HOROSCOP LUNA FEBRUARIE

 

 

BERBEC

 

Pe tot parcursul lunii februarie va fi dificil să te desprinzi de senzatia ca plutesti printre nori. Viata ta va fi asociată cu vise si fantezii. Pe de o parte, este bine, pentru că poti scăpa efectiv de zgomotul si agitatia vietii de zi cu zi si te poti cunoaste mai bine. Ai încredere în intuitie si vei vedea că va merita. Dacă te afli în nevoie, apelează imediat la ajutorul partenerului sau partenerei. Numai în acest fel vă veti atinge obiectivul.

Vei începe să petreci mai mult timp gândindu-te la trecut, vei analiza pas cu pas toate esecurile, nereusitele si succesele tale. Încercati să întelegeti că nu veti schimba în niciun fel ceea ce deja s-a întamplat si să fiti prea aspru cu dumneavoastră. În cele din urmă, fiecare dintre noi face greseli. Este important să tragem concluziile potrivite din ele.

Împărtăsiti cu cineva de încredere sentimentele pe care le ascundeti în voi însivă, veti vedea cât de eliberat va veti simti.

Cel mai bun confident va fi o persoană născută sub semnul Fecioarei sau al Taurului. El va fi cel mai demn de încredere.

 

 

TAUR

 

Veti observa o dezvoltare semnificativă a vietii voastre sociale. De acum încolo, timpul tău liber va fi absorbit de noi prieteni si de noi cursuri. Cu toate acestea, nu uitati de ratiune în toate acestea - nu preluati mai multe sarcini decât puteti duce! Momentele dificile nu vor lipsi. Cu toate acestea, ori de câte ori există un moment de acest fel, simtul umorului vă va ajuta sa-l depasiti.

În abordarea chestiunilor si problemelor cotidiene, păstrati-vă calmul si veti vedea că veti întâlni în drumul vostru multe care va vor ajuta.

După prima săptămână a lunii, relatia sentimentală în care va aflati poate căpăta un caracter cu totul nou. Începe să vă lipsească libertatea si independenta, lucru pe care i-l amintiti partenerului la fiecare pas, ceea ce, din păcate, provoacă de fiecare dată certuri. Nu uitati, atunci când începeti să vorbiti cu persoana iubită despre libertate sau, mai bine zis, despre lipsa acesteia, alegeti-vă cu grijă cuvintele.

În februarie veti fi mai tot timpul distrat. Din acest motiv, este posibil sa uitati să faceti plătile la timp. De asemenea, veti fi mai putin responsabil în chestiuni financiare.

Ar fi bine pentru Taur să ceară ajutorul cuiva, pentru că altfel pot aparea probleme, care apoi vor fi greu de rezolvat.

 

 

GEMENI

 

Singurul lucru de care aveti nevoie cu adevărat în următoarele zile este să scăpati de tot. Aveti nevoie de o pauză de la agitatia din jur, de la zgomot, de la îndatoririle si problemele zilnice. Aveti nevoie de un moment doar pentru voi.  Aveti nevoie să va ganditi cu calm la chestiuni legate de sentimente. Si fiind singuri, aveti cele mai bune sanse să va gânditi si să ajungeti la concluzii profunde. Este mai bine să nu mai cautati iubire si întelegere în orice loc, pentru că nu poti fi decât neplăcut dezamăgiti.

La locul de muncă veti putea să străluciti. În cele din urmă veti obtine recunoasterea sefilor, care vor vedea talentul vostru si marile posibilităti. Totul se datorează abilitătilor unice pe care le aveti. Dacă veti continua pe această cale, aveti mari sanse să obtineti promovarea mult asteptată.

La mijlocul lunii, va veni cel mai bun moment pentru întâlniri de afaceri si aparitii publice. Va fi o provocare pentru tine, dar succesul îti va deschide usa către noi oportunităti.

O persoană născută sub semnul Fecioarei sau al Pestilor va fi cel mai bun partener pentru tine în zilele următoare. E drept că nu vei fi tentat de umor si entuziasm, îti vei dori doar liniste, pace si odihnă pentru tine, asa că cel mai bine ar fi să renunti la cluburile zgomotoase si petrecerile organizate de prietenii tăi.

În februarie, cel mai bine te vei simti în natură, în compania unei persoane care iubeste linistea si pacea ca si tine. Plimbările comune si conversatiile lungi te vor face să simti nevoia de echilibru.

