HOROSCOP LUNA MARTIE

 

 

BERBEC

 

În sfârsit, va urma o perioadă de împliniri pentru tine, mai ales când vine vorba de chestiuni de inima. Acest lucru va avea loc în luna martie. În viata ta va începe o eră cu totul nouă, vei privi relaxat realitatea care te înconjoară, problemele care apar în ea si dilemele fără solutie. În cele din urmă, vei întelege că, la fel ca munca si familia, si odihna este importantă.

Mergeti la cumpărături în comun cu persoana iubită - vă va apropia. Plimbarea prin magazine în căutarea unor promotii interesante si a unor idei de cadouri interesante poate fi foarte plăcută.

La mijlocul lunii, vă găsiti în preajma unui posibil conflict cu un prieten. Motivul acestei situatii poate fi lipsa de întelegere a unor evenimente recente care au avut loc în viata ta sau amestecul în chestiuni personale, care sunt importante si în acelasi timp intime.

Nu vă lăsati influentat de vorbele celorlalti si nu-i lăsati să vă schimbe atitudinea. Până la urmă, voi stiti cel mai bine ce vi se potriveste.

 

 

TAUR

 

Se anunta schimbări serioase acasă. Poate fi vorba de o schimbare de locuintă, de o renovare a casei sau de o reamenajare care vă va permite să obtineti mai mult spatiu liber, foarte posibil pentru cineva nou. Luna martie va fi marcată de multe momente emotionante si de un mare romantism.

Și viata socială va înflori pe zi ce trece. Veti face noi cunostinte cu persoane care sunt foarte importante pentru dvs.

Alături de prietenii tăi vei avea un sentiment de sigurantă, stabilitate si apreciere. Prietenii sunt cei mai dornici să vă ajute în toate, asa că, dacă plănuiti schimbări în apartamentul dumneavoastră, le puteti cere sprijinul. Vei fi surprins de câti aliati îti vor veni în ajutor. Oamenii trag spre tine ca niste albine la miere.

Abordarea ta fată de lume este foarte importantă în acest sens. Datorită zâmbetului de pe fată si a unei abordări optimiste, cuceresti multe persoane.

 

 

 

GEMENI

 

Dacă ezitati dacă merită cu adevărat să faceti schimbări în viata dvs., ceea ce se va întâmpla în această lună cu succes ar trebui să risipeasca toate aceste temeri în mod eficient. Este adevărat că vor apărea pe parcurs unele obstacole si complicatii care nu vor face decât să te convingă că trebuie să schimbi ceva în viata ta. La începutul lunii, pregăteste-te pentru probleme de sănătate, în special atunci când rezultatele controalelor au provocat multe îndoieli si le-ai minimalizat. Nu va functiona pentru tine. Dacă observati simptome deranjante, nu asteptati să consultati un medic, ci mergeti la el cât mai repede. Nu uitati, cu cât o faceti mai repede, cu atât mai bine pentru dumneavoastră.

Vei fi supărat în privinta evenimentelor care vor avea loc la serviciu în a doua săptămână a lunii. Pentru tine va fi cel putin o ocazie de a te motiva pentru următorii pasi.

Analizează cu atentie toate evenimentele care s-au petrecut recent în viata ta si trage concluzii din ele. Astfel, îti va fi mai usor să faci pasii corespunzători care pot anunta în curând succesul. Dar trebuie să asteptati până la sfârsitul lunii.

La sfârsitul lunii, va fi nevoie să faceti curătenie în apartament, mai ales ca ati amânat-o de mult timp. Luati-o în serios, renuntati la lucrurile pe care nu  le mai folositi - în acest fel veti face loc celor noi care vor veni în viitorul apropiat.

 

 

RAC

 

Pentru tine în primele zile ale lunii prioritara va fi familia si îi vei acorda toată atentia. Nu va fi prea dificil, pentru că esti o gospodină în carne si oase care pretuieste perfect confortul familiei. La orizont se întrevede o mutare sau o altă schimbare în apartament. Nu vă temeti de ele, ci doar acceptati provocarea.

Vei vedea că totul va merge asa cum vrei tu.

Veti avea ocazia să participati la lucrări al căror scop cel mai important va fi îmbogătirea realitătii înconjurătoare. Există multe ocazii de a le arăta celorlalti cât de mare este talentul artistic din tine. Vei avea sansa de a-ti întări legăturile cu partenerul, cu colegii din domeniul profesional sau din viata personală. Totusi, există o conditie - trebuie să accepti rolul secundar, iar acest lucru s-ar putea să nu fie atât de usor si acceptabil pentru tine.

La mijlocul lunii vei simti presiunea tertilor pe propria piele, care în situatii extreme poate fi chiar solicitantă. Încearcă cu prudenta să evitati certurile si orice neîntelegeri.

