HOROSCOP LUNA IANUARIE

 

 

BERBEC

 

În ianuarie nu va fi timp de relaxare si de plutit printre nori. Trebuie să începi să muncesti din greu încă de la începutul lunii. Începe să evaluezi mai realist ceea ce se întâmplă în mediul tău imediat si să tragi concluzii care vor fi o retetă pentru viitor - mai ales în chestiuni profesionale. Nu actiona prea pripit, lasă pasii să fie atent gânditi. Înainte de a spune sau a face ceva, gândeste-te mai întâi.  Gânditi-vă la efectele pe care le poate produce. Poti fi sigur că nu-ti vor lipsi ideile bune, dar pentru a le crea trebuie să depui ceva mai mult entuziasm.

După prima jumătate a lunii, îti va iesi în cale o persoană născută sub semnul Capricornului sau al Racului, care se va caracteriza prin viziuni traditionale, chiar conservatoare, care vor avea un impact urias asupra ta. Asigură-te că nu-ti permiti prea multe extravagante în compania ei, pentru că în loc să o încurajezi, o vei speria si asta ar fi păcat.

La mijlocul lunii, pregăteste-te pentru întâlnirile de afaceri, unde strălucesti ca o adevărată vedetă. Oamenii vor vedea în tine o mare doză de elocventă si darul de a convinge. Este posibil să nu ratati ocazia de a vă exprima propriile opinii si convingeri. Vei simti pe propria piele că începe o etapă cu totul nouă si necunoscută pentru tine. Prin urmare, faceti tot posibilul ca aceasta să dureze cât mai mult timp.

 

 

TAUR

 

În ianuarie vă asteaptă evenimente exceptional de frumoase, mai ales că unele dintre ele vor fi extrem de romantice. Poate fi vorba de o nuntă, de o aniversare sau de un alt eveniment de asemenea anvergură. De asemenea, este destul de probabil ca pentru tine să fie trase clopotele bisericii sau pentru o persoană care îti este foarte apropiată de inimă.

Veti avea parte de multe schimbări în toate domeniile vietii. Pregătiti-vă ca rudele să vă viziteze la începutul lunii. La începutul lunii vă veti simti binecuvântat când vine vorba de chestiuni legate de cultură si religie.

Dorintele tale se vor învârti în jurul unei călătorii lungi în compania prietenilor sau a familiei. Dacă acest lucru se va întâmpla, va fi o călătorie extrem de sentimentală în trecutul tău.

Ianuarie va fi o lună foarte frumoasă pentru tine si, în acelasi timp, îti va trezi afectiunea.

La sfârsitul lunii, în jurul zilei a 27-a, vei simti clar că ambitiile tale profesionale s-au trezit la viată, ceea ce te va face să începi să te întrebi serios dacă faci cu adevărat ceea ce trebuie si dacă aceasta este calea ta spre succes.

 

 

GEMENI

 

În ianuarie, o dorintă latentă de a călători, de a explora, de a lărgi orizonturile si de a lua de la viată ceea ce este mai pretios va iesi la iveală.

Pentru a vă simti mai bine, decideti-vă pentru o călătorie scurtă, de câteva zile, dar la începutul lunii. Veti vedea că vă va face bine. Veti respira din viata de zi cu zi, veti lua o distantă bună fată de lume si de oameni si vă veti încărca bateriile pentru săptămânile următoare. Firea ta socială si popularitatea se vor întări pe zi ce trece. Cu toate acestea, există o teamă reală că veti pierde prea mult timp pentru a alerga după plăceri si ca să spunem adevărul - nu întotdeauna merită. Gânditi-vă la ceea ce este cel mai important pentru dvs. si mergeti în această directie.

A doua jumătate a lunii va aduce cu ea unele complicatii legate de sfera emotională. Nu faceti promisiuni fără acoperire si nu spuneti lucruri pe care ceilalti ar vrea să le audă care însă vă depăsesc pe dvs.

Vei simti tentatia irezistibilă de a face schimbări în ceea ce priveste aspectul tău exterior, felul în care te îmbraci sau chiar te exprimi. Dacă numai o astfel de tentatie se naste în dumneavoastră, treceti imediat la actiune!

 

 

RAC

 

Îti vei petrece o parte semnificativă din timpul liber cu chestiuni legate de un nou proiect foarte important de care te vei ocupa. Nu acordati atentie persoanelor care vor face tot posibilul să vă zădărniceasca planurile.

Veti avea noroc la loterie, asa că jucati - doar asa veti avea sansa de a câstiga o sumă mare de bani.

Veti face o cunostintă interesantă care se va dovedi a fi un succes. La serviciu, veti începe să lucrati cu o persoană născută sub semnul Berbecului si în ciuda faptului că nu aveti prea multe subiecte comune pentru conversatii si nu aveti prea multe legături, veti reusi să va întelegeti aproape fără cuvinte.

Respectul si creativitatea vă vor ghida la fiecare pas! Fiti sprijinul unei persoane dragi care are nevoie de dumneavoastră acum mai mult ca niciodată. Arătati-i mai multă întelegere si afectiune. Fă-o să stie că este o persoană importantă pentru tine.