 

 

RAC

 

Cu sigurantă, februarie va fi o lună fericită pentru tine, mai ales când vine vorba de chestiuni personale si sociale.

În ultima vreme au avut loc multe schimbări în viata ta care te-au cam obosit. Prin urmare, a venit momentul să te odihnesti si să te regenerezi. Primele două săptămâni ale lunii sunt un moment ideal pentru a planifica o călătorie. Este irelevant dacă aceasta va fi făcută în compania prietenilor, colegilor, familiei sau a celeilalte jumătăti. Indiferent de forma de vacantă pe care o alegeti, fiecare optiune vă va oferi sansa de a vă relaxa si de a vă reîncărca bateriile. Apoi, veti privi cu alti ochi chestiunile lumesti care vi se păreau dificile, complicate si chiar imposibil de făcut.

În chestiunile profesionale va exista o stagnare temporară. Nu încerca să schimbi ceva cu forta, pentru că eforturile tale vor fi oricum zadarnice. Doar veti obosi si veti fi în continuare dezamăgiti, pentru că oricum nu veti reusi să vă schimbati situatia profesională.

La sfârsitul lunii, acordati mai multă atentie problemelor legate de sănătate, cu atât mai mult dacă vizitele tale la medic sunt sporadice.

Ar fi bine să vă faceti analizele uzuale, să vă verificati tensiunea arterială si nivelul de zahăr. Fiti atenti la ceea ce ajunge în farfurie. Eliminati toate greselile alimentare si veti vedea cât de repede veti căpăta forta de care aveti nevoie pentru activitătile zilnice.

 

 

LEU

 

În februarie va trebui să te sacrifici total pentru a reconstrui relatia de familie. Merită să sacrifici mai mult timp persoanei iubite, pentru că în ultima vreme ai neglijat-o foarte mult, si datorită ei găsesti un sprijin real, deci ar fi bine să apreciezi. Prin urmare, lasă undeva deoparte toate celelalte probleme si dedică-ti toată atentia problemelor sentimentale.

Persoanele singure vor avea sansa de a cunoaste dragostea vietii lor. Relatia în care vă aflati în prezent în viitorul apropiat va avea sansa de a se consolida puternic. Mă refer aici, bineînteles, la căsătorie. Cu toate acestea, dacă v-ati schimbat deja starea civilă cu mult timp în urmă, atunci acum veti putea simti mai mult ca oricând fericirea si împlinirea, iar dragostea voastră se va aprinde cu o flacără cu totul nouă. Fiti atenti la Scorpion, Taur si Balantă care vă vor fi aproape acum. Puteti învăta mai multe de la ei despre chestiuni legate de sentimente.

Vei fi dispus să iei decizii pripite si nu neapărat chibzuite, legate mai ales de sfera financiară.

 

 

FECIOARA

 

Luna februarie nu va face parte dintre lunile de succes si fericire. Ai nevoie de multă răbdare, pentru că evenimentele care vor avea loc pot fi stresante si va vor dezechilibra usor. Depuneti toate eforturile pentru a vă asigura că persoanele amabile si bine intentionate nu vor lipsi niciodată din anturajul dumneavoastră. Daca te poti baza pe astfel de oameni, sa stii că îti vor da o mână de ajutor atunci când vei avea probleme. Si asta te asteapta chiar în următoarele săptămâni.

Primele zile ale lunii februarie vor fi marcate de o confruntare cu unul dintre colegii tăi. Va izbucni o scânteie între voi, dar dacă dai dovadă de creativitate si strălucire, vei reusi sa te aperi si sa iesi cu bine din toată situatia. Va trebui însa să astepti rezultatele până luna viitoare.

Stelele nu anunta vesti bune în chestiuni de suflet, mai ales în perioada 16-21 februarie. Te vei certa cu jumătatea ta, ceea ce vă poate duce chiar la despărtire. Prin urmare, pentru a evita acest eveniment neplăcut, încercati pur si simplu să nu provocati. Dezaprobati toate neîntelegerile, iar în momentele dificile pentru dumneavoastră, când vă lipsesc puterile, întindeti mâna de ajutor unui prieten cordial.

Nu stati singur cu problemele, când aveti în jurul dumneavoastră oameni pe care vă puteti baza. Sfârsitul lunii va fi marcat de multe explicatii.

