ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 94771991 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
SAGETATOR
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Sagetator
Sagetator - Zodia pe zile
22 noiembrie - 20 decembrie

Semn de foc (schimbator), masculin (extrovertit), guvernat de planeta Jupiter
Verbu1 caracteristic: "a vedea"
Dominanta: cunoasterea
Atuuri: intuitie, anticipare
Piatra norocoasă: turcoaz (peruzea)
Metal: cositor
Culoarea norocoasă: purpura, bleumarin
Ziua norocoasă: joi
Cifre norocoase: 2, 7
Locurile norocoase: spatiile exterioare, deschise
Primul decan ( 22 noiembrie - 1 decembrie )

Este un tip plin de sarm, jovial si întreprinzător, care va avea un succes deosebit. I se poate reprosa că este infatuat si îsi arată coltii când este nervos. Nu va încerca să-si corecteze aceste defecte decât atunci când va realiza că îi împiedică ascensiunea socială. Este curajos si consecvent, iar dacă va avea o situatie materială bună va încerca să se înconjoare de cât mai multe lucruri de bun-gust.


22 noiembrie: Este foarte competent în tot ceea ce întreprinde, fiind înzestrat cu o minte agilă si eficientă. Are un discernământ de invidiat, însă nu trebuie să explice tuturor aspiratiile sale.

23 noiembrie: Este consecvent si intuitiv, iar farmecul său personal îl va ajuta să depăsească anumite conjuncturi nevaforabile. Are un simt analitic bine dezvoltat si acordă o atentie sporită detaliilor.

24 noiembrie: Istet si răzbătător, va munci din greu pentru a-si realiza proiectele. Este comunicativ si se înconjoară de nenumărati prieteni. Este o prezentă foarte agreabilă si este foarte apreciat de cei cu care vine în contact.

25 noiembrie: Poate părea o persoană vicleană, orgolioasă si nestatornică si chiar asa este în bună parte. Nu va încearcă să se schimbe. Este foarte independent si nu-i place să-i fie îngrădită libertatea.

26 noiembrie: Îsi asumă foarte multe responsabilităti însă nu are forta necesară pentru a le duce la capăt. Are nevoie de o mai bună stăpânire de sine. Este o fire foarte agitată si care se poate risipi fără să-si dea seama.

27 noiembrie: Desi poate părea static si lipsit de initiativă, se va implica cu pasiune în toate proiectele în care este cooptat. Va face totul pentru a-si asigura o situatie financiară stabilă.

28 noiembrie: Este o persoană căruia nu-i place să stea într-un singur loc. Dacă realizările sale nu vor fi considerate satisfăcătoare va tinde să se izoleze. Nu-i place incertitudinea si va învăta să ocolească obstacolele cu abilitate.

29 noiembrie: Trebuie să-si dea seama că linia vietii nu este dreptă ci că mai există si curbe. Nu trebuie să fie îndărătnic ci este suficient să-si dea seama că nu trebuie să renunte la verticalitatea sa pentru a fi considerat un om onest.

30 noiembrie: Nu-i place să se implice în proiecte de anvergură. De obicei este constant în gusturile sale. Are mare încredere în oameni si s-ar putea să aibă de pierdut din acest motiv, însă trebuie să stie că bunătatea este o virtute.

1 decembrie: Are constiinta propriei valori si va munci cu foarte mult elan atunci când recompensa este pe măsura efortului depus. Va profita de toate oportunitătile care se ivesc pentru că doreste să aibă o situatie materială convenabilă.


A1 doilea decan ( 2 decembrie - 11 decembrie )

Mai putin dinamic decat nativul din prima perioadă, va pune un accent deosebit pe întelepciune si pe împlinirea din punct de vedere spiritual. Este o prezentă agreabilă, are un simt savuros al umorului si maniere distinse. Înclinat spre introspectie, poate avea probleme în adaptarea la locul de muncă, dar va căuta să se impună prin aplicare vastelor sale cunostiinte. În dragoste este tandru si romantic, fiind mai putin agresiv în urmărirea intereselor sale


2 decembrie: Este destul de fixat în propria gândire si va sesiza întotdeuna care sunt modalitătile de promovare. Este frământat, instabil si preocupat de efectul demersurilor sale pe plan intelectual.

3 decembrie: Nu va depune un efort considerabil pentru a se impune pentru că inima sa bună va atrage numeroase persoane, dornice să se revanseze prin favoruri si cadouri care îi vor face viata foarte bogată.

4 decembrie: Hotărât si transant, îsi va urmări cu consecventă scopurile. Este deosebit de inteligent si va folosi căile si metodele cele mai eficiente pentru îndeplinirea demersurilor sale, fie că sunt intelectuale fie antreprenoriale.