 

 

LEU

 

Este momentul în care vă puteti realiza visele din luna precedentă. Peste tot, oriunde vei merge, vei avea ocazia să te afli alături de persoane cu functii înalte care vor avea intentii sincere fată de tine. Te apropii de o persoană născută sub semnul Leului sau al Săgetătorului - foarte ocupată si si dinamică. Va fi un om descurcăret, operativ, cu un psihic puternic, care poate face fată oricărei situatii, chiar si celei mai stresante. Va fi sufletul tău pereche. Te vei simti foarte bine în compania sa, prietenia voastră va fi loială si, cine stie, poate cu timpul se va transforma chiar în ceva serios?!

Luna martie se va afla sub semnul numeroaselor vizite. Primiti oaspetii cu bratele deschise, pentru că vor aduce bucurie în viata voastră. În plus, ei vor deveni o sursă de inspiratie pentru tine să actionezi. Vei răspândi energie. Instinctul tău creativ nu a fost niciodata la fel de puternic ca în această lună, de aceea, merită să îl folosesti.

Între 13 si 21 martie sunt posibile unele schimbări, mai ales când vine vorba de sfera profesională, dar, din fericire, vor fi schimbări pozitive. Este posibil ca acestea să afecteze aspecte precum schimbarea locului de muncă sau promovarea. Înainte de a lua orice decizie, gândeste-te bine la toate avantajele si dezavantajele. Nu lăsati să vă treacă pe lângă voi nicio oportunitate. Nu uitati că nimic nu se întâmplă de două ori.

 

 

FECIOARA

 

Martie este o altă lună de mare succes în viata ta. Vei găsi răspunsuri la toate întrebările care te-au frământat până acum. Încearcă să abordezi mai obiectiv diferitele etape din viata ta si arată că atunci când esti luat în serios, asa cum meriti, ceilalti vor avea cu sigurantă de câstigat. Veti fi remarcat de seful de la serviciu. În prima jumătate a lunii, veti primi banii de care aveti nevoie. Este adevărat că nu va fi usor dar nu vă descurajati nici măcar pentru o clipă.

La urma urmei, vă puteti mobiliza, dacă aveti motivatia potrivită.

În sfera emotională, va exista o veste bună. Persoanele aflate în relatii permanente ar trebui să petreacă fiecare moment liber cu jumătatea lor, pentru că aceasta are nevoie de prezenta ta mai mult ca niciodată. Totusi, dacă esti în căutarea celei de-a doua jumătăti, atunci acum sunt cele mai mari sanse ca în jurul zilei de 15 martie să întâlnesti în calea ta pe cineva special care te va întoarce absolut pe dos. Prin urmare, nu lăsa această persoană să-ti scape din atentie, pentru că vei pierde ceva foarte special.

Între 21 si 28 martie petreceti mult timp cu persoane de nivel înalt, în pozitii serioase. În acest fel veti îmbina două lucruri în acelasi timp: interesul si plăcerea. În plus, veti obtine beneficii considerabile la care până acum nu ati putut decât să visati.

 

 

BALANTA

 

În luna martie, intuitia care dormitat va iesi la iveală, asa că poti fi sigur că vei reusi să rezolvi multe lucruri care te frământau de mult timp. Vei fi pe aceeasi lungime de unda cu colegii de serviciu si cu alte persoane cu care vei împărti zilnic îndatoriri si plăceri. Buna dispozitie nu vă va părăsi nici măcar un pas, dar u uitati că moderatia este indicată în toate, asa că nu vă suprasolicitati. Decide ce poti oferi celorlalti si arată tuturor cât de mare este potentialul pe care îl ai.

Uimiti-i pe ceilalti cu abilitătile dumneavoastră, inclusiv cu cele diplomatice.

Rezolvati toate chestiunile în mod regulat - nu lăsati restante – nici chiar pe cele mici. Și cele pe care, din păcate, le-ati acumulat în exces în primele zile ale lunii.

Acordati mai multă atentie chestiunilor legate de sănătate si alimentatie. Gânditi-vă la cei dragi pe care i-ati neglijat în ultima vreme.

În a doua jumătate a lunii, începeti să vă gânditi la o călătorie.

Ți-ar prinde bine o perioadă de odihnă. Astrele vă spun că acesta este momentul în care aveti cele mai mari sanse de a vă regenera fortele.

 

 

SCORPION

 

În luna martie, vă veti simti cel mai bine în confortul casei dvs. Veti petrece această perioadă în cercul familial. Veti fi cuprins de pace si armonie.

În primul rând, vă veti concentra asupra chestiunilor legate de sentimente. Din când în când veti merge la un eveniment social, dar nu veti putea scăpa de un pic de nostalgie. La fel cum un peste are nevoie de apă, si dvs. veti duce lipsă de liniste si pace. 

Atunci când vă confruntati cu situatii profesionale dificile, încredeti-vă în propria intuitie, care vă va îndruma corect. Veti vedea că totul va merge în directia dumneavoastră.

Poate chiar veti avea o aventură sau vă veti împrieteni cu unul dintre colegii de serviciu. Dacă vă decideti să aveti o aventură, luati în calcul si consecintele acesteia, pentru a nu deveni subiect de bârfă sau de batjocură.

În această lună, persoanele mai în vârstă si membrii familiei vor fi importanti pentru tine. Va fi mai bine dacă le vei asculta sfaturile valoroase, pentru că au cunostinte si experientă pe care tu nu le ai. Iar binele tău este cel mai important pentru ei.