Pentru prima dată după mult timp, vei începe să simti că lucrurile se schimba în bine pentru tine. Urmează o serie bună, dar mai întâi trebuie să supravietuiesti crizei si să strângi din dinti.

 

 

BALANTA

 

Februarie va fi luna în care vei paria totul în viata ta pe o singură carte. Aveti planuri enorme si fie reusiti să faceti totul si să aveti succes în anturajul apropiat, fie uitati de propriile nevoi si vă dedicati chestiunilor legate de ajutorarea celorlalti.

La mijlocul lunii, vei manifesta un interes mai mare pentru chestiuni generale, pentru problemele care afectează lumea sau pentru interactiunea oamenilor între ei. Toate acestea vor duce la lărgirea influentei tale. Va fi mai întelept sa nu te implici în discutii sau certuri nesemnificative, care nu vor duce la nimic bun, ci doar vor face ca eficienta ta să scadă semnificativ.

Nu evitati oamenii, contactul cu ei - dimpotrivă, întâlniti-vă cu ei cât mai des posibil, mai ales în jurul datei de 15-22 februarie. În această perioadă, veti putea stabili o relatie mai strânsă cu o persoană care are o experientă bogată, este responsabilă si care va exercita o influentă bună asupra dvs. Prin urmare, profită de prezenta ei în viata ta si întâlneste-te cu ea cât mai des posibil.

În jurul datei de 11 sau 24 februarie, pregăteste-te pentru o confruntare cu jumătatea ta, mai ales în ceea ce priveste punctele forte si punctele slabe. Vei începe să te simti prea încărcat de problemele persoanei iubite sau invers, te va determina să crezi că esti capabil să-ti asumi si mai mult responsabilitatea.

Indiferent de varianta pe care o alegeti, fiecare pas gânditi-l cu atentie, pentru a nu actiona imprudent.

 

 

 

SCORPION

 

Februarie va fi o lună bună pentru a începe planificarea perioadei tale de vacantă. Vei simti tentatia irezistibilă de a termina toate activitătile anterioare si de a te ascunde de zgomot, de agitatie, pentru că în ultima vreme a fost atât de coplesitoare. De aceea, dacă vei avea ocazia potrivită (si se va întâmpla în prima săptămână), pleacă în vacantă sau cu prietenii, pentru că fiind departe de casă vei trăi multe experiente interesante care îti vor schimba complet viata si modul în care privesti multe lucruri legate de viata de zi cu zi.

La mijlocul lunii, acordă mai multă atentie chestiunilor legate de muncă si carieră. Încearcă să investesti în propriile abilităti care să te ajute să îti ridici mai eficient calificările. Pentru o perioadă de timp, faceti un pas înapoi de la chestiunile legate de viata socială, până la sfârsitul celei de-a treia săptămâni. Trebuie să vă eliberati mintea de toate lucrurile care vă vor distrage inutil atentia. Te afli în atentia sefului tău, care observă cu atentie modul în care îti faci treaba si cu câtă dăruire te angajezi să îti îndeplinesti sarcinile.

La sfârsitul lunii veti întâlni pe cineva nascut in zodia Pestilor sau în Leu. Va fi o întâlnire foarte plăcută, care vă va schimba complet modul de a privi unele aspecte discutabile. Atunci va fi mai usor să rezolvati un puzzle destul de complicat. Dar aveti grijă, concurenta este vizibilă la orizont. Un rival va dori să stârnească empatia si compasiunea în voi, doar pentru a vă distrage atentia de la problemele importante. Prin urmare, fiti atenti si nu vă lăsati păcăliti.

 

 

SAGETATOR

 

În luna februarie vei avea parte de multe schimbări de dispozitie. Vei balansa între bucurie si tristete. De foarte multe ori, vei fi închis în tine, mai ales în primele zile ale lunii. În aceste zile dificile, te va ajuta prezenta unei persoane dragi (dacă nu ea a fost motivul acestei suferinte), asa că petrece fiecare moment liber cu ea si vei vedea că te vei simti imediat mai bine.

În plan profesional, va fi o perioadă de stagnare. Plictiseala si monotonia vor începe să vă deranjeze. Gândeste-te dacă nu ar merita să-ti iei câteva zile libere pentru a te relaxa si a te dedica intereselor tale. În zilele următoare îti va lipsi foarte mult acest lucru.

