Horoscop luna mai 2023

 

 

HOROSCOP LUNA MAI

 

 

BERBEC

Te simti optimist si asta te va face să faci un pas foarte mare înainte, care va avea drept rezultat dezvoltarea ta personală.

în luna mai veti trece printr-o mulțime de mișcări energice, veti călători, veti avea întâlniri și chiar relații amoroase pasionale.

Va fi o lună în care totul îți va merge ca pe roate! O anumită persoană din familia ta va pleca într-o călătorie de câteva zile și te va invita ca însoțitor. Profitați de această ocazie, pentru că va fi un prilej de a scăpa de viața cotidiană plictisitoare, uneori.

Un nativ Săgetător sau Gemeni vor deveni persoane importante pentru tine si vor juca un rol crucial în această lună.

Veți dori să vă ridicați nivelul de educație, așa că este posibil sa plecati într-o călătorie sau sa începeti cursuri interesante.

Este un moment excelent pentru a începe renovarea  apartamentului mult amânată sau poate chiar o mutare într-o noua casa.

Nu te vei plânge de lipsa banilor, așa că merită să faci tot posibilul pentru a folosi de aceasta perioada favorabila.

Sfârșitul lunii va abunda în tensiuni destul de neplăcute. Vă veți confrunta cu o provocare de care va depinde cariera dvs.

 

 

TAUR

Tot ce ai nevoie acum, ceea ce îți dorești cel mai mult, este să te deconectezi de la viața cotidiană și sa uiti singurătatea.

Ai nevoie de timp de reflecție, asupra sensului existenței tale și a scopului pe care îl urmărești în viață. Ai încredere în intuiția ta înnăscută și ascultă-ți inima, mai degrabă decât să te încrezi în ceea ce spun alții. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie și ce este mai bine pentru tine. Relaxează-te și lasă dragostea și romantismul să vină la tine. Aveți dreptul la puțină nebunie și plăcere. Mergeți la cumpărături și cumpărați tot ceea ce va doriti și la care ați visat de mult timp. Nu are rost să economisești constant și să te limitezi cu orice.

Luna mai nu va fi cel mai bun moment pentru a vă renova și reînnoi casa. Va fi mult mai bine dacă v-ati ocupa de actele vechi. În acest fel, veți scăpa de amintiri vechi, pe care nu merită neapărat sa le pastrati, si astfel veți simți o mare ușurare.

Încercați să combinați chestiunile legate de afaceri cu cele de divertisment. La unul dintre evenimente veți fi remarcat de o persoană influentă datorită potențialului său.

 

 

GEMENI

Vântul vă va sufla în pânze, si va fi vizibil nu doar pentru voi, ci și pentru cei care vă cunosc.

Viața ta emoțională va fi, de asemenea, înfloritoare - acest lucru fiind valabil atât pentru persoanele singure, cât și pentru cele aflate în relații.

În timpul liber, gândește-te la odihna ta. Poate că veți pleca împreună cu cealaltă jumătate într-o călătorie mult amânată...

Astrele înclina balanta în favoarea unor decizii imprudente, mai ales în chestiuni legate de finanțe. În această lună s-ar putea ca riscul să nu dea roade. Abia la mijlocul lunii te poți baza pe o sursă suplimentară de venit, care îți va îmbunătăți considerabil situația financiară.

În jurul tău va fi o atmosferă de iubire și sentimente calde. Totul se va aranja asa cum va doriti, vă veți înțelege fără cuvinte. Iar când veți pleca împreună în vacanță, relația voastra va deveni si mai profundă.

La începutul lunii, gândurile tale se vor învârti constant în jurul chestiunilor legate de dragoste. Se va ajunge chiar la obsesie. Ar fi mult mai bine daca ati reveni pentru o clipă cu picioarele pe pământ și veți înceta să vă mai legănați în nori. Atunci veți observa pe cineva care vă este foarte aproape. Cineva care încearcă de mult timp să vă atragă atenția ...

 

 

RAC

Primele două săptămâni vor trece în mare viteză. Vor fi numeroase schimbări în viața personală, dar și în cea profesională.

Drept urmare, neînțelegerile în relațiile cu cei dragi - fie că este vorba de familie sau de prieteni - vor fi la ordinea zilei.

Pentru a evita acest lucru, încearcă să îți exprimi propriile puncte de vedere într-un mod clar, ușor de înțeles și comunicat.

Nu mai provoca și vei vedea că vei evita situațiile conflictuale.

Va exista puțină confuzie în sentimente, dar dacă dai dovadă de intuiție și simț, vei evita multe probleme.

Este posibil să plecati într-o călătorie de afaceri. Este posibil să vă confruntati cu multe surprize, care nu vor fi neapărat agreabile pentru dumneavoastră.

Fiți cu ochii și urechile larg deschise pentru că unii dintre colegii de serviciu vor face totul pentru a vă încurca treburile și a vă aduce un pic de haos. Demonstrează-le tuturor că ești un angajat model și vei vedea că în curând vei culege roadele angajamentului și sârguinței tale.

Visezi o mare iubire, fericire și prosperitate. Acum aceste lucruri nu vor mai rămâne doar în sfera viselor, ci au sansa în cele din urmă sa devina realitate!

