ENGLISH 84981073 accese din 01.01.2002

Din 2007-05-10
Titlul : “Producatoarele” de senzatii

Un domn, care isi spune Nicolae Dragusin, militeaza infocat pentru educarea prin munca a curvelor.

Adica noi, oamenii seriosi si cu firme, trebuie sa batem soselele de la intrarile oraselor si sa le convingem pe producatoare sa se lase angajate pe la firmele noastre. Eu am zis pas !

"Solutia pe care o propun este foarte simpla si cred ca va rezolva: reinsertia unei maini de lucru foarte tinere si productive in sectoare de munca onorabile, in acord cu pregatirea fiecaruia. Nu am facut nici un calcul prealabil, dar cred ca banii castigati din impozitarea meseriilor vor fi mai multi decat cei obtinuti din impozitarea prostitutiei."
Nicolae Dragusin

Stimate domnule Nicolae Dragusin,

Ce ati uitat sa mentionati este ca dupa ce le angajam pe toate "producatorele" o sa indeplinim cincinalul in patu ani si jumatate. Ramane de vazut ce "meserie" stiu, deoarece cel putin Bucurestiul este plin de anunturi cu "angajam impletitoare de covrigi" dar nu se imbulzeste nici una.
Dupa ce angajati dumneavoastra 2-3 fete din acestea va rugam frumos sa ne povestiti ce "pozitie" a luat sotia dumeavoastra. (cu facaletul dupa usa sau cea in care va ia cheile de la usa apartamentului)
Nu stiu daca naivitatea sau o "doctrina" v-a indemnat sa scrieti mesajul dar este clar ca nu le cunoasteti pe "fete".
In plus, clar nu stiti la ce categorie ar trebui incadrate domnele casnice si casatorite, care cat e plecat sotul la serviciu, "o fac pe bani".
Ce stiu este ca meseria in cauza exista cu mult inainte de aparitia lui Iisus Hristos si ca traditia "orala" a crestinismului mentioneaza o (adica una) convertire.
Cea a Mariei Magdalena. Convertire despre care exista si multe dubii. :))))
Mai stiu ca nici Inchizitia, nici nazismul, nici comunismul si nici capitalismul nu au reusit sa le "converteasca" pe doamnele in cauza.
Despre crestinism nici nu mai are rost sa vorbim. In 2000 de ani rezultatul in acest domeniu este zero barat. Idem pentru celelalte religii de origine semitica sau nu.
Literatura romantica mentioneaza cazuri de prostituate pocaite care au devenit sotii de exceptie, dar este numai literatura.
Si nici macar Prima Doamna Evita Peron nu se incadreaza aici. :)

Mai stiu ca multe doamne chiar daca nu practica "meseria" pe centura, o practica in sfanta institutie a casatoriei.
Adica isi iau barbat in functie de avere sau pozitie sociala.
Si iar stiu ca multi barbati isi etaleaza "penele" ca paunul, adica masina, contul in banca si pozitia sociala ca sa isi "cumpere" nevasta.
Si asta este tot prostitutie, si chiar mai ceva decat cealalta unde macar lucrurile sunt pe fata : dai banu' si ai parte de .... senzatii tari.
Ce mai uitati dumneavoastra este ca : exista domni si doamne care din diverse motive NU vor familie si nici implicatii sentimentale, si exista si persone de ambele sexe care, delicat vorbind, sufera de prea putin sex. Exista si termeni medicali pt. asta. :) Ninfomanie si Satiriazis !
Va rog sa faceti propuneri si in acest sens.
Ce faceti cu colega dumnevoastra de serviciu care este ninfomana ?
Ii cautati dumneavoastra un priapic ?

In aceste conditii singura abordare realista a societatii este in primul rand institutionalizarea, adica "a controla" si a taxa.
Daca exista bani si pentru programe colaterale de convertire, este cat se poate de bine, dar ma indoiesc de ERADICAREA fenomenului in conditiile in care netul romanesc abunda de oferte "stilate" cu preturi intre 300 si 1500 de EURO in functie de serviciile oferite si timpul alocat clientului.
Dumnevoastra castigati 300 de Euro pe zi ? Sau macar la 2-3 zile ?
O data pe saptamana macar, adica 1.200 de Euro pe luna ?

Buletinul Legislativ apare din anul 1998. In acest moment el este cotidian, si are 709 de abonati.