 

 

SAGETATOR

 

În martie, gândurile tale ar trebui să se concentreze în primul rând pe îngrijirea echilibrului tău interior. O scurtă excursie în afara orasului este recomandată pentru a lua distanta fată de problemele si chestiunile din jur, dar si pentru a respira aer curat.

Un aspect foarte important va fi si îngrijirea conditiei fizice, pentru a întări organismul si a căpăta rezistenta necesară.

În chestiuni profesionale, veti începe să faceti din ce în ce mai multe progrese. Multe lucruri cu care te-ai luptat până acum vor avea acum sansa de a se rezolva înainte.

Dacă tocmai v-ati început propria afacere, atunci în compania zodiei Rac sau Capricorn aveti cele mai mari sanse de succes.

Ar trebui să te ocupi cu mai multă responsabilitate si seriozitate de chestiunile legate de sentimente. Persoana cu care sunteti într-o relatie se poate simti neglijată de dumneavoastră.

La sfârsitul lunii, în jurul datei de 26 martie, pregătiti-vă pentru responsabilităti suplimentare atât acasă, cât si în viata personală. Șansele dvs. de reusită depind de faptul dacă reusiti să vă împăcati cu toate problemele cu care vă confruntati.

 

 

CAPRICORN

 

Aveti capul plin de idei. Creativitatea este sufletul tău pereche. Totusi, dacă mintea functionează atât de grozav, încearcă să te gândesti bine la ceea ce spui si la ceea ce faci. Acordă-ti timp serios pentru a munci, mai ales atunci când vrei să vezi rapid primele efecte. Vei vedea că, de îndată ce te vei strădui mai mult si vei da mai mult din tine, atunci, în curând, sansa unei promovări sau a unei măriri de salariu se va materializa.

Ai multă energie în tine, de aceea la muncă! În compania ta imediată se vor afla persoane din Leu si Vărsător. Desi prietenii si cunostintele vă vor convinge cu încăpătânare să iesiti împreună la petrecere, îi veti refuza cu încăpătânare.

În luna martie, nu veti avea ocazia să petreceti. Toate interesele dvs. se vor concentra pe chestiuni legate de interesele profesionale. Nu va fi timp pentru distractii, mai ales că veti întreprinde un demers foarte serios.

Uitati-vă la propria înfătisare. De ce merită să ai grijă de tine un pic mai mult decât de obicei? Începutul lunii martie - mai ales primele patru zile - va fi cel mai bun moment pentru a-ti împrospăta garderoba si a-ti schimba imaginea. Cu un look frumos veti avea si o stare de bună dispozitie. Veti câstiga încredere în propria persoana.

 

 

VARSATOR

 

Veti începe să abordati viata într-un mod usor si optimist. Veti fi foarte dornic să călătoriti, să cunoasteti locuri noi si să învătati lucruri necunoscute. Din acest motiv, veti începe să simtiti un entuziasm mai mare în îndeplinirea sarcinilor zilnice iar capul vă va fi plin de idei. Veti întâlni o persoană cu trăsături similare cu ale dumneavoastră. Este posibil să călătoriti împreună în timp.

La mijlocul lunii, împreună cu partenerul, realizati compromisul mult asteptat.

La serviciu, totul va începe să se potrivească cu gândurile voastre. Veti fi sincer cu unul dintre colegi, ceea ce nu numai că vă va creste performanta, dar vă va îmbunătăti si starea de spirit.

Gânditi-vă la demararea unor chestiuni de afaceri. Cea mai bună perioadă pentru acest tip de activitate va fi între 19 si 31 martie.

În martie, o persoană apropiată vă va arăta multă blândete si îngăduintă. Și chiar dacă veti face o greseală undeva pe parcurs, o va uita repede si imediat veti fi iertat. Atentie însă, abordarea dvs. oarecum nesăbuită a vietii vă va face de multe ori să fiti deranjat de problemele oamenilor care vă iau în serios.

 

 

PESTI

 

Chestiunile legate de iubire si de sentimente vor începe să domine în mod clar îndatoririle tale zilnice, ceea ce îi va pune destul de mult pe gânduri pe prietenii tăi. Vei fi mai sociabil si mai cordial în relatiile cu ceilalti ca niciodată, totul datorită iubirii care te va schimba serios. Te va umple de căldură si bunătate fată de ceilalti.

Cu toate că la mijlocul lunii vei avea chef de o pauza, nu vei putea conta pe multe momente de odihnă. Acordă mai multă atentie chestiunilor legate de muncă si îndatoriri, având grijă de dezvoltarea ta personală.

Gândeste-te să mergi la un curs de limbi străine, care îti va ridica nivelul de calificare, făcându-te o piesă mai atractivă pe piata muncii.

O persoană din cei dragi va fi geloasă pe cineva pe care tocmai l-ati cunoscut. De aceea, toate detaliile acestei relatii - mai ales cele intime - păstrează-le pentru tine. Nu uita că problemele de suflet sunt doar ale tale si cel mai important lucru este să fii fericit.