Puteti depăsi toate dificultătile fără probleme, atâta timp cât încercati să vă păstrati mintea rece în situatiile stresante.

 

 

LEU

 

Vă asteaptă schimbări în ceea ce priveste viata profesională. Veti fi surprins, deoarece cariera dvs. va începe să ia avânt. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi fost ajutorul unei persoane de rang înalt, influente sau al unuia dintre părinti.

În ianuarie vă caracterizează ambitia. Vă veti îndrepta toate fortele pe care le aveti într-o singură directie - pentru a vă atinge scopul. Aveti grijă de relatiile cu persoanele care exercită puterea, veti avea nevoie de ele pentru a obtine un succes total.

Relatiile bune vă vor fi de folos si într-o relatie. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să începeti să vă ocupati mai mult de persoana iubită.

În primul rând, aveti grijă de atmosfera romantică, vorbiti despre sentimentele voastre cât mai des posibil.

Cineva asteaptă de mult timp un mesaj de la tine, nu lăsa să treacă mai mult timp, renunta la mândrie si fă primul pas.

 

 

FECIOARA

 

Ianuarie va fi pentru tine o lună care îti confirmă că munca si eforturile dau roade. Veti fi convins că ceea ce ati făcut până acum nu a fost în zadar. Obligatiile zilnice, uneori intrând în rutină, îti vor face viata stabilă. În acest fel, veti construi fundatii solide care vă vor aduce perspective bune.

În carieră, este timpul pentru schimbări. Potentiala ta promovare, care o vreme a intrat în uitare, va căpăta acum o nouă fortă si va iesi în evidentă. Pregăteste-te pentru o propunere de a prelua o functie de conducere.

Este posibil să primiti o ofertă de muncă extrem de atractivă din partea cuiva din exterior. La mijlocul lunii, începeti să puneti în aplicare planuri complet noi - profesionale si private.

Persoanele aflate în relatii permanente pot fi tentate să aibă o aventură sau să depună mai multe eforturi spre a incalzi temperatura din relatia actuală. Cu sigurantă vă veti simti mai bine si, pe lângă succesul în problemele de suflet si de casă, vă veti umple si mai mult de optimism.

În goana de zi cu zi, nu uitati lucrul cel mai important sănătatea, prin urmare, nu vă suprasolicitati.

 

 

BALANTA

 

Luna aceasta aduce numeroase posibilităti. Multe idei care au circulat până acum în capul tău acum au sansa de a se transforma în realitate. Dar fii atent - nu face promisiuni si angajamente fără acoperire. Dacă simtiti că nu puteti face ceva, spuneti-o deschis.

O persoană mai în vârstă vă va da câteva sfaturi. Ascultati-le cu atentie, pentru că acestea vă vor fi extrem de utile mai târziu în viată.

Cel mai bine pentru tine va fi să nu dai dovadă de prea multă independentă si libertate - mai ales în prima săptămână a lunii.

Toate ideile care ti se nasc în cap sunt originale, însă o anumită persoană din anturajul tău poate simti o anxietate în legatură cu tine. Dacă lucrati împreună, atunci aveti cele mai mari sanse de reusită.

Vor exista unele complicatii în chestiuni emotionale. Prin urmare, pentru a nu face o greseală, trebuie să fiti foarte atent să nu faceti ceva ce ati putea regreta mai târziu - în caz contrar, s-ar putea să plătiti un pret ridicat pentru greseli. Feriti-vă de certuri si bătăi. Încearcă să rezolvi printr-o conversatie sinceră, calmă, factuală si argumentată, toate problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme.  Atâta timp cât amândoi vă străduiti cum trebuie, atunci aveti sanse să rezolvati definitiv conflictul si totul va functiona din nou cu succes.

 

 

SCORPION

 

În chestiuni legate de investitii, de finante, de solicitarea unei promovări sau a unei măriri de salariu, este recomandat să încetinesti ritmul.

În ianuarie, acordă mai multă atentie familiei, pentru că ar trebui să fie cel mai important lucru pentru tine, mai ales când nu merge bine. Intuitia ta iti va spune ce sa faci.

Desi la început afacerile de suflet au fost învăluite într-un mister, cu timpul vei vedea cum totul devine simplu si clar. Toate neîntelegerile apărute în ultima vreme vor fi explicate, toate certurile si disputele se vor încheia.

La sfârsitul lunii, pregăteste-te pentru o propunere foarte interesantă legată de chestiuni financiare. Nu întotdeauna, ceea ce la prima vedere pare a fi o alternativă foarte interesantă, la fel se dovedeste după examinarea tuturor argumentelor pro si contra.

În ianuarie, nu se recomandă nicio investitie. Nu va fi o perioadă bună pentru acest tip de întreprindere.