 

 

LEU

În luna mai merită să acordați mai multă atenție divertismentului și a problemelor afective. Acum sunt cele mai mari șanse să apară o persoană care va face parte din viata ta. Totul se va aranja așa cum îti doresti. Singurul lucru care te va deranja este lipsa de timp pentru a-ți duce la bun sfârșit toate planurile.

Deși nu va lipsi distracția din viața ta, nu uita de responsabilitățile tale, nu le amâna prea mult pentru ca acest lucru se va întoarce împotriva ta.

Dacă dai dovadă de mai mult angajament și sârguință, munca îti va aduce numai beneficii. La sfârșitul lunii, vei afla asta când o persoană sus-pusă te va lăuda pentru realizările tale. La urma urmei, o anumită întreprindere lasată mult timp în așteptare va începe să facă mici progrese. Nu ezitați, bateti fierul cât e cald.

Vă veti concentra asupra chestiunilor care țin de propria sănătate și aspectul fizic. Dieta pe care ai început-o de curând sau gimnastica vor da în sfârșit primele rezultate.

Datorită autodisciplinei, puteți depăși toate slăbiciunile și nu va exista nicio problemă pe care să nu o puteți realiza.

 

 

FECIOARA

Cu siguranță luna mai va fi pentru tine o lună în care îți vei analiza toate realizările anterioare, îți vei verifica punctele de vedere și convingerile și vei lua decizii de care va depinde viitorul tău. Pregătește-te pentru că în calea ta se va interpune  o persoană care îți va expune diferite păreri, care, însă, nu au legătură cu realitatea. Înainte de a trece la un contraatac, gândește-te dacă nu cumva va fi mai bine să arăți că zvonurile nu te impresionează și ca te lasă indiferent.

Cu o forță cu totul nouă, un sentiment pe care altădată l-ați dat la o parte și un trecut uitat a reînviat pentru dvs. Luna mai va fi marcata de multe petreceri și evenimente sociale la care vei fi invitată cu plăcere. Nici să nu vă gândiți să refuzați. În caz contrar, nu veți avea ocazia să străluciți.

Pentru cei singuri întâlnirile acestea vor o ocazie excelentă de a cunoaște oameni interesanți, în timp ce persoanele aflate în relații permanente ar trebui să fie foarte atente. O nouă cunostintă poate duce la crearea unei confuzii destul de mari. Înainte de a intra în vârtejul nebuniei și al pasiunii, gândiți-vă dacă merită să pierdeți atâtea lucruri petrecute împreună pentru un moment.

Aveți grijă la ceea ce consumați. Mâncatul excesiv poate avea consecințe grave. Aveti grija ce mâncati si cât mancati si mai ales, feriți-vă de dulciuri. Acestea nu sunt nici sănătoase, nici nutritive chiar dacă au un gust atât de bun!

 

 

BALANTA

Dacă te frământă unele îndoieli, căutând răspunsuri la întrebări chinuitoare, acum ai ocazia să explici totul, mai ales în a treia săptămână a lunii. Atunci toate ambiguitățile vor deveni în sfârșit de înțeles. Ai încredere în intuiția ta - ea te va ghida bine.

Datorită farmecului tău personal, grației și tactului, oportunitățile pentru noi cunoștințe și noi relatii se vor înmulți pe zi ce trece. Cele mai importante persoane vor fi Leii și Vărsătorii din zodiac. Este foarte posibil ca una dintre relații cu timpul să se transforme în ceva mai serios - chiar într-o căsătorie.

Dacă vă doriți romantism, îl veți găsi foarte repede. Nici măcar nu trebuie să te străduiești, pentru că persoanele ca tine, care fac impresie asupra sexului opus, vor avea întotdeauna succes.

Intenționați să vă schimbați apartamentul? Gândiți-vă dacă este cu siguranță o decizie bună. Mutările pripite pot cauza destule probleme, așa că deocamdată va fi mai înțelept să te decizi să renovezi decât să te muți.

 

 

SCORPION

În luna mai, pregătiți-vă pentru multe întâlniri cu prietenii. Asteptati-vă la calatorii numeroase si petreceri. Și, deși distracțiile nu vor lipsi, va fi mai important pentru tine să petreci serile singur cu persoana iubită.

Luna mai îți va rămâne în memorie pentru mult timp, datorită unui nativ din zodiile Balanță, Taur sau Scorpion.

Acasă se anuntă o atmosfera tensionată, motiv pentru care va fi foarte binevenit să îți folosești abilitățile diplomatice pentru a calma furtuna.

Datorita influenței lui Jupiter, vei simți nevoia irezistibilă de iubire. Cineva foarte apropiat va începe să se îndoiască în mod serios de sentimentele pe care le ai, așa că încearcă să demonstrezi cu toate forțele cât de importantă este pentru tine și cât de mult iubesti persoana respectiva.

La sfârșitul lunii, în jurul datei de 26 mai cei din jur vor avea mari asteptări de la tine, atât la serviciu cât si acasă. Începi să te întrebi serios dacă ești în stare să faci față la toate acestea și dacă aceste cerințe sunt adaptate la capacitățile tale.