5 decembrie: Inconstant si frivol, va fi preocupat îndeajuns de mult de seductie si amor. Apelează la tot feluri de tertipuri pentru a se face remarcat. Este însetat de frumusete si armonie, având o fire foarte pasională.

6 decembrie: Are probleme de comunicare cu ceilalti, pentru că nu-si pune în ordine gândurile si nu reuseste să comunice eficient. Desi este plin de fantezie nu va reusi să–i facă pe ceilalti să-i înteleagă initiativele.

7 decembrie: Este un nativ foarte capricios, mai introvertit, care nu se poate mobiliza suficient de bine atunci când este necesar. Esecurile nu-l sperie ci, dimpotrivă, îl ambitionează. Are un suflet cinstit care îl scoate din multe impasuri.

8 decembrie: Este dependent de opinile apropiatilor referitoare la propria persoană. Este labil si poate reactiona brutal atunci când se va simti ignorat sau calitatea muncii prestate de el va fi îndoielnică iar sefii îl vor critica.

9 decembrie: Ezitant si frustrat, nu îi dă seamă că ceilalti îl evită tocmai din cauza susceptibilitătii, rigiditătii si orgoliului său nemăsurat. Nu are încredere în ceilalti si nu acceptă sfaturi, având încredere doar în propria judecată.

10 decembrie: Este un tip cu picioarele pe pământ, care nu se teme de obstacole si de greutăti ci le va face fată cu curaj. Este deosebit de inteligent si competent în tot ceea ce face. Îsi urmăreste cu consecventă obiectivele.

11 decembrie: Are un farmec aparte, pentru că va fi deopotrivă entuziast, mobil si îndemânatic. Personalitatea sa poate va fi contestată în momentul în care ceilalti nu vor reusi să înteleagă coordonatele sale existentiale.


Al treilea decan (12 decembrie - 20 decembrie )

Pretios si întelept, se va dedica vietii de familie. Este volubil si descurcăret, depunând eforturi consistente pentru a avea succes. Este ajutat constant de optimismul său molipsitor. Este o persoană foarte hotărâtă care stie exact ce vrea de la viată. Este cald si vesel, asigură bună-dispozitie oriunde va fi invitat, motiv pentru care este si apreciat de o bună parte din cunoscutii săi. Este atras de necunoscut si iar piedicile nu-l sperie. Este foarte viril si pune pret pe această calitate a sa. Vrea să detină controlul în dragoste, chiar dacă el este cel care mai calcă pe alături.


12 decembrie: Altruismul, devotamentul, generozitatea si caramaraderismul său vor fi apreciate de toată lumea, chiar si de cei care nu-l simpatizează. Sfaturile sale sunt benefice pentru că are o minte deschisă si prevezătoare.

13 decembrie: Va zbura dintr-o aventură în alta, însă când a întâlnit marea iubire va face totul pentru a o păstra. Este sarmant si fermecător, iar compania sa va fi des căutată. Este un prieten de nădejde pe care se poate conta.

14 decembrie: Este blând si inocent, si nu se va implica cu pasiune în viata socio-profesională. Gândurile sale nu pot fi sesizate usor iar actiunile lui vor surprinde întotdeauna. Este profund însă si imprevizibil.

15 decembrie: Are nevoie de afectiunea celor care îl înconjoară si crede că aceasta se poate oferi neconditionat. Solicită constant sprijin moral, laude si tandrete. Apelează frecvent la forta sa de seductie.

16 decembrie: Este sentimental si dedicat căminului, însă umorul rafinat sau zeflemeaua de care dă dovadă (atunci când este nervos) poate provoca răni care pot afecta relatii de lungă durată.

17 decembrie: Desi se bucură de simpatia si ajutorul neconditionat al apropiatilor săi, nu va aprecia la adevărata lor valoare toate aceste favoruri. Este vanitos si va reactiona pasional atunci când i se va aminti că a fost sprijinit.

18 decembrie: Este un tip curajos si tenace, care va pune mult suflet în tot ceea ce face. Este un tip senzual si va iubi cu toată fiinta lui – trup si suflet - dacă va întâlni un partener căruia să i se dedice.

19 decembrie: Nu se poate avea încredere în el pentru că nu-i place să fie constant si nu are răbdare să ducă la bun sfârsit ceea ce a început. Este o fire caldă si nu-i place să fie stresat de prea multe responsabilităti.

20 decembrie: Niciodată nu este prea prudent si dă adeseori dovadă de inconstientă, având o fire repezită. Asta nu înseamnă că nu are sânge rece si că nu îsi urmăreste îndeaproape telurile.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1755 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.