată, face o impresie deosebită oriunde se duce. Exercită o mare putere de seductie asupra barbatilor prin elegantă, blândete si drăgălăsenie. Pare întotdeuna mândră si retinută, degajând o anume afectare si fiind foarte hotărâtă în tot ceea ce face. Va fi întotdeuna cu zâmbetul pe buze, amuzantă; este o bună prietenă. Îi place să fie apreciată pentru ceea ce face la locul de muncă, si va acorda o bună parte din timpul si preocupărilor sale carierei. Are nevoie de independentă pe care si-o apără cu fermitate, ripostând atunci când cineva atentează la libertatea ei. De obicei este ratională însă nu dezaprobă câtusi de putin aventura.
Ca sotie e deosebit de agrebilă. Este o gospodină model fără a-si irosi toate resursele în menaj si bucătărie. Doreste ca viata ei matrimonială să fie linistită si totodată pasionantă. Dacă partenerul ei nu va întelege si preocupările ei exterioare căminului si pe deasupra va fi si posesiv, îsi va îndrepta energia spre realizare unei cariere de succes. Sotul să trebuie să fie inteligent, cult si mobil, si trebuie să-i ofere cât mai dese voiaje la sfârsit de săptămână. Îsi păstrează tineretea fizică si spirituală până la vârste foarte înaintate, lăsând un aer inocent de femeie copil.
În relatiile de cuplu va căuta să afle pasiunile sau problemele sotului săi, fiind întotdeauna o bună sfătutitoare. Nu-i place să fie mintită sau înselată. Este senzuală si este capabilă de trăiri intense. Este o mama deosebită pentru odraslele sale, cu care va petrece mult timp si pe care îi va răsfăta. Nu va fi tiranică si nu la va hotărî cariera ci va căuta să le acorde un grad suficient de ridicat de libertate. Le va asigura o educatie aleasă si va căuta să le stie preocupările

Copilul din zodia Sagetator

Acordă o importantă deosebită studiului si va avea parte de răutăti din partea colegilor care îl considera un tocilar. Este silitor si va fi interesat să-si lărgească câmpul de cunostinte. Nu va fi usor de crescut pentru că îsi va etala propria opinie încă de mic. Este deosebit de precoce si curios. Va învăta să scrie si să citească de la vârste foarte fragede. Dovedeste mari înclinatii spre sudiu, parcurge foarte multe cărti si publicatii, chiar dacă nu sunt indicate vârstei lui lui, ci a unora mai mari. Părintii vor avea de furcă cu el, pentru că va cere să fie considerat ca un adult.
Va avea multi prieteni multi si va participa des la activităti extrascolare. Este bine să nu-i fie impus un program riguros, pentru că stie când să se pună pe treabă. Este inteligent iar performanta sa va evoua odată cu rafinarea gustului pentru aventură. Va fi printre primii atât la învătătură cât si la experimentarea problematicilor specifice vârstei. Va fi ironic de tânăr, si câteodată zeflemitor si sarcastic.

Seful din zodia Sagetator

Este locul unde se simte cel mai confortabil, pentru că stie că este superior celorlalti iar această pozitie este recunoasterea meritelor si eforturilor personale. Desi nu pot fi contestate calitătile sale profesionale si manageriale, accede cu dificultate în posturile cheie. Nu se va bosumfla dacă nu a fost nominalizat pentru o functie de conducere, pentru că îsi cunoaste valoarea si oricum se află frecvent în centrul atentiei. Ceea ce-l favorizează este abilitatea de a se face util si modul în care îi convinge pe ceilalti să-i recunoască autoritatea. Nu va ezita să se pronunte asupra chestiunilor litigioase. Stie cum să organizeze activitatea institutiei pe care o conduce, si va încerca să fie în temă cu orice nedumerire sau nemultumire a personalului. Este amabil, politicos si întotdeauna bine-dispus. Usa biroului său va fi întotdeauna deschisă. Nu suportă rutina si monotonia, însă nu se poate afirma că este inconsecvent sau că nu-i place meticulozitatea. Atunci când prestigiul său va fi pus în discutie va răspunde franc provocărilor. Nu se teme de polemici si nici nu se ascunde după cuvinte. Calculează cu atentie fiecare miscare. Obiectivele pe care si le propune pot părea generoase însă le va urmări cu tenacitate. Poate face carieră în toate domeniile ce presupun mobilitate: comert, jurnalism, explorator, misionar, medic.

Subalternul din zodia Sagetator

Dacă lucrati cu un nativ din Săgetător nu încercati să-l legati de birou. Nu se poate spune că este fericit în această postură dar se va achita cu constinciozitate de însărcinările sale. Munceste sustinut chiar dacă nu este renumerat pe măsura efortului depus. Pentru a-i mări randamentul puteti să-i diversificati atributiile, în care să alterneze munca de teren cu activitatea de birou. Va fi considerat uneori nesuferit, tocmai pentru că din cauza faptului că doreste să fie echitabil, nu se abtine de la a-si spune propria părere, chiar dacă uneori această poate strica bunele relatii între colegii săi. Stie cum să se facă apreciat si nu desconsideră munca celorlati. Are un ritm propriu de muncă si nu trebuie să fie fortat să-l adopte pe al altora. Nu uitati că reusita este asigurată de productivitate si nu neapărat de numărul de ore de lucru petrecute la birou. Are un simt al umorului deosebit si este foarte volubil. Nu abuzati de bunătatea si de altruismul său pentru că, desi optează uneori pentru muncă patriotică, nu înseamnă că-l puteti folosi constant ca voluntar. Are încredere în propriile forte, îsi cunoaste valoarea si nu este superficial. Relatiile lui cu colegii si superiorii sunt cordiale. Este un bun camarad pe care se poate conta la nevoie. Nu agreează ideea de a fi înselat si nu este executantul fidel al capriciilor sefilor. Nu contati întotdeauna pe suportul lui, pentru că dacă nu au fost satisfăcute cererile sale despre care v-a vorbit suficient, poate să-si ia transferul atunci când este mai mare nevoie de el.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1755 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.