Persoanele singure pot simti tentatia irezistibilă de a se confesa. Obiectul acestor suspine va fi o persoană pentru care distractia este cea mai importantă valoare în viată. Dar înainte de a intra într-un vârtej, gânditi-vă dacă va doriti cu adevarat o astfel de persoana în viata dvs., mai ales dacă sunteti deja într-o relatie stabilă si acest mic „derapaj” ar putea dăuna grav viitorului dvs.

 

 

SAGETATOR

 

În ianuarie situatia personală se va complica putin si vor apărea confuzii în cadrul schimbărilor care te-au însotit în ultimele zile.

Chiar si spectrul înselăciunii într-un anumit caz îti va veni în minte, dar fii vigilent - adversarii tăi nu dorm si vor sesiza toate tentativele de posibile escrocherii, mai ales după 10 ianuarie. Fiti credinciosi convingerilor voastre, pentru că numai asa veti câstiga.

O persoană din Fecioară sau Pesti va juca un rol important în viata ta. Într-o măsură semnificativă, vă va îmbunătăti situatia financiară sau sfera emotională.

Vă veti întâlni cu obiectul suspinelor dvs. După această întâlnire, veti fi sigur că merită să solicitati pe cineva la care tineti, mai ales când este vorba de persoana cea mai apropiată care merită cu adevărat acest lucru.

Aveti grijă de propria sănătate, mai ales la sfârsitul lunii, pentru că sistemul imunitar va fi slăbit si veti fi mai sensibil la toate infectiile si răcelile.

 

 

CAPRICORN

 

În luna ianuarie va exista o oportunitate pentru tine de a-ti mări averea personală. Trebuie să asteptati rezultatele, nimic nu vine imediat.

Chestiunile de familie - în principal copiii care nu trebuie neapărat să fie ai tăi si tinerii - îti vor domina atentia. Aceasta va deveni acum centrul interesului tău. Încercati să evitati confruntarea cu cei dragi si dacă puteti, încercati să vă dati la o parte.

O anumită persoană apropiată va da dovadă de initiativă într-un caz atât de important pentru tine. În plus, va da dovadă de sentimente calde sau de un interes deosebit. Nu fiti insensibil la acest tip de comportament si răspundeti-i cu bucurie, amabilitate, cordialitate si un zâmbet. În acest fel te vei pregăti pentru evenimentele care vor avea loc în curând si care, din păcate, nu vor fi situatii plăcute pentru tine si îti vor strica efectiv starea de spirit.

La sfârsitul lunii, la orizont va apărea o fantomă, care va fi asociată si ea cu unele evenimente plăcute pentru tine.

În cercul tău de prieteni va apărea o persoană nouă, pe care o vei îndrăgi în curând. Datorită acesteia veti simti o mare doză de satisfactie si multumire.

 

 

VARSATOR

 

Asigură-te că luna ianuarie este o lună petrecută alături de familie. Scăpati de furie si de sentimentele negative. Oferiti celor dragi o atmosferă plăcută si prietenoasă, astfel încât toti cei care se află în compania dvs. să se simtă confortabil si în largul lor.

În primele zile ale lunii, pregătiti-vă pentru călătorii. Veti petrece mult timp studiind orarul trenurilor, al zborurilor si adaptând orele la propriul program si la responsabilitătile pe care le aveti de îndeplinit. O astfel de cursă va dura doar o jumătate de lună, apoi va urma o perioadă de stagnare si reglementare.

În cele din urmă, veti avea timp să vă acordati timpul activitătilor care vă plac. Atentia ta se va îndrepta în mare parte către persoanele născute sub semnul Taurului, Balantei si Scorpionului, cu care vei găsi un limbaj comun în artă, muzică si alte hobby-uri care te leagă.

O cină în familie luată în comun vă va pune într-o dispozitie sentimentală, iar chestiunile legate de familie vor căpăta intensitate. De asemenea, veti putea planifica unele lucruri importante pe care nu ati avut timp să le faceti în această perioadă.

 

 

PESTI

 

Luna ianuarie va fi o perioadă cu multe schimbări pentru tine. Veti simti că nu există lucruri pe care să nu le puteti depăsi. Libertatea vă va da aripi. Veti cunoaste oameni, veti vorbi cu prietenii si veti face planuri pentru dezvoltarea vietii voastre sociale. Ori de câte ori vă veti afla în nevoie, vecinii si rudele vă vor veni imediat în ajutor.

La începutul lunii vor fi probleme legate de dezvoltarea carierei personale. Încearcă să ai grijă de aspectul tau exterior în timpul întâlnirilor cu persoane cu functii înalte. Veti primi un telefon de la cineva de departe care va avea sugestii si optiuni interesante pentru dumneavoastră. Pregătiti-vă pentru un interviu cu un străin care va avea o multime de idei fascinante. Aveti sansa de a face o călătorie în străinătate care vă va dezvolta cunostintele.

La sfârsitul lunii, relatiile legate de membrii familiei vor fi destabilizate. Cel mai bine va fi să nu aveti asteptări prea mari si cu atât mai putin pretentii. Nu vă asteptati ca toată lumea să vă respecte drepturile.

Persoanele aflate în relatii permanente vor simti un impuls irezistibil de a fi independente.