Va fi, o perioadă de considerații filosofice care vor avea o semnificație deosebită pentru tine. Acestea vă vor da puterea de a acționa conform motivației potrivite.

 

 

SAGETATOR

După prima săptămână a lunii, optim pentru tine ar fi sa încetinesti ritmul si sa-ti limitezi domeniul de activitate; nu este cel mai bun moment să faceti mai mult efort. În schimb, relaxați-vă și bucurați-vă de liniște și pace.

La sfârșitul lunii, pregătiți-vă pentru multe evenimente stresante la locul de muncă. Va exista o atmosferă tensionată între colegi. Încercați să stăpâniți situația și arătați-le celorlalți ce înseamnă pacea.

O anumită persoană din familia ta se simte singură. Trebuie să îi arăți mai multă atenție și să îi dedici și ei din timpul tău.

Relația amoroasă turbulentă și tensionată se va liniști și lucrurile vor intra pe un făgas normal.

Nu vă veți plânge de lipsa treburilor casnice. Acestea vă vor răpi tot timpul liber.

Dacă începeți să aveți probleme personale, atunci puteți apela la ajutorul unei persoane născute sub semnul Capricornului sau al Racului. Prin urmare, dacă cineva vă întinde o mână de ajutor, nu refuzati.

 

 

CAPRICORN

Vor exista unele răsturnări de situație neașteptate în viața ta ordonată de până acum. Obligațiile se vor dovedi a fi o provocare, dar poți gestiona totul dacă îți dorești cu adevărat. Este foarte posibil să fii nevoit să renunți la ceva plăcut din cauza muncii tale.

Acesta este momentul perfect pentru a solicita o mărire de salariu, să primesti un cadou sau să câstigi un premiu. Pregătește-te pentru multe beneficii pe care le datorezi altor oameni și ingeniozității lor.

Pâna acum relația dvs. a fost  presărată cu numeroase certuri si neînțelegeri - toate acestea au fost la ordinea zilei. Acum situația se va schimba și va fi cu totul alta. Persoana iubită vă va arăta că sunteți o persoană importantă și unică iar in viata ta va domni armonia si pacea. La mijlocul lunii, planificați o întâlnire romantică. Plasarea Lunii, a lui Venus, a lui Marte și a lui Jupiter în zodia Leului va anunța plăcere, fericire și sentimente aprinse.

 

 

VARSATOR

Luna mai este o perioadă de așteptare a schimbării pentru multe persoane.

Ar trebui să dai dovadă de mai mult interes și grijă fata de casa ta și fata de problemele de familie - cu atât mai mult cu cât ai nevoie de atât de puțin pentru a fi fericit.

La mijlocul lunii te vei ocupa de o chestiune importantă legată de gestionarea banilor, de călătoriile sau de contactele internaționale.  Vei fi tentat de cumpărături și vei face cheltuieli excesive; ferește-te de așa-zisele "chilipiruri", pentru că se vor dovedi foarte costisitoare.

O persoana pe care o considerați prieten vă influenta în mod negativ afacerile financiare  asa că ai grijă, nu-i dezvălui toate intentiile tale.

Luna mai va fi o lună a înțelegerii, armoniei și iubirii. La sfârșitul lunii veti avea timp să petreceti mai multe momente plăcute în mijlocul celor dragi. Toate aceste evenimente te vor face să intri în luna următoare plin de energie și putere.

Acasa va asteapta unele schimbări sau noutăți. Fiti atenti, deoarece cineva dintre cei mai apropiați va încerca să se folosească de tine, mai ales că ai o inimă bună, iar în chestiuni legate de bani, uiți adesea cele mai importante valori.

 

 

PESTI

Cu siguranță, luna mai va fi una dintre cele mai reușite luni ale anului. Va aduce numeroase schimbări mai ales în viața sentimentală. Veți fi plini de fantezie, dar și de idealism. Veți vedea cum se vor aranja relațiile cu partenerul, vă veți gândi care a fost motivul unor certuri și care au dus foarte aproape de o despărțirea.

Primele zile ale lunii vor fi dedicate obținerii a ceea ce ai înainte ai visat doar. Vei avea mult mai mult timp pentru tine și vei reuși să duci la îndeplinire toate planurile și proiectele pe care până acum le-ai amânat cu scrupulozitate. Iar acest lucru este valabil atât pentru sfera materială, cât și pentru cea emoțională.

La mijlocul lunii, dați dovadă de maximă implicare la locul de muncă. Veți fi atentionat de către sefi, care vă vor urmări îndeaproape. Dacă veți da 100% atunci veți fi apreciat. Ascultați cu atenție ce au de spus ceilalți colegi. Unul dintre ei vă va comunica ceva important, care vă va motiva puternic să lucrați mai eficient.

La sfârșitul lunii, evitați să vă confruntați cu partenerul dvs. sau cu cineva de la serviciu. Ar merita să luați puțină distanță față de realitatea care vă înconjoară, și veți vedea că această abordare va fi cea mai bună pentru dumneavoastră. La urma urmei, nu trebuie să fiți primul întotdeauna.