HOROSCOP LUNA IUNIE

 

 

BERBEC

 

Pentru nativii Berbec, luna iunie se va dovedi favorabilă pe toate planurile. Prezenta lui Saturn, stăpânul casei a zecea, în casa a unsprezecea, va da rezultate bune în sfera profesională.

Datorită conjunctiei Soarelui, stăpânul celei de-a cincea case, cu Mercur, studentii vor avea succes la studii.

În casă va exista o atmosferă linistită datorită prezentei stăpânului casei a doua, Venus, în casa întâi. Relatiile amoroase se vor intensifica datorită conjunctiei dintre Soare si Mercur. Viata de cuplu a nativilor va înflori si ea în această perioadă.

Saturn va motiva munciti din greu si cu sinceritate, oferindu-vă beneficii si progrese la locul de muncă. Veti câstiga încrederea seniorilor si respectul colegilor. Conjunctia lui Jupiter cu Marte în casa a douăsprezecea, da sansa prindeti un loc de muncă în străinătate sau obtineti o promovare la locul de muncă actual.

Conjunctia dintre stăpânul casei a sasea, Mercur, cu Soarele din casa a doua, confera sănătate nativilor pe tot parcursul lunii.

 

 

 

TAUR

 

În luna iunie viata financiară si de familie a nativilor Taur va fi armonioasă. Saturn prezent în semnul tău zodiacal va da rezultate bune în afaceri si la locul de muncă. Datorită conjunctiei dintre stăpânul casei a cincea, Mercur, cu Soarele din casa întâi, studentii vor avea succes, iar cunostintele lor se vor îmbunătăti.

Viata de familie va fi armonioasă. Datorită conjunctiei lui Venus cu Mercur, va exista fericire conjugală. Disputa în curs de desfăsurare cu privire la o proprietate va fi rezolvată în această lună. Unii nativi s-ar putea confrunta cu unele probleme în viata maritală, din cauza conjunctiei lui Mercur si cu Soarele pe casa a saptea.

Starea financiară va fi favorabilă datorită prezentei lui Mercur în prima casă. Datorită prezentei stăpânului casei a zecea, Saturn, în propriul semn, veti avea succes la locul de muncă. Există sanse obtineti o pozitie bună în această perioadă. Seniorii vor fi multumiti de munca dumneavoastră si vor atribui noi responsabilităti.

În prima jumătate a lunii, datorită prezentei stăpânului casei a saptea, Marte, în casa a unsprezecea, veti obtine profit în afaceri.

veti mentine o stare de sănătate bună în această perioadă, dar este posibil suferiti de stres mental.

 

 

GEMENI

 

În luna iunie, nativii din Gemeni vor obtine succese în unele domenii, iar în altele se vor confrunta cu provocări. Datorită conjunctiei dintre Jupiter si Marte în casa a zecea, veti obtine rezultate favorabile în domeniul carierei.

Ar putea exista o atmosferă tensionată în casă. Veti petrece o perioadă bună alături de partenerul iubit. Datorită aspectului complet al stăpânului casei a cincea, Venus, pe propria casă, relatia cu partenerul se va consolida. Veniturile de la locul de muncă si din afaceri vor creste si există sanse de a face economii.

Începutul lunii va fi favorabil datorită conjunctiei dintre Jupiter si Marte în casa a zecea. Există sanse de transfer de job pentru nativi, ceea ce va fi benefic. În mod similar, aspectul plin al Soarelui pe casa a saptea va oferi profituri în afaceri în a doua jumătate a lunii.

Nativii angajati sunt sfătuiti fie atenti la comportamentul lor, deoarece, din cauza prezentei lui Marte în câmpul karmic, puteti crea probleme la locul de muncă din cauza temperamentului. Încercati nu lăsati pradă certurilor cu seniorii si îndepliniti-vă responsabilitătile la timp. Situatia se va îmbunătăti spre a doua jumătate a lunii.

Datorită conjunctiei stăpânului casei a sasea, Marte, cu Jupiter în casa a zecea, veti lupta cu succes împotriva bolilor.

 

 

 

RAC

 

Luna aceasta va fi plină de provocări pentru nativii Rac. Vor exista probleme legate de locul de muncă din cauza prezentei lui Venus în casa a zecea. Cu toate acestea, va fi o lună profitabilă pentru oamenii de afaceri.

