ENGLISH 95107466 accese din 01.01.2002      
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DSCLEX PORTAL

E-MAIL
 PRESA
 ZIARE
 ULTIMELE STIRI
 HOP si EU !
 HOP si VOI !
 SCRIETI AICI !
Parerile exprimate aici reprezinta opiniile autorilor.
Nu ne asumam nici o responsabilitate vis-a vis de acestea !


2008-08-13
Title : "NU" dominatiei ruse in Georgia
By Ziua

Vremea dominatiei ruse in Georgia "a trecut", a declarat marti presedintele polonez Lech Kaczynski in fata miilor de georgieni adunati la Tbilisi, manifestatie la care au participat si liderii tarilor baltice si al Ucrainei, relateaza AFP, citat de NewsIn.

Rusia "incearca sa isi restabileasca dominatia, dar vremea dominatiei a trecut", a declarat presedintele polonez in fata unei multimi de zeci de mii de georgieni care au protestat fata de interventia armatei ruse in tara lor. "Pentru prima data dupa mult timp, vecinii nostri ne-au aratat o fata pe care o cunoastem de secole. Acesti vecini spun ca popoarele din jurul lor trebuie sa li se supuna. Noi spunem: Nu", a declarat el.

Kaczynski era insotit de presedintele ucrainean Viktor Iuscenko, eston Toomas Hendrik Ilves, lituanian Valdas Adamkus si de premierul leton Ivars Godmanis. Cei cinci lideri de tari fost comuniste au ajuns marti seara la Tbilisi, in conditiile in care presedintele francez Nicolas Sarkkozy, presedintele in exercitiu al UE, discuta cu omologul sau georgian Mihail Saakasvili despre armistitiul negociat anterior cu liderii rusi la Moscova.

"Am parcurs aceste mii de kilometri pentru a demonstra poporului georgian solidaritatea noastra", a spus presedintele ucrainean Viktor Iuscenko. "stiam ca astazi trebuia sa fim aici. Voi aveti dreptul sa fiti liberi, sa fiti independenti", a adaugat el.

Cei cinci lideri, care au ajuns impreuna cu avionul la Gandja, in Azerbaidjan, din motive de securitate, si apoi au mers 200 de kilometri pana la Tbilisi, au venit direct in fata manifestatiei organizate in fata Parlamentului georgian.

Avionul Tupolev 154 al Poloniei a plecat din Varsovia marti la pranz cu liderii tarilor baltice si cu cel polonez la bord si a facut o escala in Crimeea pentru a-l lua pe presedintele ucrainean Viktor Iuscenko."Vizita noastra insemna solidaritatea tarilor noastre cu natiunea georgiana, care a fost victima unei agresiuni", a spus Kaczynski, inainte de a pleca de la Varsovia. "Rusia si-a aratat inca o data fata, adevarata fata", a adaugat el.

Presedintele polonez a marturisit ca grupul de lideri de tari fost comuniste spera sa se intalneasca la Tbilisi cu Nicolas Sarkozy. Ei sperau sa poata discuta cu el despre "probleme reale ale UE si ale Georgiei", a spus Kaczynski.

In cadrul UE, Polonia si cele trei state baltice, care au fost sub dominatia Moscovei aproape 50 de ani, militeaza pentru o pozitie dura fata de Rusia. Intr-o declaratie comuna, presedintii celor patru tari au acuzat sambata Rusia ca are o "politica imperialista".

1998-2008 ziua "ziua srl"
PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
lafemme.ro

DscLex Promote
Buletinul Legislativ apare din anul 1998. In acest moment el este cotidian, si are 671 de abonati.
Este momentul sa va abonati si dumneavoastra.
Vreau Abonament
Te-ai Jucat Azi ?
Imagini din Satelit
Meteo la Bucuresti
Meteo in Romania

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.