În zona zilei de 16 februarie, situatia se va îmbunătăti. Atunci folositi-va simtul umorului, începeti să căutati oameni interesanti, mai ales pe cei născuti sub semnul Săgetătorului. Veti constata că în compania lor veti avea o doză sporită de energie. În plus, veti simti o crestere a stimei de sine.

În chestiuni financiare veti fi mult prea conservatori.

 

 

CAPRICORN

 

Februarie, este luna care va aduce multă odihnă în viata ta. Veti putea să vă deconectati complet de la multe activităti practice. Totusi, pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie să te mobilizezi puternic, deoarece nu poti accepta un astfel de aranjament prin natura ta înnăscută. Dacă nu o veti face, în cele din urmă veti înnebuni. Gândeste-te cel putin la câteva zile de absentă si dedică-le în întregime odihnei. Poti fi sigur că în acest timp vei trăi multe experiente uimitoare si astfel te vei relaxa pe deplin.

Daca cineva din anturajul apropiat vă va interpreta gresit atitudinea fată de viată, nu vă descurajati si faceti ceea ce credeti. Veti descoperi o natură cu totul nouă în voi însivă. Dorintele si visele tale vor fi punctate cu un pic de fantezie si de picanterie. Veti începe să percepeti oamenii, locurile sau anumite evenimente într-un mod extrem de idealizat si exagerat, într-un mod complet diferit de cum se prezintă în realitate.

A doua jumătate a lunii îti va aduce o îmbunătătire a atractivitătii. Vei începe să faci o impresie extraordinară asupra celor din jur si te vei simti mult mai bine tu însuti. Afacerile tale de zi cu zi se vor baza în principal pe dorinta de a trăi o mare iubire. Există o posibilitate reală ca acest lucru să se întâmple, dacă începi să iesi din casă - petreceri, banchete, diverse ceremonii - trecute permanent în programul tău.

 

 

VARSATOR

 

Luna februarie îti va aduce momente mult mai plăcute decât cele precedente, mai ales în plan profesional. Vei avea ocazia să iei câteva decizii bune care îti vor aduce multe beneficii. Totusi, pentru ca acest lucru să se întâmple, nu trebuie sa amâni totul. Aveti multe optiuni în fată, motiv pentru care trebuie să vă urmăriti obiectivele si scopurile cu ambitie si consecventă, păstrând în acelasi timp bunul simt.

Fericirea îti va fi deosebit de prielnică si vei afla despre ea atunci când vei demara aventuri prudente. Fă ceea ce îti place, ceea ce te pasionează si nu este o necesitate. Gândeste-te la ceea ce ai renuntat de multă vreme. Nu contează dacă are legătură cu munca ta sau doar cu hobby-ul tău.

Pentru zodia Vărsător, februarie este luna în care ar trebui să se gândească la cumpărarea unei masini noi.

Dacă v-ati împrietenit recent cu o persoană foarte interesantă, faceti tot posibilul pentru a păstra această relatie cât mai mult timp. În viitor, ea poate prinde aripi si se poate dezvolta în mod pozitiv.

 

 

PESTI

 

Va puteti astepta sa obtineti recunoastere la locul de muncă si acest lucru se va materializa.

În februarie veti avea multe lucruri pe cap. Ca urmare, puteti fi distras si obosit. Desi vor fi multe responsabilităti, nu vă lăsati coplesit de excesul lor. Iar dacă simtiti ca este pra mult, asigurati-vă că sunteti asertiv si spuneti-o cu diplomatie. Începeti să vă gânditi mai mult la voi însivă. Încercati să vă organizati timpul astfel încât sa rezolvati toate problemele.

Cineva te urmareste din umbră si dacă doar arăti mai multă responsabilitate si constiinciozitate, te poti astepta la succese. Vei vedea că în final vei fi apreciat.

Timpul înseamnă bani - ar trebui să vă amintiti acest lucru. Si dacă nu aveti tentatii sociale, va fi si mai bine pentru dumneavoastră.

Restul timpului dedicati-l în întregime muncii sau studiului si veti vedea că veti simti mult mai multe beneficii din acest motiv. Este adevărat că viata ta socială va avea putin de suferit o perioadă, dar la sfârsitul lunii totul va începe să intre in normal. Veti recupera restantele si vă veti reactiva din nou.