Studentii se vor concentra pe studii, deoarece stăpânul casei a cincea, Marte, se va conjuga cu Jupiter din casa a noua.

Din cauza aspectului complet al lui Saturn pe casa a doua, sunt posibile necazuri în familie. În mod similar, poate apărea o ruptură într-o relatie amoroasă.

Viata financiară însă va fi favorabilă, iar conjunctia dintre Soare si Mercur în casa a unsprezecea va fi benefică.

veti bucura de o sănătate bună, dar din cauza miscării stăpânului celei de-a saptea case, Saturn, în casa a opta, sănătatea partenerului dvs. se poate deteriora.

 

 

LEU

 

Va fi o lună eterogena pentru nativii din Leu. În timp ce veti avea succes în unele domenii, în altele veti confrunta cu provocări. Datorită conjunctiei dintre Soare si Mercur în casa a zecea, veti deveni încrezător în ceea ce priveste locul de muncă si s-ar putea chiar fiti promovat.

Studentii vor depune mai mult efort la studii.

Va exista armonie în casă datorită conjunctiei dintre Mercur si Soare în casa a zecea. Tranzitul lui Jupiter în casa a opta însa va duce la conflicte cu partenerul tău de dragoste.

Marte si Jupiter vor avea aspect complet pe casa a doua si există posibilitatea de a obtine bani secreti.

Saturn va deveni retrograd în propriul semn, provocând dificultăti în chestiuni legate de sănătate. Există pericolul de a avea un accident.

 

 

FECIOARA

 

Nativii Fecioară, din cauza conjunctiei dintre stăpânul casei a zecea, Mercur si Soarele din casa a noua, se vor confrunta cu dificultăti la birou. Norocul nu va favoriza. Studentii vor avea de întâmpinat, de asemenea, cu provocări, deoarece Jupiter se va conjuga cu Marte în casa a saptea.

Din cauza prezentei lui Venus în casa a opta, mediul familial va fi stresant. Trebuie fiti prudenti cu iubitul sau iubita dumneavoastră.

Saturn va deveni retrograd în casa a sasea si va spori problemele. S-ar putea suferiti pierderi în afaceri si comert. Conjunctia lui Nodului lunar cu Venus va da nastere la cheltuieli inutile.

Veti scăpa de o boală gravă, dar din cauza prezentei lui Saturn în casa a opta, pot tulbura suferinte minore.

 

 

BALANTA

 

Pentru Balantă, luna iunie vine însotită de succese pe mai multe planuri. Odată cu mutarea Soarelui în casa a noua, veti obtine progrese si în domeniul muncii.

Cu toate acestea, va fi o perioadă dificilă pentru studenti, din cauza retrogradării planetei Saturn în casa a cincea. Mintea li se poate rătăci de la studii în această perioadă.

Din cauza faptului Mercur se află în casa a opta cu Soarele, o persoană din exterior va deveni motivul unor certuri cu persoana iubită. Vor exista tulburări si în familie. Poate exista o disputa serioasa în familie în ceea ce priveste distribuirea bunurilor.

Datorită pozitiei lui Saturn în casa a XI-a, veniturile vor creste si vor exista beneficii financiare în afaceri.

În această perioadă, sănătatea va fi bună si datorită prezentei lui Marte cu Jupiter în casa a sasea, bolile majore vor rămâne la distantă.

 

 

SCORPION

 

Această lună va aduce Scorpionilor beneficii în multe domenii. Veti avea succes la locul de muncă si în afaceri. Va exista un profit cert în afaceri, datorită plasării Soarelui, stăpânul casei a zecea, în casa a saptea.

Este o perioadă bună si pentru studenti,  Jupiter fiind conjunct cu Marte în casa a cincea va atrage succesul la studii.

Va exista o atmosferă de fericire si pace în familie. Cu toate acestea, din cauza prezentei lui Mercur si a Soarelui în casa a saptea, se anunta probleme în viata de cuplu. Poate exista chiar o mare ceartă cu sotul/sotia. În această perioadă veti avea un puternic sentiment de singurătate.

Partea bună este starea financiară se va consolida si veti obtine avantaje în afaceri. Jupiter, stăpânul casei a doua, aflându-se în casa a cincea, va aduce beneficii.

Fiti prudenti în ceea ce priveste sănătatea.

 

 

SAGETATOR

 

Luna aceasta va aduce evolutii pozitive într-o multime de domenii pentru nativii Săgetător, în timp ce unele probleme se vor intensifica. Datorită pozitionării lui Mercur în casa a sasea, împreună cu Soarele, încrederea ta în plan profesional va creste. În plus, afacerile vor progresa.

Studentii vor fi nevoiti muncească mai mult decat de obicei.

Va exista fericire si pace în familie, deoarece Saturn, stăpânul casei a doua, va rămâne în casa a treia a propriului său semn. Căsătoria poate prezenta unele dificultăti. În a doua jumătate a lunii, asteptati-va la conflicte în viata de familie. Relatiile se pot rupe ca urmare a interferentelor celor din afară.

Conditiile financiare vor fi în cea mai mare parte favorabile, dar sunt posibile si anumite probleme bănesti.

Sănătatea va fi în general bună, dar din cauza conjunctiei Soarelui si a lui Mercur în casa a sasea, pot apărea probleme oculare.

 

 

CAPRICORN

 

Capricornii pot avea unele dificultăti în această lună. Persoanele angajate se vor confrunta cu suisuri si coborâsuri din cauza pozitiei lui Venus. Eforturile vor fi risipite. Elevii se vor descurca bine la scoală, deoarece se vor focusa excelent asupra problemelor datorită conjunctiei dintre Mercur si Soare în casa a cincea.

În familie, vor exista conflicte. Este posibilă o ruptură între membrii familiei din cauza plasării lui Saturn în casa a doua. Cu toate acestea, viata amoroasă a Capricornilor va fi bună si datorită conjunctiei lui Mercur cu Soarele, veti putea lua decizii importante cu privire la viitor.

Este un moment excelent sa încheiati afaceri. Pentru Saturn se va afla în casa a doua, situatia financiară a nativilor va fi la fel de stabilă. Este posibil ca unii nativi primească si fonduri ascunse.

Veti avea parte de ajutorul lui Marte în materie de sănătate si veti putea depăsi orice afectiune cronică.

 

 

VARSATOR

 

Cei din Vărsător vor avea o lună prosperă. Pentru nativi, se va deschide o cale de promovare la locul de muncă, iar imaginea lor se va îmbunătăti. Soarele si Mercur în casa a zecea vor fi benefici pentru voi. În mod similar, afacerile vor fi favorizate în conditiile în care Saturn este aspectat pe casa a saptea.

Din cauza miscării stăpânului casei a cincea, Mercur, în casa a douăsprezecea, nu va fi o perioadă plăcută pentru studenti, iar acestia vor trebui muncească mai mult.

În casa si în familie va exista fericire, liniste si unitate. Pentru Jupiter si Marte se află în casa a doua, membrii vor putea lucreze bine. Cu toate acestea, cu Saturn în casa a saptea, s-ar putea produce probleme conjugale. În mod similar, din cauza lui Marte în casa a cincea, există probabilitatea unui conflict în amor.

Sosirea banilor va continua datorită conjunctiei dintre Marte si Jupiter pe casa a II-a si va exista prosperitate economică.

Sănătatea din această lună va fi si ea stabilă, dar problemele de piele sau de stomac pot deveni mai frecvente din cauza pozitionarii lui Jupiter pe casa a sasea.

 

 

PESTI

 

Luna aceasta ar putea reaprinde entuziasmul Pestilor. Prezenta lui Jupiter si a lui Marte oferă succes la locul de muncă si o încredere sporită.

Este posibil ca preocupările tale legate de familie crească. Va exista un sentiment de neîncredere în familie din cauza prezentei lui Venus în casa a 2-a si sunt posibile discutii. Pe de alta parte, viata sentimentală a majoritătii oamenilor va fi favorizată.

Din punct de vedere financiar, aceasta este o perioadă norocoasă pentru cei născuti sub semnul Pestilor. Veti primi bani conform muncii depuse. Datorită eforturilor este posibil obtineti recunoasterea pe care vi-o doriti. Puteti investi banii în orice tip de proiect de constructie. Investitiile în această perioadă vor fi, de asemenea, benefice. Puteti acorda un împrumut sau veti face o donatie unui prieten sau unei rude în această perioadă.

Pentru există riscul unor accidente, nativii trebuie fie atenti la sănătatea lor.